Zdravím
mám menší problém pri inštalácii Win 7.
Pred nedávnom som sa rozhodol reinstalovat a preformatovat stary HDD kde som mal 7 a nainstalovat nanovu tú istu verziu 7.
Všetko ok, OS sa nainstaloval, prvy krat spustil. Automaticky doinstaluvavam VGA drivre ale hned po restarte mi Win 7 zamrzne a nič sa nedeje. Preinstaloval som to snad 10 x a stale to iste. Nemusím ani nič nainstalovat , dám reštart, alebo vypnut, a zase Win sa zamrzne.
Zvláštne na tom je ze XP čko ktore mam stare to mi nainstaluje v pohode. Win som skusal na inom PC a tam to slo nainstalovař bez problemov. Ešte jedna zvlastna vec, a to je tá ze v núdzovom rezime mi 7 mička ide ale v normale proste nenabehne. Kupil som novu VGA a novy HDD, nepomohlo, je možné že mám problem s DVD romkou? Totiž v prvom kroku ked sa kopiruju instalacne subory na HDD prejde to cca za 2 sekundy. Je možne ze sa vždy nainstaluje zle?
Dik za každú radu..
Problem pri inštalacii win 7
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Problem pri inštalacii win 7
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: Problem pri inštalacii win 7
Ten Windows je original? Ak ano, vyskusaj si pozicat/stiahnut od niekoho instalacne CD rovnakej verzie ako mas.
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Re: Problem pri inštalacii win 7
Problem vyriešený, prosm lock.
Problem bol v tom že som mal na VGA zapojene dve zariadenia monitor a HD tv. Pri instalacii ovladačov mi automaticky hadzalo prazdnu obrazovku ktora vyzerala ako zamrnuta, ale v skutočnosti bol signal pusteny do HD TV vo vysokom rozlíšení čo som si až dnes rano náhodov uvedomil..
Diky moc
Problem bol v tom že som mal na VGA zapojene dve zariadenia monitor a HD tv. Pri instalacii ovladačov mi automaticky hadzalo prazdnu obrazovku ktora vyzerala ako zamrnuta, ale v skutočnosti bol signal pusteny do HD TV vo vysokom rozlíšení čo som si až dnes rano náhodov uvedomil..
Diky moc
Spoiler: ukázať