Zdravím páni,
potreboval by som poradiť nejaký FREE(!) softvér na pravidelnú zálohu dát.
Predstavujem si to asi takto: vyznačím pár adresárov (Moje dokumenty, plocha, Outlook, etc...) ktoré sa budú napr. pri každom vypnutí/zapnutí alebo každú hodinu kopírovať do niektorej zložky na pripojenom externom HDD.
Existuje také niečo ? Máte s niečím takým skúsenosť ?
Pravidelná záloha dát na externý disk
Re: Pravidelná záloha dát na externý disk
Cobian Backup
uplne free a uplne v pohode moznosti nastavenia. Sam som pouzival verziu 8, teraz je uz 10.
uplne free a uplne v pohode moznosti nastavenia. Sam som pouzival verziu 8, teraz je uz 10.
- Danix64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
Synkron
- free
používam na menšie zálohy, synchronizovanie priečinkov
- malý program, nemám ho nainštalovaný, používam ako portable, "žije" si v trayi, je lokalizovaný aj do slovenčiny
- btw, ak sa nejedná o veľké množstvo dát, tak odporúčam Dropbox, ten synchronizuje do cloudu hneď pri zmene súboru a uchováva aj predošlé verzie súborov. Free verzia poskytuje 2 GB, ale dá sa rozšíriť na cca 10 GB, ale to už nie je typ programu, ktorý potrebuješ
- free
používam na menšie zálohy, synchronizovanie priečinkov
- malý program, nemám ho nainštalovaný, používam ako portable, "žije" si v trayi, je lokalizovaný aj do slovenčiny
- btw, ak sa nejedná o veľké množstvo dát, tak odporúčam Dropbox, ten synchronizuje do cloudu hneď pri zmene súboru a uchováva aj predošlé verzie súborov. Free verzia poskytuje 2 GB, ale dá sa rozšíriť na cca 10 GB, ale to už nie je typ programu, ktorý potrebuješ
Spoiler: ukázať
Ako sa ten synkron da stiahnut? Vzdy ked kliknem na download, padne mi opera...
To bude tou Operou