Battlefield: Bad Company 2
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Battlefield: Bad Company 2
dalej skuste dat folder bc2 co je v dokumentoch + co je v program files do white listu AV...
grafickou kartou to byt urcite nemôze, sám mám HD5850 a BFBC2 ako aj ine hry a idu uplne bez problemov
skus povypinat vsetky nepotrebne procesy, antivir a aplikacie ked ides hrat, urcite to podla mna pomoze, lebo ak mas na jednom HDD system aj hry tak nejaky ten proces pocas hry tak vytazi klasicky HDD ze potom zrejme nestiha
skus povypinat vsetky nepotrebne procesy, antivir a aplikacie ked ides hrat, urcite to podla mna pomoze, lebo ak mas na jednom HDD system aj hry tak nejaky ten proces pocas hry tak vytazi klasicky HDD ze potom zrejme nestiha
Spoiler: ukázať
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
zabity je pan,odporucam pozriet
"oh noo,sniper crap"
"oh noo,sniper crap"
Naposledy upravil/-a jackhammer v Po 20. Jún, 2011, 17:15, upravené celkom 1 krát.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
pred chvilou som to videl, skapal som. na zaciatku ze toto je moja zahradka, toto je moja lodka a v noci som ina osoba. osoba ktora hra bfbc2. skapal som je to pan, co dodat. som zvedavy ci mi ten gaming vydrzi do takeho veku aj mne
- Kicker
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 30. Júl, 2010, 11:35
Takze. Frekvencie sa normalne prepnu z 2D na 3D, takze tu problem nieje. Pridal som do vynimiek folder s BC2 v dokumentoch v AV, ale stale rovnake priznaky... Este nejake napady?
CPU:Intel Core i5 4440 Cooler: Noctua NH-U12F MB:MSI B85 G43 VGA:GIGABYTE N760OC RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB HDD: Crucial m500 256GB + Seagate Barracuda 7200.12 500GB + Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU: Fortron Blue Storm II 500W Keyboard: Logitech K290 Mouse: Roccat Kone Pure LCD: LG Flatron W2243S (22")
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
mna zacina ale stvat PunkBuster..citam ze toto robi vela ludom,to ze zatazuje takmer cele jadro na 4 jadre..neviem si predstavit ako to musi blbnut na dvojjadre..su na to finty.. http://forums.electronicarts.co.uk/batt ... usage.html ale to treba robit furt ked sa prihlasite na server..cize fuck..
- Kicker
- Čierna listina bazáru
No hej, ale proco to robi iba niektorym co maju ATI?
CPU:Intel Core i5 4440 Cooler: Noctua NH-U12F MB:MSI B85 G43 VGA:GIGABYTE N760OC RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB HDD: Crucial m500 256GB + Seagate Barracuda 7200.12 500GB + Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU: Fortron Blue Storm II 500W Keyboard: Logitech K290 Mouse: Roccat Kone Pure LCD: LG Flatron W2243S (22")
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
nie,toto s tvojim problemom nesuvisi..tam ti uz neviem poradit
- Kicker
- Čierna listina bazáru
Aha no fasa teda... skusim este reinstall windowsu. Som este zvedavy ak odopadne pepe ked tomu doda SSdcko...
Robi ti to len na zaciatku ked sa pripojis na server? alebo aj pocas hry? Mne to nerobi, ale bezne sa mi stava ze pocas hry mi to lagne tak na 0.5s, dakedy 3x za sebou... v tomto pridpade je to blby server.Kicker™ napísal:Zdravim vas pani. V poslednom case mam problemy s BC2. Nedavno som kupil HD 5850, preinstaloval osm win a tym padom aj hru najskor to islo normalne, ale teraz ked sa pripojim niekde na server tak asi na 4 sekundy to umrzne a potom to dalsich 10 sekund sialene seka. Viete mi povedat co by to mohlo byt?
Zostava z podpisu, OS: Windows 7 Ultimate x64
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
skus odinstalovat AV ...alebo nejake reziodentne stity ak mas
- Kicker
- Čierna listina bazáru
@P€PoX: robi mi to iba na zaciatku kazdej mapy
Neries to, neporiesis to. Robi to vela ludom, kedysi som o tom niekde cital. Fix nato neexistuje.
Kedysi mi to robilo aj mne, ale pred tym som mal myslim slabsi CPU, mozno to bude tym.. fakt netusim. AJ teraz mi to robi, ale lagne mi to iba raz tak na 2s a hram dalej.
// skus hru spustit v dx9,dx10,dx11 ci budu nejake rozdiely...
Kedysi mi to robilo aj mne, ale pred tym som mal myslim slabsi CPU, mozno to bude tym.. fakt netusim. AJ teraz mi to robi, ale lagne mi to iba raz tak na 2s a hram dalej.
// skus hru spustit v dx9,dx10,dx11 ci budu nejake rozdiely...
Toto som už ja skúšal, nema to vplyv. Ale musim povedať že s tou ATI 4890 mi to išlo krásne bez problemov, ale jednoducho od istého času to začalo blbnuť. Najskor to začalo tým, že som si všimol na mapach kde je sneh take bodky na snehu. Myslel som že je to grafou, tak som odskušal množstvo ovladačov, ale bez vysledku. Potom som teda kupil novu grafu 5850, ale tie bodky tam boli stale plus sa potom k tomu pridalo a to sekanie. Potom to začalo takto blbnut. Musim ale napisať že napr. taký Crysis mi ide bez problemov a to mam obe hry na tom istom HDD, ktorý mam rozdeleny na 2 časti /na jednej časti system, na druhej hry/. Aj som ho skušal defragmentovať, ale nič. Na chcilu som aj mal dojem že to trocha pomohlo...ale možno to bol len dojem. Preto chcem kupiť ssd čisto na system, mam už kupeny core i5 2500K, potom pojde uplne nový system, tak uvidíme. Čakam ešte na dosku lebo je na reklamačke... Preto som to už ani neskušal preinštalovat system, lebo ked pride doska kupim ten disk a potom sa do toho pustim.skus hru spustit v dx9,dx10,dx11 ci budu nejake rozdiely...