gigabyte z68x-ud4 problém
- themaestrohun
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 28. Dec, 2010, 19:26
gigabyte z68x-ud4 problém
Zdarvim mam zakladnu dosku gigabyte z68-ud4 a vnom osadeny procesor intel i5 2500K
dnes mi dosiel novy zdroj nainstaloval som windows programy vsetko.Zacal som instalovat hru a zrazu sa mi vypol PC
potom som ho asi 10 minut nevedel zapnut.po 10 minutach som ho zapol a naskocil mi ten zakladny obrazok a neslo to nacitat windows ale restartoval sa PC.zase nacital ten predny obrazok ako som ho zapol a potom sa zase restartoval
nevie niekto co moze byt zle?
skusal som vybrat baterku na 1 minutu ako je to uvedene v manuály a nic sa nestalo.
dnes mi dosiel novy zdroj nainstaloval som windows programy vsetko.Zacal som instalovat hru a zrazu sa mi vypol PC
potom som ho asi 10 minut nevedel zapnut.po 10 minutach som ho zapol a naskocil mi ten zakladny obrazok a neslo to nacitat windows ale restartoval sa PC.zase nacital ten predny obrazok ako som ho zapol a potom sa zase restartoval
nevie niekto co moze byt zle?
skusal som vybrat baterku na 1 minutu ako je to uvedene v manuály a nic sa nestalo.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: gigabyte z68x-ud4 problém
Ked sa zacne doska sama od seba zapinat a vypinat, tak sa ti bude snazit povedat, ze je dead
Zapnes PC, zobrazi sa ten prvy obrazok ... logo a potom sa zasekne ?
Ci pred nacitanim OS vypise ze nemoze najst BOOTMGR ?
Vydava dake beep kody ?
Zapnes PC, zobrazi sa ten prvy obrazok ... logo a potom sa zasekne ?
Ci pred nacitanim OS vypise ze nemoze najst BOOTMGR ?
Vydava dake beep kody ?
- themaestrohun
- Používateľ
nacita logo hned na zaciatku a potom to neide dalej ale restartuje sa pc a zase nacita logo a zase restartuje
-
- Pokročilý používateľ
Cize obraz ide, grafika to nebude. Nebude to ani operacna pamat, keby bola tak to by PC vobec nic nerobil a stejne pri CPU.
Cize jedine doska ... a vobec ma to neprekvapuje u novych Gigabyte. Ako si skusal resetovat CMOS ?
Vypol si zdroj a vytiahol baterku na minutu ? Ak nemas daky jumper po ruke, tak vypni zdroj a vytiahni baterku.
Tiez sa ujisti, ze mas vsetky kable dobre zapojene a ci grafika, pamate dobre zapadli do slotov.
Este ma zaujima ci doska pipa (zapoj repracik). Ak ano, tak ake beep kody vydava
Cize jedine doska ... a vobec ma to neprekvapuje u novych Gigabyte. Ako si skusal resetovat CMOS ?
Vypol si zdroj a vytiahol baterku na minutu ? Ak nemas daky jumper po ruke, tak vypni zdroj a vytiahni baterku.
Tiez sa ujisti, ze mas vsetky kable dobre zapojene a ci grafika, pamate dobre zapadli do slotov.
Este ma zaujima ci doska pipa (zapoj repracik). Ak ano, tak ake beep kody vydava
- themaestrohun
- Používateľ
ano vypol som zdroj a baterku vybral na minutu
teraz sa mi uz ani logo nezobrazi a hned ako sa zapne zasvietia tie 3zelene a jedna cervena ledka ako vzdy a hned sa restartuje
teraz sa mi uz ani logo nezobrazi a hned ako sa zapne zasvietia tie 3zelene a jedna cervena ledka ako vzdy a hned sa restartuje
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Vyskusaj vybrat jednu ramku, jednu tam nechaj pichnutu. Podla manualu pozri v ktorom slote musi byt pichnuta.
- themaestrohun
- Používateľ
skusal som a aj tak som skusal ze bez ramiek a ani tak to neide teraz to robi to iste ze zapne sa a ani nenaskoci obrazok hned sa restartuje.
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
bez ramiek ti ani nic nepojde... musíš otestovat s jednou, alebo druhou
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
-
- Pokročilý používateľ
A inak resetovat CMOS si skusal ?
- vypni zdroj a pozri si toto aj v navode od dosky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ak nepomoze, tak doska vies kde je ...
- vypni zdroj a pozri si toto aj v navode od dosky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ak nepomoze, tak doska vies kde je ...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mno môže to byť aj zdroj ...
práve nedávno som riešil niečo podobné, pekne postupne to nabiehalo čoraz menej a menej a ked sa mii to dostalo do rúk už sa to nedokázalo ani zapnúť
nový zdroj a všetko ide ako má
práve nedávno som riešil niečo podobné, pekne postupne to nabiehalo čoraz menej a menej a ked sa mii to dostalo do rúk už sa to nedokázalo ani zapnúť
nový zdroj a všetko ide ako má
- themaestrohun
- Používateľ
restartoval som to podla toho obrazka co si poslal a ramky som tam pekne zatlacil a teraz mi to uz ide lenze ked chcem instalovat windwos tak mi nacita z DVDcka a potom ked ma vyskocit ta tabulka pri instalacii tak mi vyde taka modra obrazovka
- themaestrohun
- Používateľ
http://fixmywin.com/pictures/2011/03/Wi ... screen.jpg
nieco taketo to je len nie PAGE FALUT pise ale toto mi píse MACHINE_CHECK_EXCEPTION
nieco taketo to je len nie PAGE FALUT pise ale toto mi píse MACHINE_CHECK_EXCEPTION
-
- Pokročilý používateľ
Tak defibrilator pomohol, doska zije ...
Ten BSOD hlasi chybu strankovacieho suboru (paging file), ze nemoze ho nacitat but z HDD alebo nieco v operacnej pamati brani.
Mozes skusit ...
pred bootom stlac F8 a ked ti windows da moznosti ako safe mod a pod. tak daj Last Known Good Configuration. Ak nepomoze, tak budeme hladat chybu inde (HDD)
Viac info tu http://technet.microsoft.com/en-us/libr ... 57625.aspx
Ten BSOD hlasi chybu strankovacieho suboru (paging file), ze nemoze ho nacitat but z HDD alebo nieco v operacnej pamati brani.
Mozes skusit ...
pred bootom stlac F8 a ked ti windows da moznosti ako safe mod a pod. tak daj Last Known Good Configuration. Ak nepomoze, tak budeme hladat chybu inde (HDD)
Viac info tu http://technet.microsoft.com/en-us/libr ... 57625.aspx
- themaestrohun
- Používateľ
NIE PAGE FALUT mi pise len taky obrazok som nasiel
TOTO MI pise MACHINE_CHECK_EXCEPTION namiesto page falut
TOTO MI pise MACHINE_CHECK_EXCEPTION namiesto page falut
-
- Moderátor