v Biose su len moznosti Cool"n"Quiet Disable alebo Auto.
dakujem
Takze skusil som aj tvoje rady ale nic .Red-Hawko napísal:v moznostiach napajanie (setric obrazovky > napajanie) zvol minimal power management)
A k msi odporucam program Core center
OK ked budem mat vecer cas tak to stiahnem a nainstalujem a potom tu napisem. Ale ked vypnes v Biose cool'n'quiet ako to potom pojde ?GentleGiant napísal:Vøele doporucuji: funkci cool'n'quiet vypnout a stanout si free Right Mark CPU Clock Utility, doporucuji do verze 1,7. Nejnovìjsi verze uz mi v nastaveni pøipada dost slozita. S nastaveni, 1.7cky poradim zde.
To nema s cnq co dìlat, je to normalni aplikace, ktera se spousti z windows, vyzkousej, uvidis.skodka napísal:OK ked budem mat vecer cas tak to stiahnem a nainstalujem a potom tu napisem. Ale ked vypnes v Biose cool'n'quiet ako to potom pojde ?GentleGiant napísal:Vøele doporucuji: funkci cool'n'quiet vypnout a stanout si free Right Mark CPU Clock Utility, doporucuji do verze 1,7. Nejnovìjsi verze uz mi v nastaveni pøipada dost slozita. S nastaveni, 1.7cky poradim zde.
Nechapem preco si zbytocne stahovat dalsie programyGentleGiant napísal:Vøele doporucuji: funkci cool'n'quiet vypnout a stanout si free Right Mark CPU Clock Utility, doporucuji do verze 1,7. Nejnovìjsi verze uz mi v nastaveni pøipada dost slozita. S nastavenim 1.7cky poradim zde.Pouzivam ji na obou dvou sestavach, napø. u toho Winchestru 3200 mam nastaveni: pøi nezatizenem procesoru nasobic bìzi na 5x, cili pracovni frekvence CPU je 1000MHz a core voltage na 1,0 V. Pøi zatizeni se samozøejmì nasobic a voltaz automaticky zvysi az na pùvodni default hodnoty, tedy u mne 10x a 1,4V. Doporucuji pracovat s nepøetaktovanym procesorem, ale to je urcitì i pøedpoklad pro spravny chod cool'n'quiet . Bìzici proces utility zabira v pamìti necele 4MB , coz je smìsne.
Takze super uz som to nadstavil na automatiku je to fakt dobry program . Diky za pomoc.skodka napísal:Super funguje to![]()
Len skoda ze si to musim prepinat rucne ked chcem na 1800mhz a ked zase 1000MHz , da sa to spravit niako automaticky ? inak stiahol som si verziu 1.6
Taky myslim,cnq jsem nikdy nepouzivalskodka napísal: Takze super uz som to nadstavil na automatiku je to fakt dobry program . Diky za pomoc.![]()