mam box fantec fb-35us2, je to riadne vrele, nemeral som presne cisla ale kazdopadne to odhadujem na 60°C kedze to ledva viem udrzat v ruke.
co si myslite o rieseni vyfrezovat dieru a pichnut zboku (zlava) 80mm fan? pomoze to ci vzduch nebude mat kade prudit a viac by pomohlo len navrtat?
externy hdd - prehrievanie - mod?
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
externy hdd - prehrievanie - mod?
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: externy hdd - prehrievanie - mod?
- ledva viem udrzat v ruke = 50-55 stupnou
- bezna pracovna teplota je do 65
- takze by to mohlo byt v pohode....
- hyzdit taky pekny box nejakym ventilatotom ... to by som asi nerobil...
- ak si sikovni a chces s tym nieco robit tak by som tam navrtal "pole 8x8" dier - ale aby boli presne..
- bezna pracovna teplota je do 65
- takze by to mohlo byt v pohode....
- hyzdit taky pekny box nejakym ventilatotom ... to by som asi nerobil...
- ak si sikovni a chces s tym nieco robit tak by som tam navrtal "pole 8x8" dier - ale aby boli presne..
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: externy hdd - prehrievanie - mod?
nuz vrtat do toho bude celkom sranda, to bude treba niecim riadne vypodlozit asi to uz nejak zvladnem, len si musim zohnat vrtacku so stojanom asi ze? rukou to asi tak dobre neodhadnem...
inak bude lepsie navrtat zvrchu a spodu alebo z bokov? rozmyslam ze hore a dole by to pekne podporilo airflow.. aj ked tam niekde by zavadzal ten plast co prenasa svetlo z diody myslim...
btw. povodny napad bol spredu dat nejaky sakra maly vetracik, asi tak 20mm ale to by bolo hlucne hlavne asi ze... aj ked oproti disku asi moc ne
inak bude lepsie navrtat zvrchu a spodu alebo z bokov? rozmyslam ze hore a dole by to pekne podporilo airflow.. aj ked tam niekde by zavadzal ten plast co prenasa svetlo z diody myslim...
btw. povodny napad bol spredu dat nejaky sakra maly vetracik, asi tak 20mm ale to by bolo hlucne hlavne asi ze... aj ked oproti disku asi moc ne
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať