Asus ENGTX570 DCII nestabilná v BC2
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: Asus ENGTX570 DCII nestabilná v BC2
Aktualizoval som ovladac na 275.50, zahral som cca hodinku BC2 na povodnom napati a frekvenciach a zase padlo. Zajtra ide na RMA a dufam, ze to rychlo vybavia.
Spoiler: ukázať
Vela štastia pri rychlej reklamacii. potom sem napiš ako si pochodil s novou grafikou. PS: mam ju tiež v plane kupiť
ako sa vlastne prejavi pad?mne zacal padat duke ale dirt sa vcera drzal.Brandoo napísal:Aktualizoval som ovladac na 275.50, zahral som cca hodinku BC2 na povodnom napati a frekvenciach a zase padlo. Zajtra ide na RMA a dufam, ze to rychlo vybavia.
padne len do win alebo s nejakou chybou?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
BC2 tak nejak vôbec nemá rado NV
stále sú problémy z ovládačmi
stále sú problémy z ovládačmi
nezabudni že majú na reklamačku mesiac v mojom prípade si dali dobre na čas aj keď vymenili kus za kus
P.S. BC2 je Battlefield Bad Company 2 ? nehral som tak skúsim stabilitu tam keď to tak nemá rado NV
P.S. BC2 je Battlefield Bad Company 2 ? nehral som tak skúsim stabilitu tam keď to tak nemá rado NV
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Aj mne to robilo divne veci pri BC2
- dexterav
- Sponzor fóra gold
stačí mrknúť na patričné fora pri vydení nových ovládačov, samé BC2
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Tak podrobnejsi popis
Hram cca hodinku (nepadne vzdy v rovnakom case ... padalo aj pri prihlasovani napr.) a zrazu blikne obraz cierny obraz na 1 sekundu a potom biela obrazovka. Ked stlacim klavesy "tri prsty" (Ctrl, Alt, Delete) a potom cierna obrazovka je. Nasledne zase tri prsty a dostanem sa na plochu. V pozadi pri pade hry frekvencie grafiky padnu na najnizsie hodnoty rovno z 742MHz na 51MHz ... ziadna medzi frekvencia 405MHz a napise mi spravu, ze graficky ovladac prestal pracovat.
Pokial hra este bezi v pozadi, tak s kurzorom sa neda nic klikat, iba ked zapnem novy Task manager a z neho vypnem hru. Bez tohto kroku sa neda nic robit ... ako keby kurzor bol v pozadi aplikacii s ktorymi chcem pracovat.
Snad mi pozicaju daku nahradnu grafiku
Hram cca hodinku (nepadne vzdy v rovnakom case ... padalo aj pri prihlasovani napr.) a zrazu blikne obraz cierny obraz na 1 sekundu a potom biela obrazovka. Ked stlacim klavesy "tri prsty" (Ctrl, Alt, Delete) a potom cierna obrazovka je. Nasledne zase tri prsty a dostanem sa na plochu. V pozadi pri pade hry frekvencie grafiky padnu na najnizsie hodnoty rovno z 742MHz na 51MHz ... ziadna medzi frekvencia 405MHz a napise mi spravu, ze graficky ovladac prestal pracovat.
Pokial hra este bezi v pozadi, tak s kurzorom sa neda nic klikat, iba ked zapnem novy Task manager a z neho vypnem hru. Bez tohto kroku sa neda nic robit ... ako keby kurzor bol v pozadi aplikacii s ktorymi chcem pracovat.
Snad mi pozicaju daku nahradnu grafiku
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
nestabilná grafika... pošli to na rma... ale ak ti to robí iba pri BC2, tak neviem, neviem...
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
do dôvodu napíš že karta píska a je nestabilná .... nepíš iba u BC2 ale všade a vymenia ti ju neboj
- dexterav
- Sponzor fóra gold
že nepíska zistia hned, a ak im nepadne inde nevymenia mu nič
no aj tak sa dá ale myslím že vymenenie je isté ..... teda neviem odkiaľ kupoval ale môj predajca by to vybavil aj kebyže karte nič nieje (to som asi písať nemal )
Asi tak ale ja som mu urobil v poslednej dobe také kšefty aj dohodil zákazníkov preto som bol pozvaný aj na test 580GTX v SLI a tak ďalej užívam si protekcie
P.S. už mám stiahnutý BC 2 idem to skúsiť dám vedieť či ten môj zázrak dokáže
EDIT: takže nepoteším ťa robí to aj mne biela obrazovka tri prsty čierna obrazovka a nič ... tvrdý reštart .... karta sa podtaktovala na 51 MHz a atď. ... jednoznačne je to spôsobené hrou, žiadna hláška ohladne ovládačov sa nekonala .... hm kto vie čí to je
EDIT2: po nainstalovani pribalených programov hra beží zatiaľ bez pádu ale musel som hodiť napätie n akarte vyššie lebo to hadzalo artefakty takty ostali nezmenené teplota 72 °C - fps. okolo 80 +- max nastavenie čo v hre ide rozlíšenie 1680x1050
EDIT3:
unáhlil som sa robí to ďalej dám ruku do ohňa že to kartou nieje v logu je pekne vidieť ako to spadlo s 1GHz na 51 MHz
P.S. už mám stiahnutý BC 2 idem to skúsiť dám vedieť či ten môj zázrak dokáže
EDIT: takže nepoteším ťa robí to aj mne biela obrazovka tri prsty čierna obrazovka a nič ... tvrdý reštart .... karta sa podtaktovala na 51 MHz a atď. ... jednoznačne je to spôsobené hrou, žiadna hláška ohladne ovládačov sa nekonala .... hm kto vie čí to je
EDIT2: po nainstalovani pribalených programov hra beží zatiaľ bez pádu ale musel som hodiť napätie n akarte vyššie lebo to hadzalo artefakty takty ostali nezmenené teplota 72 °C - fps. okolo 80 +- max nastavenie čo v hre ide rozlíšenie 1680x1050
EDIT3:
unáhlil som sa robí to ďalej dám ruku do ohňa že to kartou nieje v logu je pekne vidieť ako to spadlo s 1GHz na 51 MHz