Ma niekto skusenosti s tymto CPU ? Kazda rada je dobra...
Procak papka cca 200W ked je natakteny na 3.5GHz...
Max teplota 85 stupnov... (pocas cpu stability testu) avsak ventliator na CPU sa neroztocil na max otacky ani pri takejto teplote.
Re5pect
Ano PentiumD je dnes asi jedine rozumne CPU v cene okolo 5000Sk. SingleCore procaky zacinaju byt dnes uz naozaj OUT a hlavne prichodom tohoto lacneho DualCore procaku. Podla mna by sa AMD malo spamatat a rychlo nieco vymysliet lebo ho zacne intel pomaly valcovat, kedze ma prist coskoro Intel Conroe.KixoGT napísal:Cawte seci, Intel nam pripravil pekne lacne Dckove pentaky s oznacenim 805, tak som si hned jeden zadovazil. Zatial bezi na 3.5Ghz (175x20; 1.5V) - chladeny origo boxom. Necham ho trosku zahoriet a pokusim sa pelomit 4 Ghz![]()
Max teplota 85 stupnov... (pocas cpu stability testu) avsak ventliator na CPU sa neroztocil na max otacky ani pri takejto teplote.
Re5pect
Hehe tych 85 je humus. Zivotnost sa vyrazne skrati a stabilita moze casom tiez utrpiet . Hod tam nejaky schopny chladic napr AC freezer 7 Pro to cpu si to zasluziKixoGT napísal:Cawte seci, Intel nam pripravil pekne lacne Dckove pentaky s oznacenim 805, tak som si hned jeden zadovazil. Zatial bezi na 3.5Ghz (175x20; 1.5V) - chladeny origo boxom. Necham ho trosku zahoriet a pokusim sa pelomit 4 Ghz![]()
Re5pect
No som pocul ze Nforcy maju probelmy s tymito 805kami... Ja vravim, ked intel, tak vsetko intel...LordNino napísal:zajtra mi pride ta 805tka tak som zvedavy... mam na nu pripraveny chladic termal take blue orb 2 a dosku MSI P4N SLI ... potesilo by ma keby ste mi tu hodili nejake typy na testy...
LordNino napísal:no ved sak uvidime... ci bude problem... ja sa nehadam ... a som zvedavy co to da... vyripem to na max.. a este som zvedavy ako to bude kurit.. chladic je pripraveny.. pasta tiez.. ak sa tesim scool:
Ten test skusim, co sa tyka pamati, 667 ti zapne iba ak mas 800fsbScorp napísal:buduci tyzden idem pre MB a mozno hned aj tento CPU
Mohli by ste porobit testy, co ho mate?
zaujima ma najma tento
http://www.eofw.org/indexx.php
:blind:
btw, vyplati sa k nemu davat 667MHz pamate?
//
btw, spotrebu by mal mal 155W pri 4GHz a 1,5V, odkial tych 200W?
no to je riadny zrojLordNino napísal:neboj kamo vsetko je pripravene... zdroj mam novy 400w micase...