Ako vypnut OCP na GTX580?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: Ako vypnut OCP na GTX580?
Takze som zistil, ze OCP proste vypnut nejde, ani toolkit nepomohol. Ale skusil som OCCT a tam mi pekne vybehla spotreba na 397W, takze zrejme tento soft nie je zahrnuty do OCP karty.
Chcel som to vypnut hlavne koli tomu, ze som chcel vyskusat co vlastne dokaze Accelero . No Furmark nerozbeham na 100%.
//edit: A ked kartu nataktujem, tak ani OCCT neprejde cez OCP. Spotreba klesne k 350W a teploty taktiez, vid obr:
Ma niekto este nejaky napad (samozrejme okrem HWmodu ), alebo to mam brat ako pasé?
Chcel som to vypnut hlavne koli tomu, ze som chcel vyskusat co vlastne dokaze Accelero . No Furmark nerozbeham na 100%.
//edit: A ked kartu nataktujem, tak ani OCCT neprejde cez OCP. Spotreba klesne k 350W a teploty taktiez, vid obr:
Ma niekto este nejaky napad (samozrejme okrem HWmodu ), alebo to mam brat ako pasé?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
asi ako pasé, od istej verzie ovládačov vraj vypínanie už nefunguje
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
a prečo? zatiaľ nikde nikto nehlásil že by OCP robilo niečo iné okrem toho na čo je určené...
krotilo furmark a spol
krotilo furmark a spol
no hej, ale tak to je taky cheating dpc.. ja sa teším, že aké teploty bude mať moja GTX 580 počas Furmarku po slušnom OC na vode a oni to doserú
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
No na tvoje teploty s tym blokom som zvedavy aj ja. A hlavne na to, kolko jej das MHz
Na Furmark sa vyprdni, staci to 2-3 krat po sebe prehnat 3DMark11 Extreme, tam aspon ja mam najvysie teploty so vsetkych testovanych benchmarkov.
Na Furmark sa vyprdni, staci to 2-3 krat po sebe prehnat 3DMark11 Extreme, tam aspon ja mam najvysie teploty so vsetkych testovanych benchmarkov.
Naposledy upravil/-a Kyselinka v Ne 26. Jún, 2011, 21:03, upravené celkom 1 krát.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
nj no , vo furmarku sú tie teploty lepšie ako v hocijakej normálnej hre
nj, potom vlastne Furmark stráca zmysel aj testovať..
GPU bude vo vodnom okruhu až na druhom mieste za CPU, takže k nej pôjde už troška viac ohriatá voda od CPU, ale rozhodne plánujem slušné OC aj pri GPU a potom 24h test vo F@HKyselinka napísal:No na tvoje teploty s tym blokom som zvedavy aj ja. A hlavne na to, kolko jej das MHz
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Super...potom by si mohol aj vyskusat ako sa odrazia teploty CPU+GPU po zmene poradia v okruhu. Samozrejme ak bude cas, chut a prostriedky. Mozno sa potom dam prehovorit na vodnika
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
No takze sa mi to nakoniec podarilo (diky Dexter za nakopnutie), ale so starsimi ovladacmi, konkretne 263.09
Moc som neskusal, dnes neni casu, ale aspon takto.
Default:
OC:
Vysplhalo sa to na 88°C, kua poriadny vypekac. Pridavat takty som radsej nechcel, vazim si kartu
Moc som neskusal, dnes neni casu, ale aspon takto.
Default:
OC:
Vysplhalo sa to na 88°C, kua poriadny vypekac. Pridavat takty som radsej nechcel, vazim si kartu
stačil iba starší ovládač ?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Tak tak, ako dexter pise, staci zmenit ovladace na starsie ako 266.XX a OCP vypnut ide
Na ovladacoch 266.35 mi uz OCP vypnut neslo.
Na ovladacoch 266.35 mi uz OCP vypnut neslo.