Ako som sľúbil, pridávam ďalšie fotky z nahadzovania vodníka.
Veci pripravené (ehm nahádzané).
Arctic MX-4, subjektívne najlepšia pasta vôbec. Tepelná vodivosť ako u MX-3 a viskozita ako u MX-2, proste to naj čo Arctic zatiaľ vyrobil.
Nahodený backplate a príprava na inštaláciu vodného bloku.
Detail CPU s aplikovanou teplovodivou pastou. Pri CPU volím vždy tento spôsob, lebo tlak chladiča rovnomerne roztlačí pastu a eliminujú sa vzduchové bubliny, ktoré vznikajú ak pastu rozotriete po celom povrchu CPU.
Detail zrkadlovo hladkej, poniklovanej základne vodného blku.
Nainštalovaný vodný blok. Skrutky som dotiahol na doraz, nakoľko sú tam ešte pružiny ktoré zabezpečujú korigovanie malých odchýlok pri zaťahovaní a zároveň chránia CPU pred poškodením, ak má niekto veľmi silnú ruku a málo citu
.
Nahodené všetky komponenty, potrebné je už len nainštalovať hadice a naplniť vodný okruh chladiacou kvapalinou.
Bližší pohľad na grafickú kartu.
Takto to vyzeralo okolo polnoci, niektoré hadice už boli nainštalované. Požil som kompresné fitingy, takže pri zaťahovaní som si zodrel všetky prsty, ako sa na správneho vodohospodára patrí
Detail radiátora s nainštalovanými 45° šrúbeniami otočnými na základni (super fíčura).
A takto to už vyzeralo po nainštalovaní zvyšných hadíc, vodnej pumpy a naplnení vodného okruhu. Cable management bol úplne otrasný, to je už v čase editácie tohto príspevku fixnuté.
Detail z boku.
A tu už bežala náhrada za Furmark, je to NVIDIA tech demo s názvom Human Head.
Detailnejšie fotky a už aj videá pridám čoskoro, nakoľko zostava ešte nieje úplne doladená (hlavne cablemanagement). Nespal som už viac než 32 hodín, takže popis k fotkám pridám až zajtra.
EDIT: pridaný popis
EDIT 2: odstránené preklepy
EDIT 3: upresnenia v texte