Nejde o servre ale o ludi...No na niektorých serveroch sa to nerobí..
Tam nasadne do tanku a ide si jak pán, na nikoho nečaká..
Battlefield: Bad Company 2
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:29
Re: Battlefield: Bad Company 2
- vmm
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 15. Mar, 2007, 08:00
Ako sa pripojim k Vam (ake servery pouzivate), TS mi je asi na nic nemam mikrofon - mozno dajaky schrastim
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
musis si nas dat do friend a potom ti ukaze kde kdo hra a na neho kliknes a pripojis sa
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
hmm pocas vcerajsej noci a dnesneho skoreho rana hra zblbla a 99% ludi hralo s rankom 1 a bez unlockov,v zivote uz nechcem vidiet vintovku
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
vintovka ma dobre default mieritka
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Nó, tak som to myslel.zumpar1234 napísal:Nejde o servre ale o ludi...No na niektorých serveroch sa to nerobí..
Tam nasadne do tanku a ide si jak pán, na nikoho nečaká..
- vmm
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 15. Mar, 2007, 08:00
Pod akym nickom ta najdemEndy napísal:musis si nas dat do friend a potom ti ukaze kde kdo hra a na neho kliknes a pripojis sa
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 23. Feb, 2011, 19:28
co ste sa tu bavili o tom ze vas niekto nepocka s tankom a podobne, tak mozno skuste pouzit klavesu Q ... mozno niektori viete niektori nie ale ona je multifunkcna, ak je niekto vo vozidle tak mu zakricite aby pockal, ak je niekto medik, namierite nanho date Q tak si vyziadate lekarnicku, u assaulta ammo a u opravara opravu vozidla...
odomna ak si niekto vyziada tak ja si toho hned vsimnem proste tie zvuky "hey, give me ride, hey i need ammo" alebo moje oblubene "mediiiiiic" v podani americkeho snipera ( velmi milo to krici )
ten co na vas krical, tak potom nadnim rychlo blika ikonka s tym co potrebuje... ako som pisal ja ammo/medkit poskytujem okamzite a ak niekto chce sa zviest tak ho tiez vyzdvihnem ak teda zas nieje kilometer odomna, ale s helinou pristanem pre vela ludi lebo viem vcelku dobre lietat
ale zaraza ma ak niektori hraci si to vobec nevsimnu a su napr. 2 assaulti a ja tam tukam Q ako ozivot ked nemam ani naboj aby mi dali ... ale co z toho ked oni si nevsimaju okolie ... potom to schytam a ma to naserie ze tam bol noob
odomna ak si niekto vyziada tak ja si toho hned vsimnem proste tie zvuky "hey, give me ride, hey i need ammo" alebo moje oblubene "mediiiiiic" v podani americkeho snipera ( velmi milo to krici )
ten co na vas krical, tak potom nadnim rychlo blika ikonka s tym co potrebuje... ako som pisal ja ammo/medkit poskytujem okamzite a ak niekto chce sa zviest tak ho tiez vyzdvihnem ak teda zas nieje kilometer odomna, ale s helinou pristanem pre vela ludi lebo viem vcelku dobre lietat
ale zaraza ma ak niektori hraci si to vobec nevsimnu a su napr. 2 assaulti a ja tam tukam Q ako ozivot ked nemam ani naboj aby mi dali ... ale co z toho ked oni si nevsimaju okolie ... potom to schytam a ma to naserie ze tam bol noob
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
nemusito byt hned novacik,len ma proste na haku ja ked ma maju na haku s ammo, tak skusam nozikom simrinkovat ,alebo inak na seba upozornujem
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:29
Samozrejme ze Q stlacam a pytam vsetko co sa da dokonca niekedy aj pisem do chatu ze chcem ammo len proste niekedy ta maju ludia na haku.
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
najkrajsie to znie po rusky,ked si pytaju spoluhraci naboje: "!heej ja nemam patrona,daj my patrony,mne dosli patrony-mozes podelitsa. "hej u minja jest neslišnije pripasli"
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Vcera som bol zasa vytoceny. Na servri (uz si nepamatam meno) samy baseraping, dokonca kradli stroje a ked som im zacal pi*ovat ze vsetci baserapuju, tak mi na to napisal niekto, ze teraz je tam len niekto s tankom a dvaja pesiaci od nich, ze to nie su vsetci. V tom momente by som mu vedel s klavesnicou veceru zo zubov vysparat.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
no ak je baserape takeho stupna,ze vsetci nepriatelia do nas strielaju hned po spawne ,tak utekam het zo servera,teda,ak je moznost dostat sa k nejakemu flagu,tak je este sanca,ak nie je ani moznost vyjst z bazy,tak exit
dobra akcia v gameexpres.sk BC2 a ine hry za 10€. hlavne pre tych co maju radsej krabicove verzie super cena
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0688_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0688_n.jpg