Breaking Bad aka. Perníkový táta
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Breaking Bad aka. Perníkový táta
http://www.csfd.cz/film/237486-pernikovy-tata/
Co se stane, když u středoškolského oceňovaného učitele chemie diagnostikují rakovinu plic v pokročilém stádiu? Dá se na kriminální dráhu jako drogový dealer, aby stihl vydělat co nejvíce peněz pro svou těhotnou ženu...
Pozera alebo videl niekto tento serial? Mne ho odporucil kamarat, a je perfektny. Strasne sa mi paci premena hlavnej postavi. Zatial jeden z najlepsich serial co som kedy videl. Jednznazcne odporucam...
Co se stane, když u středoškolského oceňovaného učitele chemie diagnostikují rakovinu plic v pokročilém stádiu? Dá se na kriminální dráhu jako drogový dealer, aby stihl vydělat co nejvíce peněz pro svou těhotnou ženu...
Pozera alebo videl niekto tento serial? Mne ho odporucil kamarat, a je perfektny. Strasne sa mi paci premena hlavnej postavi. Zatial jeden z najlepsich serial co som kedy videl. Jednznazcne odporucam...
Re: Breaking Bad aka. Perníkový táta
no pozrel som prve 2 diely, zatial nic moc... rozbehne sa to?
ja som to pozeraval. genialne to je
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
rozbehne ;-) vyborny serial.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
jasneze rozbehne, potom rozbehne na plno svoju dealovaciu karieru a potom bude viac action
no tak dam tomu este nadej
zaujimave ze v poslednom diele Chucka(4x23) bola reference na Breaking bad ako rozlozil to telo v kyseline(1x02) , zaujimave aj preto ze Chuck je NBC a Breaking Bad je AMC...
zaujimave ze v poslednom diele Chucka(4x23) bola reference na Breaking bad ako rozlozil to telo v kyseline(1x02) , zaujimave aj preto ze Chuck je NBC a Breaking Bad je AMC...
- hulo92
- Pokročilý používateľ
no to je sludejem obe to jak budu rozpustat tie tela v kyseline je perfektna cast... niektore veci vyznievaju velmi humornevalistar napísal:no tak dam tomu este nadej
koncim druhu seriu a fakt je to super serial, zaujimavy napad, postavy a dobry strih. dik za tip
- hulo92
- Pokročilý používateľ
tak pokracuj na tretiu, ta je trochu viac action... za 50 dni zacina stvrta seria
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
trailer na 4. seriu. pozor, obsahuje spoilery z predchadzajucich sezon, aj ked len take mini spoileriky
koncim akurat 1 seriu je to super serial, ale nejak nechapem preco mu pride lepsie odmietnut prachy od rozpravkovo bohateho kamosa a miesto toho ist do drog
Rest in Pieces
Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
vlastne ego a hrdost
ked by to aj zobral tak by mu platili len ucty za tu liecbu....,Return napísal:nejak nechapem preco mu pride lepsie odmietnut prachy od rozpravkovo bohateho kamosa a miesto toho ist do drog
on vsak chce zarobit tolko, aby to jeho rodina financne zvladla aj ked zomrie (dom, vzdelanie, $ na normalne zivobytie...).
plus samozrejme hrdost, brat peniaze od cloveka ktory je bohaty len vdaka tomu ze Walt tam jeho firmu dostal a potom ho nejak odrbal. .. no neviem co by som robil v jeho kozi.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
v noci bol odvysielani prvy diel stvrtej serie. uz sa stahuje v 720p a uz len cakat na titulky
dik za upozornenie som zabudol ze ma zacat nova seria
nevies nahodou ako casto to pojde?
nevies nahodou ako casto to pojde?
Rest in Pieces
Spoiler: ukázať