obraciam sa s radou k vam kedze ja som po cca 3h. uz bezradny
riesim problem s kamaratovym pc, ktoremu deti sposobili problem a to ze suborom typu .lnk (odkazom na desktope) pridelili predvoleny program v ktorom sa maju otvarat a ja nwm ako to odstranit.. tym program je skicar ale nwm ako zrusit aby dana pripona .lnk nebola priradena k ziadnemu programu
skusal som vsetko mozne co ma napadlo, hladal cez google, ale po 3h to vzdavam
problem s pridelenim predvoleneho programu .lnk
Re: problem s pridelenim predvoleneho programu .lnk
START>PREDVOLENE PROGRAMY>NASTAVIT PREDVOLENE PROGRAMY
klikneš na skicar...vpravo druha moznost zvolit predvolene nastavenia pre tento program...a pozaskrtavaš to čo chceš alebo necheš.
klikneš na skicar...vpravo druha moznost zvolit predvolene nastavenia pre tento program...a pozaskrtavaš to čo chceš alebo necheš.
MSI Z87I AC, i5-4670K, ADATA 2x4Gb 1600, OCZ Agility 3 60Gb, WD RED 1Tb, HD5770, Silverston Sfx 450W, Raven Rvz01,
neboj, toto ma hned napadlo ako prve a ze s tym nebude az taky velky problem, ale tam je moznost zvolit len ten typ suborov, ktore skicar podporuje alebo vie s nimi pracovat...
Spoiler: ukázať
tak po urputnom hladani som konecne nasiel co som potreboval... prikladam link pre pripad ze by mal niekto podobny problem, nech sa s tym uz nemusi trapit
su tam fixi pre rozne tipy suborov,treba si len vybrat podla potreby, jedna sa vlastne len o import hodnot z registra
su tam fixi pre rozne tipy suborov,treba si len vybrat podla potreby, jedna sa vlastne len o import hodnot z registra
Spoiler: ukázať