UPDATE
Dnes inštalujem tie tony softvéru + hry zo Steamu ktoré plánujem testovať, včera sa mi konečne podarilo nahodiť Windows 7 x64, chyba nakoniec bola naozaj v poškodenom DVD disku. Už začínam testovať aké takty systém vydrží, podarilo sa mi pokoriť 5GHz na procesore, ale s napätím tesne pod 1,5V a nebolo to 100% stabilné, teda ešte budem musieť ladiť ďalej. Čo sa Sandy Bridge výkonu týka, tak je to samozrejme ako to už pri Intel procesoroch býva, jednoducho paráda a už na 4,5GHz je výkon úžasný. Čo sa základnej dosky týka, tak som stále ohromený vymoženosťami akými disponuje (do budúcnosti určite kupujem USB 3.0 externý HDD a nejaké SSD od Intelu) a kvalitou spracovania (pomaly, ale isto sa zo mňa stáva veľký fanúšik MSI
). Grafická karta ma tiež milo prekvapila, výkon na základných frekvenciách je úžasný. Kartu som taktiež už taktoval, síce má starší BIOS, teda na základných frekvenciách je nestabilná, napríklad v 3DMark11, ale to ma veľmi netrápilo, lebo prakticky hneď ako bol nahodený Windows, som nainštaloval svoj obľúbený MSI Afterburner a jadro raz-dva tykalo na 900MHz, shadery na 1800MHz, pamäte som zatiaľ nechal na stock frekvenciách a napätie som dvihol na 1,1V a pri tomto OC už bola karta 100% stabilná. Metodiku testovania sa ešte snažím upraviť tak, aby boli výsledky čo najobjektívnejšie a ľahko porovnateľné.