Portal 2
Re: Portal 2
brutaal koniec, ne tak som sa smial 
-
faugusztin
- Moderátor

- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Inac bude DLC :
http://www.bit-tech.net/news/gaming/201 ... onfirmed/1
http://www.bit-tech.net/news/gaming/201 ... onfirmed/1
Prejdene bez pomoci ... Po dlhej dobe konecne dobra hra
Portal 1 som nehral , takze sa idem pustit do nej ...
Spoiler: ukázať
- FoxWear
- Nový používateľ

- Dátum registrácie: So 17. Apr, 2010, 21:30
Prešiel som to, wheatly tam kecal a potom povedal niečo v zmysle it's end a padla mi hra
- lil_b
- Čierna listina bazáru

- Dátum registrácie: Št 07. Dec, 2006, 02:00
portal patri medzi moje naj hry. prešiel som aj jednotku ,teraz sa trapim s 2jkou, ale už mam zemak na ruke čiže o chvilku koniec
parada, tešim sa na DLC
-
faugusztin
- Moderátor

To je tusim kapitola 4 ci 5. Hra ma kapitol 9. Ak si akurat ziskal zemiacik, tak si cca v polovici hry.
- lil_b
- Čierna listina bazáru

- Dátum registrácie: Št 07. Dec, 2006, 02:00
ee už ho chvilku vlačim, som na konci 7mejfaugusztin napísal:To je tusim kapitola 4 ci 5. Hra ma kapitol 9. Ak si akurat ziskal zemiacik, tak si cca v polovici hry.
-
fobos
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Ej veru dobrá záležitosť toto, ktorá má NÁPADY (nevídaná to vec dnešných pseudohier). Mierne pripomienky mám len k dĺžke SP a grafike. Tá síce vyhovuje danej hre, ale ten Source je už ukrutne starý.
A mal som tam aj pár zákysov (zo 5 miestností), čo ale nie je chyba hry. Stačí ísť na youtube a vyhľadať Walkthrough
inak hodnotím na 90% - poznám aj lepšie hry, ktoré stovku nedosiahli. (Tie recenzie 100% -> Tisacli.cz a pod beriem s riadnou rezervou. Je to spôsobené asi tým, že 95% dnes predaných hier stojí za starú bačkoru. Portal tak medzi nimi pôsobí ako jednooký medzi slepými..)
no a teším sa na tie DLC
A mal som tam aj pár zákysov (zo 5 miestností), čo ale nie je chyba hry. Stačí ísť na youtube a vyhľadať Walkthrough
inak hodnotím na 90% - poznám aj lepšie hry, ktoré stovku nedosiahli. (Tie recenzie 100% -> Tisacli.cz a pod beriem s riadnou rezervou. Je to spôsobené asi tým, že 95% dnes predaných hier stojí za starú bačkoru. Portal tak medzi nimi pôsobí ako jednooký medzi slepými..)
no a teším sa na tie DLC
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
AMD Ryzen 7600X, Patriot Venom 32GB DDR5 CL30 6000MHz, ASUS PRIME B650 PLUS, XFX Swift RX 9060 XT OC 16 GB, 1TB M2 SN7100 OS, 2TB EVO 990 PLUS DATA, SEAGATE 4TB HDD DATA, Corsair RM550x, LCD 27" AOC Q27G4XF
Samsung S24 ...
AMD Ryzen 7600X, Patriot Venom 32GB DDR5 CL30 6000MHz, ASUS PRIME B650 PLUS, XFX Swift RX 9060 XT OC 16 GB, 1TB M2 SN7100 OS, 2TB EVO 990 PLUS DATA, SEAGATE 4TB HDD DATA, Corsair RM550x, LCD 27" AOC Q27G4XF
-
faugusztin
- Moderátor

Keby nahodou niekto potreboval pomoc, uploadol som kompletny walkthrough k hre (chybaju mi tam iba 2 Rat Man Den, tie som oznacil anotaciami) :
Mimochodom, je to full hd
.
Mimochodom, je to full hd
Brutal hra uz davno som sa tak dobre nezahral na PC delo 
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
- Courage_SK
- Používateľ

- Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2010, 19:52
Prešiel som jednotku aj dvojku a jednotku som prešiel za dva dni ale z takého dôvodu, že prvý deň mi bolo presne ako hovoríš na zvracianie to sa mi ešte nikdy nestalo a presne to isté sa stalo aj kamarátovi, ktorému som Portal doporučil (Portal 2 ešte nebol). Je to dosť zaujímavá vec. Podla mňa tú nevoľnosť v jednotke spôsobovalo to, keď pri vychádzaní z portálu sa tak nepríjemne otáčala obrazovka. Najhoršie to bolo keď portal z ktorého som vychádzal bol na zemi a keď som s neho vychádzal, tak obrazovka sa pretáčala tak, aby som s neho vychádzal po stojačky. Portal 2 mne ani tomu istému kamarátovi stavy na zvracanie našťastie nespôsoboval. Myslím že je to tým že pri tej istej situácii sa obrazovka otáča rýchlejšie a ďaleko príjemnejšie.valistar napísal:ffuuuuuu teraz som hral a v tej 6tke je dost toho skakania a odrazania sa - mi po nejakej tej hodine prislo zle - az na zvracanie. znama vec u source enginu, ale mne sa to este nestalo![]()
no fuj
idem hodit tyku![]()
CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD Dell U2312HM
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD Dell U2312HM
Portal je fascinujuca hra , hral som jednoku bola to parada a myslim ze niektore casti mozno tazsie ako tu v 2ke.
Ako v 2ke bolo zopar situacii kde som len stal tocil sa a dumal "kudy dal?"
Ale v celku to bolo o dost lepsie ako trocha "sucha"
1ka. Tie hlasky v hre no nemalo to chybu
Wheatley je "king"
Mam taky pocit ze si to coskoro zopakujem.
Ako v 2ke bolo zopar situacii kde som len stal tocil sa a dumal "kudy dal?"
1ka. Tie hlasky v hre no nemalo to chybu
Mam taky pocit ze si to coskoro zopakujem.
Skusil by som sa pohrat s nastavenim FOV. HL2 a asi aj ine hry na source engine pouzivaju FOV 70 (75?) a niektorym ludom to moze sposobovat nevolnost. Zevraj funguje nastavenie FOV 90.Courage_SK napísal:Prešiel som jednotku aj dvojku a jednotku som prešiel za dva dni ale z takého dôvodu, že prvý deň mi bolo presne ako hovoríš na zvracianie to sa mi ešte nikdy nestalo a presne to isté sa stalo aj kamarátovi, ktorému som Portal doporučil (Portal 2 ešte nebol). Je to dosť zaujímavá vec. Podla mňa tú nevoľnosť v jednotke spôsobovalo to, keď pri vychádzaní z portálu sa tak nepríjemne otáčala obrazovka.