Dirt 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
OkiGraphics
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20

Re: Dirt 3

Príspevok od používateľa OkiGraphics »

Skusil by som najnovsie ovladace ;)
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
NETcafeLV
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 18. Okt, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa NETcafeLV »

su najnovsie, v tom by som problem nevidel
MB: ASUS Z170 Pro Gaming CPU: Intel Core i7-6700K + NZXT Kraken X61 RAM: Kingston 2x16GB DDR4 2133MHz VGA: nVIDIA GeForce GTX980 SDD: Kingston SSDNow V300 240GB HDD: 3x2TB WD Green + 1x3TB WD Green PSU: Corsair HX1000W CASE: FRACTAL Define XL R2 Black Pearl
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa _Mato_ »

To ze mas najnovsie ovladace ovsem neznamena, ze su bezproblemove. Skus vypnut/deaktivovat crossfire, prip.rozne "vylepsenia" v ovladacoch grafickej karty.
NETcafeLV
Používateľ
Používateľ

skor si myslim ze je to problem dx11, bo mam kartu len na dx10 a ked mam vsetko naplno, neslape ta hra na tom novom directe?
MB: ASUS Z170 Pro Gaming CPU: Intel Core i7-6700K + NZXT Kraken X61 RAM: Kingston 2x16GB DDR4 2133MHz VGA: nVIDIA GeForce GTX980 SDD: Kingston SSDNow V300 240GB HDD: 3x2TB WD Green + 1x3TB WD Green PSU: Corsair HX1000W CASE: FRACTAL Define XL R2 Black Pearl
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

To je nezmysel, software ti povoli iba take moznosti, ake su podporovane hardware-om. Cize ak mas kartu "iba" s DX10, tak aj pri nastaveni vsetkeho na "max" ti zobrazi iba maximum podporovane grafickou kartou - v tvojom pripade DX10.

Ale na pobavenie to bolo fajn :cool:.

Ja osobne to stale tipujem na problem s crossfire alebo zapnutu nejaku "ficuru" v ovladacoch.
NETcafeLV
Používateľ
Používateľ

som rad ze sa na mne bavis, asi budem hladat pomoc niekde inde, kedze tu sa nevedost vracia vysmievanim sa! kazdi sme niekde zacinali, tiez si sa pytal ked si nevedel a urcite sa ti nikto nesmial, ako to robis teraz ty mne! ale kaslat na to, v tom grafickom probleme mi nemusis poradit, najdu sa aj ini odbornici! ale poradit by som potreboval v jednom a to je, ze hrat DIRT online, ako to bolo trebars v GRIDe, lenze mne to online nejde, mam zlty vykricnik pri live marketplace, aj ked mam prihlasovacie udaje, aj marketplace stiahnuty, aj tak mi to nejde pripojit, tiez by som bol rad, keby mi slo priamo z hry nahrat na youtube, co je tam ta moznost, no mne sa nedari na to prihlasit, bude to v tom marketplace? pripadne dajake rady, ako rozbehat dirt online :rolleyes:
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01

Príspevok od používateľa Zoltan Balaton »

NETcafeLV napísal:asi budem hladat pomoc niekde inde, kedze tu sa nevedost vracia vysmievanim sa!
hej,v poslednej dobe som si to tiez vsimol..niektori uzivatelia dostanu priam vynadane za to ,ze nieco, co je podla niektorych uplny zaklad ,nevedia..(ako v zakladnej skole) :)
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

NETcafeLV napísal:som rad ze sa na mne bavis, asi budem hladat pomoc niekde inde, kedze tu sa nevedost vracia vysmievanim sa! kazdi sme niekde zacinali, tiez si sa pytal ked si nevedel a urcite sa ti nikto nesmial, ako to robis teraz ty mne! ale kaslat na to, v tom grafickom probleme mi nemusis poradit, najdu sa aj ini odbornici!
Akoze nechapem co stale riesis. Napisal som ti co mas skusit - vykonal si to?!? Podla toho co si napisal, tak pochybujem. Namiesto toho tu budes vypisovat "slohove prace" ako si z teba priserne utahujem a hrat sa na urazeneho :facepalm:.

Ja nemam doma tvoju zostavu, alebo aspon rovnaku graficku kartu s rovnakymi ovladacmi a nastaveniami. Takze nemam velku sancu "uhadnut" co presne sposobuje u teba tento problem.
NETcafeLV
Používateľ
Používateľ

_Mato_ uz ti napisal, ze s mojim grafickym problemom mi pomahat nemusis, ja si ho vyriesim aj sam na inych miestach, som len chcel vediet, ci sa bude vyjadrenie jedneho cloveka aspon trosku podobat na vysvetlenie cloveka z tohto fora, to je cele! A ano vyskusal som aj tvoju alternativu, zial stale ten isty problem, vid moje video vyssie pridavane! Ale prosil som aj o radu, ze preco mi DiRT 3 po kliknuti na ONLINE vypise "connect to DIRTNET failed". Ci to bude tym, ze nemam spravne nakonfigurovany Live Marketplace, alebo ci to bude dajakym chybajucim patchom robit. Na Live Marketplace ked sa prihlasim, vzdy mi vypise ze je nespravne heslo alebo login, aj ked mimo Marketplace na originalnej stranke mi login a heslo funguje bez problemov. Asi nevyplnujem v Marketplace spravne udaje, neviem totizto ake odo mna ziada! Samozrejme zaverom poprosim, aby "genius" na tieto problemy ma nezosmiesnil, ale bud poradil, ci zostal radsej ticho. Nehladam tu negativnych ludi, forum je vynikajuce, len podaktori ludia nemaju naladu poradit. Dakujem este raz kazdej dobrej rade.
crot
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 18. Jún, 2009, 16:36

Príspevok od používateľa crot »

Pani je toto normalne ? zeleno-cervene farby.. a to keby ste este videli co to robi na dennej trase..

http://imageshack.us/photo/my-images/171/95060533.jpg/

// http://imageshack.us/photo/my-images/40/cccfq.jpg/
crot
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 18. Jún, 2009, 16:36

Príspevok od používateľa crot »

dostanem odpoveď? :D
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

Ovladace mas najnovsie? Ak ano, skusal si aj inu verziu/verzie? Verziu hry mas najnovsiu? Ja netusim aka ma byt, kedze to hram na Xbox-e :). Skusal si menit nastavenia detailov v hre (znizit), pripadne nastavenia v ovladacom paneli grafickej karty? Pouzivas DX9 alebo DX11? Inak predpokladam, ze hru mas legalne a nie nejaku "kreknutu", pretoze v tom pripade dalsia diskusia nema zmysel.
lubesko
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2011, 19:13

Príspevok od používateľa lubesko »

Čaute ľudia musel som preinštalovať OS ale SAVE som si uložil, lebo naivne som si myslel že mi to potom opäť načíta ten SAVE, čo sa samozrejme nestalo :facepalm:
Tak sa pýtam či náhodou nevieťe alebo nepoznáte nejakú fintu ako by hra vedela zas načítať moju hru ktorú som si z minula odložil, a po nainštalovaní ju zas vrátil celý ten priečinok tam kam patrí. Samozrejme mám tam Update1 ten tam bol stále.
Za info vopred Ďakujem. :-)
:cool:
icko7800
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 09. Dec, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa icko7800 »

Ahojte chlapci,

Taktiež mám čudestné problémy s Dirt3 a potrebujem poradiť.
Mám Laptop HP Envy s i7cpu, 6gb ram, a s HD 5850 GDDR5 1GB grafikou.
Hra ide špičkovo len problém je nasledovný:

Pokiaľ hru nechám tak ako je nainštalovaná, tak dx11 ide, teda dá sa nastaviť na High, ale slnko je červeno - fialové a písmená
v hre sú modro červené a pod., akonáhle však hru zminimalizujem a ostanem hrať vo windowed mode tak slnko je ok aj dx 11 ide,
ale ak dám alt+enter, tak slnko je znova červené.

Skúsil som teda prepísať v tom configuračnom súbore ten dx9 z false na true, teda vypnem DX11 a hra ide v poriadku len mi zas
nejde dx11.

Co máme ešte skúsiť?? Ovládače mám najnovšie.

Ďakujem
A8N32 sli deluxe,X2 4200+@3.0ghz,4gbRam,XpertVison sonic 8800GT sli
lubesko
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2011, 19:13

Príspevok od používateľa lubesko »

Halooo yahooo
Nikto nevie ako by sa mi podarilo znova načítať môj profil ktorý som si uložil a po nainštalovaní znova vrátil na pôvodne miesto a nainštaloval som hru no pri načítaní profilu mi ukáže meno aj postup ale SAVE mi nenačíta ale napíše FAILED :wallbash:
Znova to prechádzať už som mal 78% :wallbash:

Za nejaké to info vopred Ďakujem :good:

Návrat na "Hry a problémy s nimi"