HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy
Re: HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy
tak pocasie nieje najdolezitejsie .. ale vec ako SRS a nefunguje ale ide sluchadla roztrhat tak to nie ...
inak nevie niekt ako zapnut SRS alebo dolby v mvideoplayer? ked napriklad pocuvam cez poweramp kde je normalne na to polozka a vypnem poweramp a zapnem mvidoplayer tak cca 20s pocujem ze zvuk je v SRS ale po chvilke sa prepne na default .. predpokladam ze je to len bug ale neda sa to okrem powerampu nejako vynutit alebo ... ci to vie pracovat len z urcitymi aplikaciami ..
inak nevie niekt ako zapnut SRS alebo dolby v mvideoplayer? ked napriklad pocuvam cez poweramp kde je normalne na to polozka a vypnem poweramp a zapnem mvidoplayer tak cca 20s pocujem ze zvuk je v SRS ale po chvilke sa prepne na default .. predpokladam ze je to len bug ale neda sa to okrem powerampu nejako vynutit alebo ... ci to vie pracovat len z urcitymi aplikaciami ..
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
nazdar
tak ked uz tam mas nahodenu 2.2, mohol by si pre mna testnut jednu vec?
lebo ked som mal 2.2, tak som bol presvedceny o tom, ze aplikacia Google Maps vyzaduje datove priojenie, aby sa vobec spustila
jedine co fungovalo offline bolo Google Location
teraz mam 2.3.3 a skusil som cez GPS Fix otvorit svoju polohu v google maps a ono to fungovalo aj offline
wifi bola vypnuta a vsetky APNka okrem MMS som zmazal, ani NetCounter nezaznamenal ziadne prenesene data
mapa bola pekne podrobna a dala sa pouzivat
pozrel som cache aplikacie a mal 320kB, v samotnej app hlasil, ze cache size je 3MB
bezi to aj na 2.2 offline?
tak ked uz tam mas nahodenu 2.2, mohol by si pre mna testnut jednu vec?
lebo ked som mal 2.2, tak som bol presvedceny o tom, ze aplikacia Google Maps vyzaduje datove priojenie, aby sa vobec spustila
jedine co fungovalo offline bolo Google Location
teraz mam 2.3.3 a skusil som cez GPS Fix otvorit svoju polohu v google maps a ono to fungovalo aj offline
wifi bola vypnuta a vsetky APNka okrem MMS som zmazal, ani NetCounter nezaznamenal ziadne prenesene data
mapa bola pekne podrobna a dala sa pouzivat
pozrel som cache aplikacie a mal 320kB, v samotnej app hlasil, ze cache size je 3MB
bezi to aj na 2.2 offline?
...
zdarec .. bohuzial ti to nevyskusam .. nakolko google maps bola hned jedna z veci co isla prec z fonu ..
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
ok
takze Google Maps od verzie 5.0.0 vraj vie cachovat oblasti, v ktorych sa clovek najcastejsie nachadza
celkom handy
dnes ma to dost potesilo
takze Google Maps od verzie 5.0.0 vraj vie cachovat oblasti, v ktorych sa clovek najcastejsie nachadza
celkom handy
dnes ma to dost potesilo
...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Tak vyzera to tak, ze sa s rootom nebudem zabavat... :
http://www.engadget.com/2011/05/11/goog ... oid-marke/
http://www.engadget.com/2011/05/11/goog ... oid-marke/
... and paid app support for an additional 99 countries (coming within the next week or so).
-
- Moderátor
https://www.google.com/support/androidm ... wer=138294
Uz len pockat kym si developeri zaktualizuju zoznamy krajin pre platene aplikacie a mozme nakupovat. Uz som aj odinstaloval MarketAccess a Visionary+, su mi nanic.
Uz len pockat kym si developeri zaktualizuju zoznamy krajin pre platene aplikacie a mozme nakupovat. Uz som aj odinstaloval MarketAccess a Visionary+, su mi nanic.
zatial som v markete nasiel nejaky quickoffice uz aj z cenou ,, tuto skutocnost uvitam .. takze vse funkcne .. po vymazani aktualizacii a vyrovnavacej pameti pre market sa pri dalsom spusteni uz nahodia vsetky platene app .. pri pladbe vraj treba este zatial vybrat cesku rep. a ze to fici ... dnes odskusam
-
- Moderátor
Ja este cakam kym nabehnu vsetky platene aplikacie.
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
uz cakam netrpezlivo .. kedy to bude dostupne ?Broslowski napísal:Recenzia hotova
uz len jazykova uprava , myslim ze od konca buduceho tyzdna to pojde von Mobilny telefon dostane ocenenie redakcie
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Potvrdzujem, že už fičí platený market aj mne.. 2.1 Eclair (GT-i5801).. dnes ráno zapnem Market a ikonka "Top paid", jak som sa potešil..
jop tiez som uz cosi kupil ...
btw .. trochu paradoxne a scifi .. sa tu ludia vytesuju ze im ide plateny market
btw .. trochu paradoxne a scifi .. sa tu ludia vytesuju ze im ide plateny market
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
Tiež funkčné ale mam otázku da sa nastaviť niečo také ako v iPhone ze pri každom nákupe bude chcieť zadanie hesla?
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro