Všeobecná diskusia
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Inac si si isty ze chces BMW 3,neviem ci si v nej uz niekedy isiel ,ale podla mna je v nej dost malo miesta a citil som sa v nej ako sardinka.
Pozrel som vsetky dieslove E46 do 6000€ a nevybral by som si ani jednu,pred asi 2-3 mesiacmi tam bolo minimalne 5 kusov ktore by stali aspon za pozretie...
Pozrel som vsetky dieslove E46 do 6000€ a nevybral by som si ani jednu,pred asi 2-3 mesiacmi tam bolo minimalne 5 kusov ktore by stali aspon za pozretie...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
u nas tazko zohnat nedodrbany bavorak.. aspon co som pozeral zbezne autobazary a inzerciu na nete...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
zo skusenosti by som sa takym autam typu bmw 3 ,stare rocniky vyhybal,uz len preto ,ze si to kupuju z min 80tich percent 18rocne deti,co ho akurat vyjazdia a nemaju na adekvatne servisne naklady a potom tie auta aj tak vyzeraju po technickej stranke ...
jedine ,ze budes mat naozaaaaj kopec stastia a natrafis na kus po 1-2hom majitelovi a pod,resp kde budes poznat historiu auta
jedine ,ze budes mat naozaaaaj kopec stastia a natrafis na kus po 1-2hom majitelovi a pod,resp kde budes poznat historiu auta
lava, prava, lava, prava ...
HP Probook 6540b + HTC HD2 Android 2.3.1
- landrower
- Pokročilý používateľ
toto snad neni ani mozne boha... co im nacisto drbe?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tak to je husty clanok, to snad skutocne nie je mozne. Ked si clovek mysli ze uz ho v tomto bazmekistane nema co prekvapit tak ete toto. Akoze ja si zoberiem falosny odznak, budem vyberat pokuty. Ked ma chytia tak poviem ze so ich vyberal koli tomu aby soferi chodil bezpecnejsie lebo inac budu prichadzat o peniaze. OMG. A este ten pocitac, keby len do neho nakukli, ale nic. AK tam mal typek nejaky program na odomkinanie aut tak snad lepsi dokaz neexistuje. nasledne domova prehliadka atd.
obycajneho cloveka co prekroci rychlost alebo sa im nezda ze ma modru neonku v aute dokazu dusit jak keby bol terorista. Cloveka co je asi zodpovedny za vykradanie aut, chytia pri cine aj s naradim a on ho poslu za 30 minut domov len tak.
obycajneho cloveka co prekroci rychlost alebo sa im nezda ze ma modru neonku v aute dokazu dusit jak keby bol terorista. Cloveka co je asi zodpovedny za vykradanie aut, chytia pri cine aj s naradim a on ho poslu za 30 minut domov len tak.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
tiez som sa pozastavil nad tym clankom...ako ak je to pravda a stalo sa to ako pise ten pan tak je toto viac ako bananova republika...
clovek rozmysla ze si spravi zbrojak na ochranu svojho zdravia a majetku...
clovek rozmysla ze si spravi zbrojak na ochranu svojho zdravia a majetku...
HP Probook 6540b + HTC HD2 Android 2.3.1
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
No on zase taky obycajny clovek nebude... Mozno si na nom len monocajti kompenzuju zlu naladu..
http://www.pluska.sk/slovensko/spolocno ... hlina.html
http://www.pluska.sk/slovensko/spolocno ... hlina.html
- landrower
- Pokročilý používateľ
z toho clanku nevyplyva ze je "neobycajny" ale len ze ma prachy. to nemusi nic znamenat..... a mozno prave preto ze ma prachy ale neni spina si na nom policajti vylievaju zlost.
lebo spiny s prachmi maju take konexie ze ten typek autickar by uz mal dozivotie...
lebo spiny s prachmi maju take konexie ze ten typek autickar by uz mal dozivotie...
co by vysli komplet brembo brzdy dopredu na oktavku?este im davam cca 10.000km a musim menit...
ATE nechcem lebo sice brzdili jak sibnute ale vydrzali cca 20.000km
najviac sa cudujem mojim bubnom,ktore nabehali 200.000 km a stale boli ok, akurat som teraz menil vnutro lebo na pravej sa mi to rozsypalo
ATE nechcem lebo sice brzdili jak sibnute ale vydrzali cca 20.000km
najviac sa cudujem mojim bubnom,ktore nabehali 200.000 km a stale boli ok, akurat som teraz menil vnutro lebo na pravej sa mi to rozsypalo
- landrower
- Pokročilý používateľ
aj tak najviac vydrzia origo ne?
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak, na felde, 100000km, a ani raz nemenene brzdy, myslim ze to je viac ako rozne aftermarket sady
to iste tvoje bubny vzadu, 200t km, to hovori za vsetko hadam...
to iste tvoje bubny vzadu, 200t km, to hovori za vsetko hadam...
na oktavke su neni bubne tak namahane ako predne...
no na tychto prednych co mam som spravil uz 30.000km, este 10.000 vydrzia ale potom by som asi menil...
no na tychto prednych co mam som spravil uz 30.000km, este 10.000 vydrzia ale potom by som asi menil...