asi chybna doska
- Lycan
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 27. Nov, 2007, 08:00
asi chybna doska
cawte, ked my dosli pc suciastky tak som si poskladal komp a ked som ho zapol tak nesiel monitor nevedeli by ste my nieco poradit?
Biostar N68S3B
AMD Athlon II X2 255
MSI R4850-MD1G/OC
Kingston ValueRAM DIMM 4GB DDR3-1333
Chieftec GPA-450S8
Biostar N68S3B
AMD Athlon II X2 255
MSI R4850-MD1G/OC
Kingston ValueRAM DIMM 4GB DDR3-1333
Chieftec GPA-450S8
Naposledy upravil/-a Lycan v Pi 01. Júl, 2011, 21:15, upravené celkom 1 krát.
650W, i5 3,6 Ghz, GTX 760
Re: asi chybna doska
fany nabehnu? pipka (ak mas zapojeny speaker)? alebo sa nic nedeje?
skus to napojit na ten stary zdroj co mas v podpise, ale bez grafiky (bez gpu by to mal potiahnut bez zataze)
skus to napojit na ten stary zdroj co mas v podpise, ale bez grafiky (bez gpu by to mal potiahnut bez zataze)
Rest in Pieces
Spoiler: ukázať
- Lycan
- Čierna listina bazáru
vsetky fany idu, speaker by som mal mat zapojeny spravne , nepipa nic , vobec nejde signal do monitora , teda neni obrazReturn napísal:fany nabehnu? pipka (ak mas zapojeny speaker)? alebo sa nic nedeje?
GK 4850 a zdroj cheftec su 99,9999% OK, odskusane
skusal si vybrat baterku? mozno ma nastavenu ako primarnu grafiku integrovanu v biose
Rest in Pieces
- Lycan
- Čierna listina bazáru
nie, vyskusam , to mam odtial normalne vybrat ? (baterka je to strieborne leskle okruhle ?)Return napísal:skusal si vybrat baterku? mozno ma nastavenu ako primarnu grafiku integrovanu v biose
hento strieborne okruhle
na par sekund, ale vytiahni pc zo siete skor
ono to zmaze nastavenia v biose a nabehnu defaultne
//ono sa jedna o novu dosku ze?
tak tam by uz defaultne mali byt, skus monitor napojit na integrovanu a ak nabehne tak v biose vyhladat polozku tikajucu sa gpu a nastavit tam pci-e (v manualy co som nasiel neni bios, takze netusim ako sa to vola)
tak tam by uz defaultne mali byt, skus monitor napojit na integrovanu a ak nabehne tak v biose vyhladat polozku tikajucu sa gpu a nastavit tam pci-e (v manualy co som nasiel neni bios, takze netusim ako sa to vola)
Rest in Pieces
- Lycan
- Čierna listina bazáru
ok dik.Return napísal:hento strieborne okruhle
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Mas vsetky kable, hlavne napajacie pozapajane spravne a dobre ?
Keby bol daky komponnet pokazeny alebo nestabilne pamate, tak by doska pipala cez ten repracik.
Resetuj CMOS, pozri si manual od dosky a tam mas postup ako na to. Bud je na doske clr cmos jumper alebo vypnes zdroj a vytiahnes baterku na par minut. Ked spojis posledne dva piny na tom clr cmos, nezapinaj dosku lebo bude s nou amen. Treba ten mostik odstranit a az potom.
Keby bol daky komponnet pokazeny alebo nestabilne pamate, tak by doska pipala cez ten repracik.
Resetuj CMOS, pozri si manual od dosky a tam mas postup ako na to. Bud je na doske clr cmos jumper alebo vypnes zdroj a vytiahnes baterku na par minut. Ked spojis posledne dva piny na tom clr cmos, nezapinaj dosku lebo bude s nou amen. Treba ten mostik odstranit a az potom.
- Lycan
- Čierna listina bazáru
takze , najprv som vytiahol tu baterku asi na 3 minuty, pri vypnutom zdroji potom som zapol dosku Biostar N68S3B a AMD Athlon II X2 255 s 350W fortronom, bez ramky , speaker pipal bez obrazu , pridal som ramky , nepipal, vga na doske nemala obraz, pridal som vga 9600 GS0 , stale nebol obraz , vymenil som ramku do 2. slotu, nic sa nezmenilo, vymenil som baterku z 2. dosky, stale len to iste , vsetko som to robil na 350W fortrone , vcera som to skusal na 450s8 cheftecu (potom som vytvoril tuto temu)
zdroj cheftec mi slape na 2. pc bez problemov , GK tiez ,
AMD athlon a ramku DDR3 nemam kde vyskusat .
vsetky kable su zapojene spravne
nic nepipa, vsetko ide OKREm obrazu
zdroj cheftec mi slape na 2. pc bez problemov , GK tiez ,
AMD athlon a ramku DDR3 nemam kde vyskusat .
vsetky kable su zapojene spravne
nic nepipa, vsetko ide OKREm obrazu
Naposledy upravil/-a Lycan v So 02. Júl, 2011, 16:46, upravené celkom 1 krát.
- nimh
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Apr, 2010, 12:03
daj von tu grafiku co si tam vprazil novu a zapoj na tu co mas na maticnej •NVIDIA GeForce 7025 GPU, On Board Graphic Max. Memory Share Up to 512MB(Under OS By Turbo Cache) pohraj sa v biose a zapoj ju spet a prepoj kable na monitor na tu tvoju msi a bude fachat hmmm mozno a nasledne v biose tu integrovanu •NVIDIA GeForce 7025 GPU, On Board Graphic Max. Memory Share Up to 512MB(Under OS By Turbo Cache) zakaz ju a pojde na tu novu hmmm a zakaz zdielanie pamete
CPU: AMD APU A10-6800K RAM: 4x4GB Kingston HyperX Beast 2133MHz MB: ASUS A88X-PRO SSD: SAMSUNG 850 PRO 1TB, HDD: WD RED spolu 12TB VGA: ASUS R9270X-DC2T-2GD5 PIECKA: SAMSUNG MONITOR: PHILIPS model 234E5, OS: Windows 10 64bit, UPS: APC ES-700
- Lycan
- Čierna listina bazáru
skusal som gpu na doske, gso 9600 a tu 4850, ani na 1 neisiel obraz takze sa nemozem pohrat v biosenimh napísal:daj von tu grafiku co si tam vprazil novu a zapoj na tu co mas na maticnej •NVIDIA GeForce 7025 GPU, On Board Graphic Max. Memory Share Up to 512MB(Under OS By Turbo Cache) pohraj sa v biose a zapoj ju spet a prepoj kable na monitor na tu tvoju msi a bude fachat hmmm mozno a nasledne v biose tu integrovanu •NVIDIA GeForce 7025 GPU, On Board Graphic Max. Memory Share Up to 512MB(Under OS By Turbo Cache) zakaz ju a pojde na tu novu hmmm a zakaz zdielanie pamete
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Tento PC si od koho kupil ? z bazaru, ze ?
Bez operacnej pamate ti nepojde vobec nic. A myslim, ze ti preto doska ani nedava ziadne signaly, ze moze byt bud pamat alebo pamatovy radic zly. Skus pouzit iba jeden modul v prvom slote (blizsie ku CPU). Procesor si dufam osadil dobre.
Ma tvoj kamarat podobny PC ? ak nahodou ano, skus v jeho PC otestovat minimalne tvoje pamate. Treba kazdy dolezity komponent otestovat zvlast v dobrom PC. Alebo zavolaj tomu kto ti tento nefunkcny PC predal.
Bez operacnej pamate ti nepojde vobec nic. A myslim, ze ti preto doska ani nedava ziadne signaly, ze moze byt bud pamat alebo pamatovy radic zly. Skus pouzit iba jeden modul v prvom slote (blizsie ku CPU). Procesor si dufam osadil dobre.
Ma tvoj kamarat podobny PC ? ak nahodou ano, skus v jeho PC otestovat minimalne tvoje pamate. Treba kazdy dolezity komponent otestovat zvlast v dobrom PC. Alebo zavolaj tomu kto ti tento nefunkcny PC predal.
- Lycan
- Čierna listina bazáru
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBrandoo napísal:Tento PC si od koho kupil ? z bazaru, ze ?
VSETKO HORE PISANE V 1. PRISPEVKU JE NOVE z tiphardware.eu
sak som pisal ze bez pamete pipal speaker, tak by to malo byt v poriadku,
pamet mam len 1 a to 4gb skusal som ju dat aj do 1. slotu aj do 2. slotu a to iste vsetko vyzera ze ide, vetraky , nic nepipa, ale nejde obraz (obrazovy signal vobec ) ani z dosky ani z GK
procesor som osadil spravne,akurat chladic ked som tam daval sa mi trochu possmykol ale na tom je len vsrsva pasty od vyrobcu takze by tam nemal byt problem .
predpokladam ze si skusal monitor aj kabel na inych pc, takze daj tu dosku na reklamaciu
Rest in Pieces