Ahoj, najprv chcem poznamenat, ze v pocitacoch sa extra nevyznam no mam takyto problem.
Kazdy den chodievam na VoIP komunikacny program Mumble, cez ktory sa rozpravam s kamaratmi, lenze casto mi robi mikrofon to, ze mi nikto nerozumie, ako keby sa mi rozpadal hlas. Mam uplne nove sluchadla Koss SB40 a internet mam tiez postacujuci. Skusal som prenasat zvuk na notebooku a tam to islo v poriadku, cize problem bude asi vo zvukovej karte alebo nieo v niakych nastaveniach.
Vedel by mi niekto s tym pomoct? Vopred dakujem.
Nezrozumitelny hlas na VoIP
Re: Nezrozumitelny hlas na VoIP
ak vypadava zvuk smerom od teba, nestaci upload, netahas daco v pozadi?
Tak upload nemam legendarny, ale ked som to skusal na notebooku cez tu istu wifi tak to slo hladko
preto s apytam ci nahodou na PC nemas v pozadi napr dakeho torrent klienta ktory ti zatazuje linku na max Ak nie , possible j enastavenie respektive daco so zvukovkou .
no nemam nic ine na pozadi, dokonca som si zapol stream prenos a bolo to rovnake.
mam realtek hd audio manager, mozno tam sa da nieco nastavit
mam realtek hd audio manager, mozno tam sa da nieco nastavit
a este jednu vec som spozoroval. ked si zapnem audio wizard na programe a hned pocujem co poviem, po kazdom slove je to dalsie hlucnejsie. mozno ze by aj toto mohlo sposobovat ten nezrozumitelny hlas, lenze neviem kde taku "akceleraciu" vypnem