to rozlisenie - ja hram bezne na rozliseni 1280x1024 a vo Witcherovy som hral na nejakych 1280x760 -cize sa obraz natiahol a pasy zmizly lenze ta kvalita bola fakt strasna tak som to vratil naspet avsak v budcom patchi to opravia

Daj rozlisenie 1920x1080 a cierne pasy by nemali byt, ale budes to mat o tych par pixelov roztiahnute a nebude to v nativnom rozliseni takze to moze byt trosku rozmaznute. Neskor ma patch pridat aj podporu pre (16:10 a 4:3) zatial je nativna podpora rozliseni len v 16:9 pomere stran.Mučo Mačo napísal:to mi vysvetli teda..ja mam v hre nastavene rozlisenie 1920*1200..to je nativne rozlisenie mojho monitora,ten smailik vies vobec co znamena ? je to dost urazajuci smail..
Skaredo je velmi subjektivny, relativny vyraz. Radsej postni nejaky ingame screenshot kde sa ti grafika nepaci a napis preco nech vidimeregain napísal:U mna mam vsetko na max okrem ubersampling, hram pod win 7 a hra vyzera skaredo - ja uz fakt neviem cim to je
Mučo Mačo napísal:zaciatok hry a uz 6 nepriatelov naraz..to sa niekto pomiatol ? to je co za idiotsky bojovy system..
/
15x neviem prejst jeden posrany suboj na ZACIATKU HRY..fail..toto uz nema z hratelnostou a zabovou nic spolocne
Ono to ovladanie najskor vacsinu ludi asi zvadza k nabehnutiu medzi nepriatelov a sekaniu, ale toto nie je ziaden Prince of Persia ani moje oblubene Devil May CryPeterka napísal:Tak na obtiaznost normal treba hned na zaciatku pouzivat obranu ala tlacitko /E/,hodne sa kotulat a pouzivat znamenie yrden a quen.
Ono ked to das na zaciatocnicku narocnost ostane len taka rambo rubacka . Ale ked sa nerad certis odporucam ubrat narocnost lebo bude aj horsie ako na zaciatku.
povies mi co maju tieto dve moje pripomienky s RPG ? absolutne nic..za prve je o bojovom systeme,cize to skor bude vediet hraci mortal kombatu ovladat a nie rpg hrac a to druhe je normalna chyba vela hier..v oblivione si mal to iste..ale toto by si mal ako velky odbornik na rpg vedietMichiGen napísal:Mučo Mačo napísal:zaciatok hry a uz 6 nepriatelov naraz..to sa niekto pomiatol ? to je co za idiotsky bojovy system..
/
15x neviem prejst jeden posrany suboj na ZACIATKU HRY..fail..toto uz nema z hratelnostou a zabovou nic spolocne
Nechces hrat radsej nieco ine? Zda sa ze RPG nie je zaner pre teba. Podla toho co od teba citam v Drakensang teme a teraz tu tak by sa pre teba skor hodili nejake casual jednoduche hry... a to si najskor pisal ze to je zjednodusene, hoci si nevedel konkretizovat v akom zmysle, no napriek tomu sa teraz nato akosi nechytas... nic proti ale LOL
hral..tam sa ale bojovolo z menej nepritelmi naraz..Assassin napísal:tak asi si tiez nehral prvy diel, pre novacika ako aj pre mna to bolo dost tazke ale nastudoval som co to a potom pohoda, akurat som teraz stale zaseknuty v tej jaskyni tam je to brutus
toto je skor action rpg..a rpg je o vyvoji postavy a nie o bojovom systeme..ten je druhorady a moze byt normalny a potom aj debilny ako tuMichiGen napísal:Peterka napísal:
Toto je RPG
Tie dve pripomienky k obom hram sa tykaju najma obtiaznosti, v drakensangu napises ze sa respawnuju nepriatelia a nevies to prejst a fail uninstall (aj ked si to z toho prispevku uz zmazal) a tu zasa nevies prejst na zaciatku hry jeden suboj a uz to nazyvas failom tiezMučo Mačo napísal:povies mi co maju tieto dve moje pripomienky s RPG ? absolutne nic..za prve je o bojovom systeme,cize to skor bude vediet hraci mortal kombatu ovladat a nie rpg hrac a to druhe je normalna chyba vela hier..v oblivione si mal to iste..ale toto by si mal ako velky odbornik na rpg vediet
Holt dnesne RPG hry od hraca vyzaduju viac schopnosti nez kedysi, v Diablo stacilo klikat mysou, v Baldur's Gate klikat mysou a rozmyslat, tu pribudli minihry ktore niekoho dokazu iritovat a niekomu zasa naopak spestrit hru a tiez dynamicky subojovy system. Osobne som rad ze je taky aky je, ak by mal byt taky ako v starsich RPG hrach, v Zaklinacovi 1 alebo ako v nejakom MMORPG - rozumej: "Stojim na mieste, vsetci domna sekaju a ja si pokojne sekam tiez a cakam kto padne mrtvy skor" tak to by nebolo pre tuto hru bohvieco.Mučo Mačo napísal:toto je skor action rpg..a rpg je o vyvoji postavy a nie o bojovom systeme..ten je druhorady a moze byt normalny a potom aj debilny ako tu