Vadna doska?

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
Milkino77

Re: Vadna doska?

Príspevok od používateľa Milkino77 »

Vsetko som skusal okrem procesora ten nemam kde vyskusat,bohuzial,nikto v okoli nema taky socket,Ale mal by byt v poriadku kedze ventilator na no nom sa vzdy roztocil,ved zajtra pride nova doska tak dam vediet,zatial dakujem za rady :)
Používateľov profilový obrázok
KatjushaMan
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa KatjushaMan »

Tom2871989 napísal::D ty si dobry nie RAMky mozu byt dobre zjavne si nepochopil co som napisal nie RAMky som mal zle ale RAM sloty a to je rozdiel

Ked ich vyhodi tak ich ma prec ak ed su prec a ide tak to moze byt v slote alebo v ramkach blby niesom ;)

Ked ich vyberie moze to ukazovat obe zamery takze nehovor ze nechapem lebo potom musis overit ci to su ramky abo sloty
Spoiler: ukázať
PC1Procesor: AMD RYZEN 1700X @ 3820 MHz Základní deska: Asus ROG CROSSHAIR VI HERO AM4 Paměť:DDRAM4 2x8GB G-Skill 3650Mhz Grafická karta:Asus ROG GTX 980 Pevný disk:HDD Samsung SpinPoint F3, 1TB, HDD WD 350 GB Monitor1: DELL U2412M Monitor2: HP w2207
Tom2871989
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Tom2871989 »

to Milkino77: To ze sa rozkrutil fan na chladici CPU neznamena ze je CPU dobry

to KatjushaMan: Ako moze ist comp bez RAMky a comp moze ist aj ked su vadne RAMky :-), takze specialne pre teba to napisem este raz: Pokial boli RAMky v slotoch doska sa tvarila ako mrtvy chrobak nic sa nedialo (nepipala proste nic pritom RAMky boli dobre :!: ) ked som RAMky vytiahol pipala ze nie su RAMky. Keby boli RAMky zle doska by pipala ze su RAMky v tahu.
KatjushaMan
Používateľ
Používateľ

Tom2871989 napísal: to KatjushaMan: Ako moze ist comp bez RAMky a comp moze ist aj ked su vadne RAMky :-), takze specialne pre teba to napisem este raz: Pokial boli RAMky v slotoch doska sa tvarila ako mrtvy chrobak nic sa nedialo (nepipala proste nic pritom RAMky boli dobre :!: ) ked som RAMky vytiahol pipala ze nie su RAMky. Keby boli RAMky zle doska by pipala ze su RAMky v tahu.
Specialne pre teba :D

A ne a ne

Osobne skusenosti mam s tym ze ked je vadna ramka dokaze umrtvit dosku a to bolo jedno z akou doskou som tu skusal
Ano je pravda ze dokaze signalizovat pipanim ale nie vzdy preto som napisal cosom napisal.

co sa tyka procesora ten sa najmenej kazy takze je vysoka pravdepodobnost ze pojde. A ako pisal vyssie roztocenie ventilatora s tym nema nic spolocne ci je funkcny
PC1Procesor: AMD RYZEN 1700X @ 3820 MHz Základní deska: Asus ROG CROSSHAIR VI HERO AM4 Paměť:DDRAM4 2x8GB G-Skill 3650Mhz Grafická karta:Asus ROG GTX 980 Pevný disk:HDD Samsung SpinPoint F3, 1TB, HDD WD 350 GB Monitor1: DELL U2412M Monitor2: HP w2207
Milkino77

Jasne ja chapem,ale narazal som na to ze neviem ci je mozne odpalit procesor inak ako prehriatim,jedine ze by do neho doska pustila asi viac napatia :D
KatjushaMan
Používateľ
Používateľ

to hej to by sa vlastne tiez prehrial :-D

Ale to mozes zistit az v druhej doske drzim palce nech funguje :)
HDChaosTheory
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 22:32

Príspevok od používateľa HDChaosTheory »

Zdravim mam otazku, podobny problem mam aj ja PC ani nepipne ani ked vytiahnem RAMky. Vsetky ventilatory bezia len nechce nabehnut monitor a ani ziadne pipnutie. Na doske mi svieti kontrolka, ale to asi nie je podstatne aj tak mohla doska odist alebo sa mylim?

Vdaka
Milkino77

Sorry nemal som cas sem napisat,tazky vikend :) Ale doska nahodena a vsetko slape ako ma,takze dakujem za rady :cool:
Maniak-007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Dátum registrácie: Po 29. Nov, 2010, 21:45

Príspevok od používateľa Maniak-007 »

HDChaosTheory napísal:Zdravim mam otazku, podobny problem mam aj ja PC ani nepipne ani ked vytiahnem RAMky. Vsetky ventilatory bezia len nechce nabehnut monitor a ani ziadne pipnutie. Na doske mi svieti kontrolka, ale to asi nie je podstatne aj tak mohla doska odist alebo sa mylim?

Vdaka

Doska
Všetky mnou ponúkané počítače, notebooky, príslušenstvo a náhradné diely na predaj tu: http://bit.ly/2jaJxfw

Návrat na "Základné dosky"