Mobile XP alebo Barton
Mobile XP alebo Barton
Brali by ste radsej nezamknuteho Bartona 2500+ alebo Mobile XP 25oo+ ???
Koli OC, samozrejme
Koli OC, samozrejme
Re: Mobile XP alebo Barton
to je co za otazka????XP napísal:Brali by ste radsej nezamknuteho Bartona 2500+ alebo Mobile XP 25oo+ ???
Koli OC, samozrejme
:idea: ak OC tak XP-M
staci sa pozriet na toto: http://www.pcmodding.sk/modules.php?nam ... cle&sid=13 a uz mas vybrate!!!
lenze aj tam treba natrafit na dobri kus, pretoze sa moze kludne stat ze bude kus nanic a OC bude dost biedne. 8)kOsTi napísal:to je co za otazka????XP napísal:Brali by ste radsej nezamknuteho Bartona 2500+ alebo Mobile XP 25oo+ ???
Koli OC, samozrejme
:idea: ak OC tak XP-M
Abit NF7-SL | AMD Barton 2500+@3200+ 1.6V AC Copper Silent 2 L | 512MB ddram PQI (400) | ATI Radeon Saphire 9800SE | 10GB HDD maxtor + 40GB HDD IBM | DVD-RW LG 4120B | Eurocase 5412A 350W EC
ale mas tam asi o 80% lepsiu sancu ze bude lepsie OC ako na obycajnom bartone 8)pjongy napísal:lenze aj tam treba natrafit na dobri kus, pretoze sa moze kludne stat ze bude kus nanic a OC bude dost biedne. 8)
tak to je, ale ja duoverujem svojmu bartoniku, k tym mobilom som pocul dost negativnych veci, ale ak mas dost $ tak radsej ten mobil+ zalman a to bude nadherne OC.Este nejaky good kusok a spravis novy rekord.
Abit NF7-SL | AMD Barton 2500+@3200+ 1.6V AC Copper Silent 2 L | 512MB ddram PQI (400) | ATI Radeon Saphire 9800SE | 10GB HDD maxtor + 40GB HDD IBM | DVD-RW LG 4120B | Eurocase 5412A 350W EC
Dik
Takto :
Mam Gigabyte 3D cooler - niekde na pctuning.cz bola recenzia, alebo mozem prehodit z PC2 Primecooler Hypercool - ten maju na TNTRADE.CZ.
Dosku mam, podla mna docela dobru
Gigabyte 7N400-L
Mno, extremny OC nechcem asi tak o 300-400 MHz vyssie.
RAMky mam PC550 Mercury A-DATA
Mam podla Vas realne sance ???
Mam Gigabyte 3D cooler - niekde na pctuning.cz bola recenzia, alebo mozem prehodit z PC2 Primecooler Hypercool - ten maju na TNTRADE.CZ.
Gigabyte 7N400-L
- charonme
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 16. Aug, 2004, 14:00
mobila
pozitiva mobilneho:
kvalitnejsi kremik / obvody (vyssie poziadavky v prevadzke v laptopoch)
nizsie napetie, nizsia spotreba, nizsia teplota, vacie moznosti zvysovania napetia
zmena napetia a fsb pocas behu (power and heat management podla potreby)
viete o nejakom inom negativu ako vyssej cene?
kvalitnejsi kremik / obvody (vyssie poziadavky v prevadzke v laptopoch)
nizsie napetie, nizsia spotreba, nizsia teplota, vacie moznosti zvysovania napetia
zmena napetia a fsb pocas behu (power and heat management podla potreby)
viete o nejakom inom negativu ako vyssej cene?
Re: Dik
ak xces ist iba o tych 300-400 tak to ti staci obycejny BartonXP napísal:Takto :
Gigabyte 7N400-L
- Mtex
- VIP
- Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Re: mobila
Blbost :twisted: , ja som ho tam dal a nic som s nim nerobil...ziadne upravy aj tak mi doska neznesie vacsie FSB nez 210Mhz...vsetko beha ok.PeterM napísal:Zaver: Mobilny procesor moze pouzit (a vyuzit) len ten, ktory sa v tom vyzna. Zaciatocnikovi prinesie len problemy.
Spoiler: ukázať