Čaute mam taky problem , že ked zapojim ten wireles receiver do usb , prestane mi ist klavesnica MIcrosoft Sidewinder X6 , a nereaguje az pokim nerestartujem pc.
Dalsia vec postupoval som presne podla navodu ako sparovat ovladac s wifi receiverom , ale ovladac stale blika podla navodu uvadzaju ze ma svietit jedno policko no blikaju vsetky .
Neviem kde je problem pretože drivre som nainstaloval najnovsie na xbox360 ovladac a pre istotu aj na klavesnicu kedže je Microsoft .
Mam Windows Xp profesional SP 3
Ovladac som skušal aj na notebooku kde mam Windows XP profesional SP3 a tam ide okamžite ,
Zapojim receiver nainstaluje si to samo ovladace (ktore sa naisntaluju aj na Hlavnom PC) a ked sa zapne Gamepad tak si nainstaluje Este USb human interface driver (ktory sa mi na Hlavnom PC nenainstaluje ) zasvieti jedno poličko a hotovo vsetko ide krasne aj klavesnica aj gamepad
Predpokladal som že bude problem len v tom drivery pretoze na notebooku ide vsetko normalne. ALe preinstaloval som aj Windows XP SP3 a problem stale rovnaky zapojim do usb receiver nainstaluje ovladac , ale s gamepadom sa uz nespoji .
Napadlo ma že to može nepodporovat Zakladna doska predsa uz ju mam asi 3roky ,
CHcem niekoho poprosit o pomoc ako by som mohol nainstalovat ten Gamepad aj na hlavne PC , kedže na Notebooku mi to ide , ale na hlavnom PC nie pritom mam na oboch PC rovnaky Windows .
xbox360 Wifi controller PRipojenie k PC
Re: xbox360 Wifi controller PRipojenie k PC
skus nove ovladace k doske, iny usb port, vypnut ine bezdrotove zariadenia, dat ten vysielac na predlzovak ak by ho daco rusilo a skus aj vymenit/nabit baterky
Rest in Pieces
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 07. Dec, 2008, 20:30
Re: xbox360 Wifi controller PRipojenie k PC
usbcka som skusal vsetky , aj na predzovacom kably , ako som pisal na druhom pc to ide takze baterky su v pohode , bezdratove zariadenia nemam ziadne .
K tym ovladacom nejake som aj nasiel ale neviem ako ich mam nainstalovat k zakladnej doske som dostal dvd a tam mi to pekne vsetko nainstaluje program automaticky ale ked som bol na asus.com tam su sice aj novsie ovladace ale s u tam pojednom a niektore niesu ani typu exe takze nemam sajnu jak ich nainstalovat , a konkretne ktory ovladac by mohol mat docinenia s usb ?
http://support.asus.com/download.aspx?S ... DAuUWX35gT
K tym ovladacom nejake som aj nasiel ale neviem ako ich mam nainstalovat k zakladnej doske som dostal dvd a tam mi to pekne vsetko nainstaluje program automaticky ale ked som bol na asus.com tam su sice aj novsie ovladace ale s u tam pojednom a niektore niesu ani typu exe takze nemam sajnu jak ich nainstalovat , a konkretne ktory ovladac by mohol mat docinenia s usb ?
http://support.asus.com/download.aspx?S ... DAuUWX35gT
Spoiler: ukázať