Vadna doska?
Vadna doska?
Caute pani.Mam tu jeden pocitac od kolegu,ktory ked zapnem tak sa asi na dve sekundy roztocia ventilatory a potom sa vypne.Sem tam aj zacnu ist ale obraz nikde,tak som skusal zdroj napojit svoj a to iste.skusal som aj grafiku na mojej doske a tiez ideventilator sa toci aj nabieha obraz.Tak som to dal zas naspat dokopy a niekedy ventilator na grafike nabehne a niekedy nie,kdezto na mojej doske siel stale.Tak uz mi vychadza len zla doska,co vy na to?
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Re: Vadna doska?
co su to za komponenety
jeho zdroj si skusal vo svojom PC
ine komponenty ako grafiku a zdroj si skusal v jeho PC
ako pipa doska
jeho zdroj si skusal vo svojom PC
ine komponenty ako grafiku a zdroj si skusal v jeho PC
ako pipa doska
Je to este AM2 doska od MSI,pipat to nepipa vobec,Zdroj je nejaky no name,na svoj komp ho radsej ani nedam ale dosku som pripajal na svoj a tiez sa to vypinalo, zcoho sudim ze zdroj je dobry
- Tom2871989
- Používateľ
no skus vybrat RAMky zo slotov ci bude pipat mne raz odisli RAM sloty a tiez nepipala ale ked som vybral RAMky tak jej chybali
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
len cisto teoreticky sksual si resetnut bios?
Ale s tymi ramkami je to dobry napad ked je niektora poskodena tak nenabehne nic a ked sa vyberu tak sa aspon zacne tvarit ze nieco roby ked je funkcna doska
Ale s tymi ramkami je to dobry napad ked je niektora poskodena tak nenabehne nic a ked sa vyberu tak sa aspon zacne tvarit ze nieco roby ked je funkcna doska
Spoiler: ukázať
- Tom2871989
- Používateľ
ty si dobry nie RAMky mozu byt dobre zjavne si nepochopil co som napisal nie RAMky som mal zle ale RAM sloty a to je rozdiel
pamate som skusal prehodit a stale to iste,este skusim bios a dam vediet
- Tom2871989
- Používateľ
aj ty nevidis co pisem nie prehodit ale VYHODIT a skusit pustit ked ti nepipa tak je niekde chyba
No skusal som aj vyhodit,ale nepipa nic,aj bios som resetol a stale nic
- Tom2871989
- Používateľ
no tak je asi doska uplne K.O. ked jej ani to ze nema RAMky nevadi (jedine ze by si este nemal zapojeny speaker )
Ok tak objednal som Gigabyte dosku,teraz uz len dufam ze nie je vadny procak lebo by ma slak trafil
- Tom2871989
- Používateľ
no ved som sa pytal ci si vyskusal aj ine veci ale tak ked doska nepipa ani ked vyberes RAMky tak jej niet pomoci