HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy

Príspevok od používateľa FEAR »

Heh .. tak aktualizacia prave teraz dostupna aj umna .. vaham .. :)
FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný

Takze update neuspesny .. nakolko nemam kompletny system a odstranil som nejake app ... tazke dam default 2.2 + root + S-OFF a nasledne update .. uvidim ci root ostane .. teda hlavny je S-off ktory by mal .. dam vediet ako to fici a dopadlo .. :)
Používateľov profilový obrázok
jcdenton12
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jcdenton12 »

Ja som mal eng s-off cez preflashovany hboot.
Po update som bol opäť s-on a bez rootu.
...
FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný

S-OFF ostalo ... ale stale sa mi ta plocha nezda :rolleyes: .. davam este factory reset

edit .. zda sa ze gingerbreak funguje ... idem skusit poodstranovat app ..

edit .. root funkcny ,,.. plocha seka //

edit .. po par resetoch sa to trochu zlepsilo ..

Edit .. definityvny navrat na 2.2 ... dalej neriesim ... nechapem jak nieco take mozu vypustit
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa faugusztin »

Nuz, ja neviem co myslis tym sekanim. Prechod medzi plochami, zoznam aplikacii - nic neseka. A to skusam Sense. Ak myslis to skakanie pri zozname aplikacii, tak si vsimaj tu ciarku po kazdej sade 4 riadkov, ono je to totiz vertikalne strankovanie.

Mimochodom, 4 dni a 5 hodin, este mi ostava 16% baterie.
FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný

ked myslim plochu tak myslim plochu ,.... nie menu ani nic ... presuniem sa z domacej plochy z hodinami na vedlajsiu ja neviem z widgetom pre to je jedno .. tak prechod nieje plynuly... ale sekavy trhany :rolleyes: mozem vsetko z ploch odstranit a pri posuvani vidim na pozadi ze tiez sa posuva sekano .. ked sa posuvam na 2.2 ide to krasne plynulo ,.. hladko .. tot vse .. neriesim to .. ale toto pouzivat nebudem .. ma stoho siel slak trafit .. ak to nikomu inemu nerobi tak to nechapem alebo to nik nevidi .. nevadi to nikomu alebo co ja viem ... .. dal som stock 2.2 nato officialny update .. seka .. instaloval som z exe instalacky ... seka .. ked som mal nejaku custom rom 2.3.3 tak to slo normalne .. no zas blblo SRS ... kaslem to .. 2.2 forever ..
Assassin
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32

Príspevok od používateľa Assassin »

problem budes mat asi len ty nakolko si jediny ktory to tu spomina, este otazocka aku mas sdkartu?
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný

no nemyslim si ... skor sa priklanam ktym dalsim moznostiam co som spominal .. neviem cim ja mam zazracne zariadenie zeby som stym mal mat prave ja problem .. :rolleyes: to ze to nikto nespomina neznamena ze to na inom zariadeni nejde rovnako len to nikomu neprekaza(toto moze byt relativne u kazdeho inak ..) no ja vidim rozdiel medzi 2.2 a 2.3.3 .. nemam nikoho v okoli kto by mal taky fon aby som to mohol porovnat .. keby mi to robila akakolvek 2.3.3-ka tak nepoviem, ale skusil som 2 custom rom a obe sli v tomto ohlade dobre .. problem zas bol nikde inde . ale hladat tu spravnu nebudem .. som mal HD2 jku nieco cez pol roka a to bolo cele o flesovani .. furt daco tu taka romka tu zas taka hentaka potom zas tuto .. a bol to nekonecny kolotoc .. pri prechode na desire bol o dovod viac ze som si povedal no uz nemusim nic laborovat mam android nativne .. no zas to ma nabeh len daco furt menit .. dost jak som pisal nemam tel na to aby som fleshoval ale ho pouzival .. takze nestravim veskeri cas skumanim cusom romiek .. 2.2 je dobra .. nemam na nu co zle povedat .. takze zrejme u nej ostanem ..

Co sa tyka karty neviem aku ulohu by v tomto pripade mohla zohrat .. OS predsa znej nebezi .. nema stym suvis .. ked ju vyberiem tak proste vsecko musi ist ako keby som tam nejaku mal .. rozdiel moze byt vo veciach ako zapis a citanie z nej .. mozno zapis z kamery ale tam by mala stacit uz aj clas 2 nakolko s takou je zariadenie dodavane ..

ale by som ti odpovedal tak mam 16GB C4..
glirpi
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36

Príspevok od používateľa glirpi »

potrhava to aj mne, ale nijako moc mi to neprekaza. az tak casto nerolujem obrazovky nakolko pouzivam iba dve a aj to na tej druhej mam odkazy na take veci, ktore casto nevyuzivam .. zakladna obrazovka u mna je standartne hodiny na pol displayu + 8 hlavnych ikon (caste aplikacie) .. vedlajsia obrazovka odkazy na menej vyuzivane odkazy + odkazy na osoby, ktore volam casto.
I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
Spoiler: ukázať
PC: CPU: INTEL Core i5-9600KF / CPU-COOLER: NZXT Kraken X52 / MB: GIGABYTE Z390 M / RAM: Corsair 16 GB KIT DDR4 3600 MHz CL18 Vengeance LPX / SSD: WD Black SN750 NVMe SSD 1 TB / DVD-RW: - / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: NZXT H400 / VGA: GIGABYTE GeForce RTX3060 GAMING OC 12GB / SOUND: SOUND BLASTER AE-7 / SPEAKERS: - / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: DELL UltraSharp U2717D 27" / KEYBOARD: DELL Premier Wireless Keyboard / MOUSE: DELL KM717 / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller / OS: MICROSOFT Windows 10 PRO 64Bit
FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný

no tak to je "dobre" pocut ,.. :) ja si myslim ze vsetkym to tak ide .. len ja som na take veci haklivy ( mozno az moc) ale bohuzial .. neviem stymto fungovat ..
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Memnon »

ja nevidim absolutny rozdiel pri posuvani medzi froyo a pernikom :)
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný

Vporiadku .. tak su 2 skupiny ludi ktorym to ide bud dobre alebo trhano .. ja som v tej menej stastnej skupine .. (bol som )
glirpi
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36

Príspevok od používateľa glirpi »

ja by som to rad upresnil ak mozem .. mne to posklbkava. trhano a to akoze fakt ze trhano mi ide vtedy ked vypnem a zapnem telefon a ihned po nabehnuti rolujem obrazovkami. tomu ja hovorim trhanie, ktore po chvili samozrejme prestane pokial sa tam vsetko na pozadi popripaja, nastartuje .. potom to ide sklbkano, vidim to aj ked stale drzim prst na display a posuvam doprava dolava ale nepustim. nie je to absolutne plynule ale ani to neseka nejako poriadne. a vlastne teraz som sa pozrel posklbava mi to aj v menu zoznamu aplikacii, ale ked vbehnem napriklad do nastaveni tak ten zoznam mi uz roluje uplne plynulo..

// edit.. nahodou som vypol wifi a uz aj rolovanie obrazoviek je plynulejsie.. hm.. :rolleyes:
I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
Spoiler: ukázať
PC: CPU: INTEL Core i5-9600KF / CPU-COOLER: NZXT Kraken X52 / MB: GIGABYTE Z390 M / RAM: Corsair 16 GB KIT DDR4 3600 MHz CL18 Vengeance LPX / SSD: WD Black SN750 NVMe SSD 1 TB / DVD-RW: - / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: NZXT H400 / VGA: GIGABYTE GeForce RTX3060 GAMING OC 12GB / SOUND: SOUND BLASTER AE-7 / SPEAKERS: - / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: DELL UltraSharp U2717D 27" / KEYBOARD: DELL Premier Wireless Keyboard / MOUSE: DELL KM717 / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller / OS: MICROSOFT Windows 10 PRO 64Bit
Assassin
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32

Príspevok od používateľa Assassin »

asi vam spravim videjko ako mi ide 2.3.3 + 2.1 na klasickom desire :) s-off + cm7 hboot + class 2 sdkarta a je to bleskove vsetko, pre porovnanie klaiscky stock bez rootu froyo 2.2 a s-off+cm7 hboot je ako skoda fabia 1.2 HTP a fabia RS :D
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný

a kcomu mi/nam to bude ?

ja som videl to ist plynulo aj na 2.3.3 ... ale nie orginal .. a taku varenku nechcem kde zapnem SRS a mi exploduju sluchadla aj z usami ..

na 2.2 to ide bezchybne .. beztak nejako nemam za ciom smutit .. prinos 2.3.3 co som postrehol bol zanedbatelny .. v mojom pripade ozeliem zoom pri nahravani videa nakolko digital zoom je digital zoom ... co este snad stalo za zmienku bol hlasnejsi zvuk .. inak nic premna podsatatne .. horsie to bude mozno casom ked zacne sa u applikacii objavovat does not 2.2..

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"