Zdar mate neake napady ako do predu umiestnit dalsi fan ? nasiel som toto http://img6.imageshack.us/img6/5913/image246k.jpg
K62 dual frontfan
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
K62 dual frontfan
Spoiler: ukázať
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: K62 dual frontfan
tak ked si to nasiel tak to sprav, praca na 10 minut, 4 zip-ties/eska pasky alebo nepotrebne zaslepky/stary plech, whatever.
teploty to moc neovplyvni, jedine ze by sa to vzhladovo niekomu pacilo...
ked prilozis ruku na bednu v predu kam chces dat ten druhy ventilator, tak citis ako si tam cpu chladic pekne taha vzduch. nepotrebuje tvoju asistenciu, je to pekne a funkcne vyriesene uz v zaklade.
ale ked checs tak ti nik nebrani, len od toho necakaj nejake teplotne zmeny
ked prilozis ruku na bednu v predu kam chces dat ten druhy ventilator, tak citis ako si tam cpu chladic pekne taha vzduch. nepotrebuje tvoju asistenciu, je to pekne a funkcne vyriesene uz v zaklade.
ale ked checs tak ti nik nebrani, len od toho necakaj nejake teplotne zmeny
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Cha neveril by si ale v idle mi padli teploty o 5C... idem skusit burn potom sa podelim
ano bolo to jednoduche netusil som ze tam bude tolko dier kadial previest sk-pasky... na boky a pod ventilator som dal gumove podlozky pridavane k bedni na disky, ventilator nevibruje
btw vyzera to coolovo
edit: v prime neprelezie hranicu 41C po 5tich minutach pred tym to slo na 44-45 do minuty
clovek by neveril co to dokaze v prvom rade mi ale slo o ofukovanie passivov na doske kedze logicky tadial predtym takmer ziaden vzduch netiekol ,takto sa tam urcite daco viac dostane
v BF sli teploty dole o 3C
ano bolo to jednoduche netusil som ze tam bude tolko dier kadial previest sk-pasky... na boky a pod ventilator som dal gumove podlozky pridavane k bedni na disky, ventilator nevibruje
btw vyzera to coolovo
edit: v prime neprelezie hranicu 41C po 5tich minutach pred tym to slo na 44-45 do minuty
clovek by neveril co to dokaze v prvom rade mi ale slo o ofukovanie passivov na doske kedze logicky tadial predtym takmer ziaden vzduch netiekol ,takto sa tam urcite daco viac dostane
v BF sli teploty dole o 3C