HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Re: HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy
tak som si povedal, ze dnes mam volno a idem nalepit Invisible Shield na displej
tak som teda postupoval podla navodu a celkom sa aj dalo az kym neprisla faza vyhladenia/vytlacania bubliniek
zobral som debetnu kartu a zacal pekne vytlacat, niektore isli pekne a niektore ani velmi nie
kazdopadne vysledok je taky, ze na niektorych miestach vidno smerom od miesta kde bola bublina akoby vlny na folii, proste sa pri vytlacani zvlnila.
ked sa na to clovek pozrie na kolmo tak nic nevidi, no pri ked sa pozrie pod uhlo, tak to vidno
mozno sa to dajako este upravi, no podla mna taka folia na displej nic moc
teda ked ho clovek nosi vo vrecku bez puzdra tak je to samozrejme velke plus
no kedze ja ho mam vo flip puzdre tak mi to pride ako zbytocnost
no nic, kupil som, skusil som a viem ze folie uz kupovat nebudem, ked tak radsej nove puzdro, predsalen urobi viac uzitku ako folia
tak som teda postupoval podla navodu a celkom sa aj dalo az kym neprisla faza vyhladenia/vytlacania bubliniek
zobral som debetnu kartu a zacal pekne vytlacat, niektore isli pekne a niektore ani velmi nie
kazdopadne vysledok je taky, ze na niektorych miestach vidno smerom od miesta kde bola bublina akoby vlny na folii, proste sa pri vytlacani zvlnila.
ked sa na to clovek pozrie na kolmo tak nic nevidi, no pri ked sa pozrie pod uhlo, tak to vidno
mozno sa to dajako este upravi, no podla mna taka folia na displej nic moc
teda ked ho clovek nosi vo vrecku bez puzdra tak je to samozrejme velke plus
no kedze ja ho mam vo flip puzdre tak mi to pride ako zbytocnost
no nic, kupil som, skusil som a viem ze folie uz kupovat nebudem, ked tak radsej nove puzdro, predsalen urobi viac uzitku ako folia
...
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
instalacia invisible shield na komplet cely phone je jednoducha zalezitost, mam ju vyse pol roka a je stale ako nova...
ja som bubliny ani skoro nemal vsetko som vytlacil sqeezerom bez problemov, nechat telefon aspon 3-4 hodky v klude ako je doporucene a max spokojnost
ja som bubliny ani skoro nemal vsetko som vytlacil sqeezerom bez problemov, nechat telefon aspon 3-4 hodky v klude ako je doporucene a max spokojnost
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
Tak pripajam sa do rodiny desirovcov HD .... zatial v stadiu skumania ..
vcera som niekde cital nejaku recku .. uz ju neviem najst .. tipek tam popisoval uplne chabe podanie zvuku aj SRS enhancement (nie zadny reproduktor ) no vecer som si do hajan pustil nejaku muzicku do sluchadiel a po zvoleni funkcie spominanej SRS Enhancement som sa radsej posadil .. neviem ci recenzent trpel poruchou vnimania zvuku alebo vyrastal na high end THX salovych sustavach, ale musim povedat ze zvuk s touto volbou je skvely .. radost pocuvat .. Dolby mobile mi nejak nesadlo ale to SRS je ozaj supa ..
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
jj to s tebou suhlasim .. pekne to vie vyplnit usne dutiny.
Tak nepotrebne aplikacie konecne odstranene (akcie, Gmail, twitter, peep, facebook,.... )
1-root
2-Radio S-OFF
3-System app remover
1-root
2-Radio S-OFF
3-System app remover
Ahoj, prosim ta a ako si to rootol? aku mas ROM? lebo presne toto chcem uz od vianoc od kedy vlastnim DHD ,vymazat akcie,twitter,peep... a ostatok co nepouzivam, stale marne cakam na Visionary r15, s ktorym by som to jednoducho a rychlo rootol, nasiel som vela navodov ako rootnut aj bez neho, avsak su mi natolko komplikovane ze mam obavy sa do nich pustat, kedze by to mohlo skoncit tak ze by som ten telefon pokazil co sa tyka OS. Dakujem za odpovedFEAR napísal:Tak nepotrebne aplikacie konecne odstranene (akcie, Gmail, twitter, peep, facebook,.... )
1-root
2-Radio S-OFF
3-System app remover
No na R15 cakat nemusis .. momentalne co je R14 tak nou spravis root 2ma klikmy, co ale musis mat je verzia OS 2.2 ak mas 2.2.1 tak zatial neporiesis nic ..
takze ak mas 2.2 tak si cez market stiahni visionary plus r14 a nainstaluj .. potom len spust a najprv Temproot Now! pockas kym zbehne a potom Attempt Permroot Now! pockas na restart zariadenia a mas root
potom ale musis spravit este radio S-off na to si musis stiahnut Easy Radio tool v2_2 tu mas vo videu aj root aj radio s-off
az potom mozes cez System app remover odstranit aplikacie .. pripadne cez titanium backup zmrazit ..
takze ak mas 2.2 tak si cez market stiahni visionary plus r14 a nainstaluj .. potom len spust a najprv Temproot Now! pockas kym zbehne a potom Attempt Permroot Now! pockas na restart zariadenia a mas root
potom ale musis spravit este radio S-off na to si musis stiahnut Easy Radio tool v2_2 tu mas vo videu aj root aj radio s-off
az potom mozes cez System app remover odstranit aplikacie .. pripadne cez titanium backup zmrazit ..
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
A ak mas 2.2.1 (firmware verzie 1.72.xxx) tak si najdi na xda-developers navod ako downgradovat.
No mam 2.2.1 , o tom downgrade som uz cital, ale niesom si nim isty, mam ohladne toho par otazok a vopred sa ospravedlnujem ak su "hlupe" ,bol by som rad keby ste ma ako android OS zaciatocnika chapali tak teda:
1. Ked spravim ten downgrade z 2.2.1 na 2.2. ,stratim nieco, ? nahrate appky, nastavenia, obrazky .....
2. Ked spravim ten downgrade, urobim root, vymazem tie appky ktore nepotrebujem, je potom mozne znova upgradnut na 2.2.1? ( za predpokladu ze uz nepotrebujem root prava dalej vyuzivat )
3. Aky je vlastne rozdiel medzi 2.2.1 a 2.2. ?
1. Ked spravim ten downgrade z 2.2.1 na 2.2. ,stratim nieco, ? nahrate appky, nastavenia, obrazky .....
2. Ked spravim ten downgrade, urobim root, vymazem tie appky ktore nepotrebujem, je potom mozne znova upgradnut na 2.2.1? ( za predpokladu ze uz nepotrebujem root prava dalej vyuzivat )
3. Aky je vlastne rozdiel medzi 2.2.1 a 2.2. ?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
1) stratis vsetko okrem veci na SD karte
2 & 3) Aktualizacia na 2.2.1 bola stiahnuta z dovodu chyb. Takze nie, na 2.2.1 neupgradnes a teda nema zmysel rozoberat rozdiely.
2 & 3) Aktualizacia na 2.2.1 bola stiahnuta z dovodu chyb. Takze nie, na 2.2.1 neupgradnes a teda nema zmysel rozoberat rozdiely.
Jo ano na tom som zabudol .. pokial by mal posledu verziu a stoji mu to zato tak moze downgradnut ...
btw !! este podotknem ze pri tom radio S-off je nutne mat na PC nainstalovany aj HTC sync ... neviem ci je to vo videu spomenute ale dozvedel som sa to z navodou az potom co mi to nefungovalo .. potom som nasiel ze je to potrebne .. taktiez zapnute USB debugging connecting (ladenie USB)
btw !! este podotknem ze pri tom radio S-off je nutne mat na PC nainstalovany aj HTC sync ... neviem ci je to vo videu spomenute ale dozvedel som sa to z navodou az potom co mi to nefungovalo .. potom som nasiel ze je to potrebne .. taktiez zapnute USB debugging connecting (ladenie USB)
Oukej, dakujem za info vsetkym, este si to premyslim a uvidim neskor
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
Ahojte kamarat ma tento telefon chcel by si nainstalovat hru Dungeon Defender ktorá je FREE a teda by nemal byt problem ten ale je kedze mu to pise ze to nieje urcene pre jeho region je nejaka moznost toto obist? Ideal keby to slo bez ROOT ktory robit nechce. Vďaka.
https://market.android.com/details?id=com.trendy.ddapp
Link na hru
https://market.android.com/details?id=com.trendy.ddapp
Link na hru
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
sposob je len jeden .. ale tu sa rozoberat nemoze