Steam digitalna distribucia hier
Re: Steam Digital Distribution a zlavy
Dnes nabehla akcia na CRYSIS jednotka aj warhead spolocne za 5 eur , samostatna cena je tiez mala . A to jednotka 3.74 , warhead 2.49.
Kto nema a nehral nadherna cena.
Kto nema a nehral nadherna cena.
CPU:core i5 2500 - AC xtreme rev.2/ MB:MSI P67S-C43 /RAM:Kingston hyper x 4gb ddr3 /
HDD:500gb WD 5000AVDS / VGA: gtx 570 gigabyte /PSU:seasonic X-660 gold /CASE: termaltake M9/
Asus XONAR DX- Roccat KAVE :Mixrosoft X4-Roccat KONE+
LCD: samsung P 2250 / OS: Win home premium 7 64-bit / Battlelog: PETERKA1920
HDD:500gb WD 5000AVDS / VGA: gtx 570 gigabyte /PSU:seasonic X-660 gold /CASE: termaltake M9/
Asus XONAR DX- Roccat KAVE :Mixrosoft X4-Roccat KONE+
LCD: samsung P 2250 / OS: Win home premium 7 64-bit / Battlelog: PETERKA1920
no to som kupil aj ked crysis nehram a nehral som a nemam rad .. ale za taku cenu ..
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB
aj vam sa to uplne dosiera a nechce zozrat ten cd-key?
Mam 4 rovnake hry a ide to normalne...GTX 480 napísal:neviete niekto, ze preco citujem predchadzajuci prispevok, ktory navyse obsahuje obrazok???
Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
keby aspon napisal aspon ku ktore hre...
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
chtěl bych upozornit že steam dává u crysis 1 špatný cd-key nejde aktivovat. má stím hodně lidí problém - tam je asi problemGTX 480 napísal:...
Crysis I mam krabicovu verziu, neviem posudit, ale Crysis Warhead ani Wars to nerobi... GTA IV+ datadisk tiez nie a Bioshock tiez:)..
je to problem s crysisom, kupil som tam viac hier (toto je uz môj druhy ucet) a nikdy som nemal problem...uz som pisa na support, aj priamo na securom, tak dufam, ze sa to nejak poriesi..
Skus zistit, ze ako sa robi ten ''revoke'' (tool) u GTA IV a Crysis.. lebo vraj ten datadisk ma limit 15 aktivacii (Episodes of Liberty City) a potom sa neda prihlasi asi na WL...GTX 480 napísal:je to problem s crysisom, kupil som tam viac hier (toto je uz môj druhy ucet) a nikdy som nemal problem...uz som pisa na support, aj priamo na securom, tak dufam, ze sa to nejak poriesi..
uz je to ok, pisali mi z helpdesku steamu, ze nech to ceknem, ci mi to ide (ak nie, nech sa este ozvem) ale ide mi to uplne vpohode, cize ja som spokojny, steam zase nesklamal
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Zaujimava utilitka : http://www.traynier.com/software/steammover
Mohol by som to pouzit aj ako na zalohu (na ext HDD) ? Lebo chcem preinstalovat WIN a neviem ako presne funguje ten backup v STEAME. Problem je v tom, ze GTA IV a par dalsich hier ma limit aktivacii, nechcem zbytocne minat... Neviete poradit ?faugusztin napísal:Zaujimava utilitka : http://www.traynier.com/software/steammover
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nie, na zalohu nie. Zalohu sprav cez Backup game files v menu, ktore sa ti zobrazi po kliknuti pravym tlacitkom na hru v zozname. Nasledne hru odinstaluj, tym sa ti vrati aktivacia.
Inac ale GTA4 nema limit aktivacii, vsak to mas na store page : "Unlimited machine activations". Ak myslis GFWL, tak tam ziadny revoke tool nie je, takze to aj tak nemusis riesit.
Inac ale GTA4 nema limit aktivacii, vsak to mas na store page : "Unlimited machine activations". Ak myslis GFWL, tak tam ziadny revoke tool nie je, takze to aj tak nemusis riesit.