bojim, bo musim s fucanim svojich 90 kilo napchat pod stolik, poodpajat kable, otocit a vysunut skrinku, zhodit bocnicu, resetnut, zasunut skrinku, popripajat kable a potom zistim ze to bolo na dve veci
okrem toho som to tam pchal o druhej v noci, ked som to dal dokopy a vobec ma nelaka replay
Uploaded with ImageShack.us
..spravca - 8 ks
i7 860 vypnute jadra?
Re: i7 860 vypnute jadra?
Progress... ... 59%
ok,tak skusim este ten reset biosu
reinstalu sa bojim este viac ako roboty s lopatou
reinstalu sa bojim este viac ako roboty s lopatou
Progress... ... 59%
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2005, 20:00
netusim v com je problem, mne bezalo urcite 8 jadier(4+4), aj mi ich vsade ukazovalo. Procesor nebol pretaktovany vobec.
Teploty v klude boli okolo 32 stupnou, v zatazi nesli cez 50. Mam samozrejme screenshoty, som na dovolenke, tak poslem az v stredu.
Inac CPU bezalo bez problemov asi rok, nebol s nim jediny problem.
Skus reinstall, ale nedava mi zmysel, preco by Windows 7 nedetekoval korektne. Na druhej strane, ked ich korektne ukazuje BIOS, tak by to mal byt operacny system. Popripade skus nahrat deafaultne nastavenie BIOSu a nastavit si ho podla svojho.
Teploty v klude boli okolo 32 stupnou, v zatazi nesli cez 50. Mam samozrejme screenshoty, som na dovolenke, tak poslem az v stredu.
Inac CPU bezalo bez problemov asi rok, nebol s nim jediny problem.
Skus reinstall, ale nedava mi zmysel, preco by Windows 7 nedetekoval korektne. Na druhej strane, ked ich korektne ukazuje BIOS, tak by to mal byt operacny system. Popripade skus nahrat deafaultne nastavenie BIOSu a nastavit si ho podla svojho.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
nie je to prvý krát čo win špatne nadetekujú CPU a potom to robí podné psie kusy
Spoiler: ukázať
tradaaaa... reinstal.. a mam 4+4, takze vsetko ok zatial.
Lord: ved som ti vravel, ze nepochybujem o tom ze u teba bolo vsjo oki
len teraz ci vsetkych 113423,2 softverov naklepem tam tak ako bolo.. ach jaj
Progress... ... 59%
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2005, 20:00
ok, to som rad:) ten I/O shield poslem, hned ako dojdem domofMugwai napísal:tradaaaa... reinstal.. a mam 4+4, takze vsetko ok zatial.
..takze uz to hadam slape ako ma, instaly instaluju, programy programuju a testy testia, skoro celu noc som tomu venoval, pretoze ako je zvykom, ked uz tak osratym hore, zdochol mi disk a idem na nudzovke IBM 40GB IDE
Dakujem za rychlu pomoc a reakcie zucastnenym.
Toť vsjo.
Dakujem za rychlu pomoc a reakcie zucastnenym.
Toť vsjo.
Progress... ... 59%