este je mile ked si campite v hangare a doleti k vam stvorkolka nalozena s C4 a uz len mrtve ticho a klikam na respawn

alebo sa zasranym sniperom prebehnut po chrbte s buginou

vtedy najlepsie odist zo serveruOkiGraphics napísal:Fakt retardacia dnes, nenasiel som normalny serverKed mam heli, strila po mne vlastny z VADsom... ked idem po heli, debil mi do nej streli s RPG skor ako nasadnem... Ked som v heli s nim, tak ma vyveze za mapu aby som chcipol... Ja chcem byt adminom.....
Take ma tiez vcera dorazilo... Tusim harvest rush mapa... akurat nam zabrali prve bazy, ja som nasadol do tanku a postupne vystrelil 4 tanky a par ludi... Po stvrtom som uz mal tank iba na 36%, tak som vyskocil aby som sa obzrel, ci nahodou ten parchant z toho druheho tanku neprezil. Neprezil, idem naspat k tanku a zrazu do neho naskakuje niekto iny z nasho teamu, a este si ma vyziadal aj na opravu... Tak si hovorim, co uz, ked ste frajeri, tak vam to opravim a ukazte sa. Po 5 sekundach len kukam ze nejaky tank vybuchol vedla mna. Bol to ten, co som prave opravilMučo Mačo napísal:Fear tiez minule strielal po vlastnej heline na baze,tusim mu ju niekto ukradol ked si ju chel opravit