SÚŤAŽ: Čo urobíš s doskou MSI Z68A-GD80?
Re: SÚŤAŽ: Čo urobíš s doskou MSI Z68A-GD80?
Otázka znie, čo chceš riešiť. Kontaktoval si ma lebo si sa chcel dohodnúť ohľadom výhry, čo sa ti nepodarilo. Regulárnym spôsobom si takisto neuspel. Teda?
- FoxWear
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Apr, 2010, 21:30
Počúvaj ma COBRA, môžeš mi objasniť postupy tvojho vyšetrovanie do detailu?
Spoiler: ukázať
Ako orgán činný v trestnom konaní a vyšetrovateľskej činnosti nemôže. Inak ja potrebujem nájsť kam som si dal nabíjačku, určite využijem jeho služby keď dorieši túto kauzu.
.
...
Naposledy upravil/-a COBRA_111 v So 03. Dec, 2011, 14:45, upravené celkom 1 krát.
SKRINKA: Nanoxia Deep Silence 6 Rev. B (Dark Black) PSU: Corsair HX1200 DOSKA: ASUS ROG CROSSHAIR VIII FORMULA PROCESOR: AMD RYZEN 9 5950X (PBO) CHLADENIE: MO-RA3 PRO 9x120 PASTA: Thermal Grizzly Conductonaut Extreme CPU BLOK: EK-Quantum Velocity D-RGB - AMD Ryzen Edition KVAPALINA: Innovatek Protect IP RAM: G.SKILL 2x 64GB KIT DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo for Ryzen 3000 @ 3800MHz / 18-19-19-19-39 / 1.4V VGA: NVIDIA RTX A4000 (16 GB) HDD: SAMSUNG 990 PRO NVMe M.2 SSD 1 TB FAN: 9x Noctua NF-P12 redux-900
Hotová katastrofa
PS: schválne, na ktorej poličke v chladničke mám salámu?
PS: schválne, na ktorej poličke v chladničke mám salámu?
.
- FoxWear
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Apr, 2010, 21:30
Tak nebude žiadny podrobný popis vyšetrovania?
Gratulujem výhercovi, som zvedavý na jeho výsledky čo dosiahne.
čo tak ešte určiť príspevok ktorý vás najviac pobavil alebo bol dosť bláznivý prípadne originálny?
čo tak ešte určiť príspevok ktorý vás najviac pobavil alebo bol dosť bláznivý prípadne originálny?
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
najzaujimavejsie mi pride ,ze na inom fore tiez nevyhral a stazuje sa len tu
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Gratulacia vitazovi
@mods: uz to tu prosim zamknite, je to tu cisty flame, ktory je este vyhroteny reakciou moderatorov. Nabuduce dajte podmienku v hocijakej novej sutazi, nech sa nemozu zucastnit novy clenovia fora, zbavili by sme sa takychto problemov (a par problematickych ludi).
@mods: uz to tu prosim zamknite, je to tu cisty flame, ktory je este vyhroteny reakciou moderatorov. Nabuduce dajte podmienku v hocijakej novej sutazi, nech sa nemozu zucastnit novy clenovia fora, zbavili by sme sa takychto problemov (a par problematickych ludi).
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Snake ideees
Prisiel som do prace a skoro som sa po.tal od smiechu, ked som otvoril browser
Gratulujem Geraltovi...je na case skoncit so zlepovanim postaviciek z Witchera a sup sup pustit sa do prace
Som veeelmi zvedavy na metodiku a vysledky testov a benchmarkov.
Let´s rock man
Prisiel som do prace a skoro som sa po.tal od smiechu, ked som otvoril browser
Gratulujem Geraltovi...je na case skoncit so zlepovanim postaviciek z Witchera a sup sup pustit sa do prace
Som veeelmi zvedavy na metodiku a vysledky testov a benchmarkov.
Let´s rock man
takze k odpovedi som sa dostal az teraz, ale myslim, ze ostatni kompetentni sa vyjadrili dostatocne jasne a netreba k tomu dalsi komentar.
mrzi ma len fakt, ze sme vobec uvazovali o uzivatelovi cobra ako o potencialnom vyhercovi.
je az usmevne, aki vedia byt ludia neprijemni, vypocitavi, premudri a zakerni (udajny "korupcny test"). ale holt, slovac sa nezaprie.
odteraz je tento thread moderovany, tzn. ze sa tu neobjavi post, co nema nic spolocne s dalsim dohodnutym postupom v sutazi. ak ma niekto nieco k tejto "superkauze" nech mi napise sukromnu spravu.
mrzi ma len fakt, ze sme vobec uvazovali o uzivatelovi cobra ako o potencialnom vyhercovi.
je az usmevne, aki vedia byt ludia neprijemni, vypocitavi, premudri a zakerni (udajny "korupcny test"). ale holt, slovac sa nezaprie.
odteraz je tento thread moderovany, tzn. ze sa tu neobjavi post, co nema nic spolocne s dalsim dohodnutym postupom v sutazi. ak ma niekto nieco k tejto "superkauze" nech mi napise sukromnu spravu.
Ja by som sa chcel poďakovať spoločnosti MSI a porote, že ma vybrali ako víťaza. Je to naozaj dobrý pocit Keď som písal svoj post, tak som v kútiku duše dúfal, že by to mohlo niektorých ľudí zaujať, no nebol som si ani zďaleka istý. Dnes keď som sa prihlasoval, tak ako takmer každý deň od kedy som prvý krát zavítal na toto fórum, som nemohol uveriť správe, že som to práve ja kto vyhral. Zároveň na mňa dopadol aj veľmi príjemný pocit zodpovednosti, nakoľko som rozhodnutý do bodky splniť, čo som uviedol vo svojom príspevku a že to nebude ľahké (a ani lacné ) je mi samozrejme jasné. Čo mi je však trocha ľúto je neprajnosť niektorých ľudí. Rád by som ozrejmil, že Gaba som si vybral na konzultáciu preto, lebo je to jediný človek o ktorom 100% viem, že sa vodnému chladeniu rozumie a že mi maximálne kvalitne poradí. Momentálne mám PC chladené vzduchom a už dlhšie som uvažoval nad tým, že by som skúsil vodu, no nejako som sa k tomu nevedel dostať, teraz mám však perfektnú príležitosť si splniť svoj sen. Na záver teda ešte jedno ďakujem aj za gratulácie od ostatných členov fóra a sľubujem, že z toho procáku a dosky dostanem maximum
gratulujem vyhercovi, tesim sa na recku ale hlavne na tu tvoju zostavu , budes to davat do nejakeho benchtablu? (napr ako ma ericc od LQT velmi dobry bench - dva 360 radiatory a frcis...). tesim sa ze prispejes aj k nasmu teamovemu usiliu vo F@H, to by bola asi vec co by som aj ja napisal do sutazneho postu keby som sem nejaky pridal - len som na to uplne zabudol pri statniciach a dalsich veciach. kazdopadne gratulujem a tesim sa ze to vyhral niekto kto si to zasluzi nie nejaky spekulant.
PS: verim ze team pc.sk uz dokaze nad takymito ludmi ako Cobra mavnut rukou a neriesit, bolo to tak pri kazdej sutazi a dufam ze vas to neodradi od robenia dalsich (hlavne sa mi paci ze robite sutaze ktore su obsahovo zaujimave, nie typu zozen najviac like na facebooku a vyhras XYZ)
PS: verim ze team pc.sk uz dokaze nad takymito ludmi ako Cobra mavnut rukou a neriesit, bolo to tak pri kazdej sutazi a dufam ze vas to neodradi od robenia dalsich (hlavne sa mi paci ze robite sutaze ktore su obsahovo zaujimave, nie typu zozen najviac like na facebooku a vyhras XYZ)
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Skoda no ze som nevyhral uz som dumal kde zozeniem nerez
Blahozelam vyhercovi
Blahozelam vyhercovi