Inak nechapem, ale na druhom obrazku je ako prvy WD /tj ten zalohovy/ a na tretom obrazku je ako prvy P1 oznaceny Samsung /to je systemovy/... Nejak to cele nechapem.
no pokial si to cele mal takto nastavene aj pri instalacii Win7, tak problem je ten ako popisujem.. .bootovacie subory mas na tom WD disku kedze ho v BIOSE mas nastaveny ako prvy v polozke Hard drive BBS Priorities... a ked si to teraz chces zmenit na Samsung tak ich uz tam nenajde
Naposledy upravil/-a bugsy v St 27. Júl, 2011, 20:09, upravené celkom 1 krát.
Ked to mam takto tak to ide a bootuje. Len teda musí byt prvý ten WD.
No a ci som to tak mal nastavene vlastne ani neviem sam .sakra. Ale ked som dal instalaciu na Samsung, preco by by to dalo boot.mgr na WD
pepo30 napísal:Ked to mam takto tak to ide a bootuje. Len teda musí byt prvý ten WD.
No a ci som to tak mal nastavene vlastne ani neviem sam .sakra. Ale ked som dal instalaciu na Samsung, preco by by to dalo boot.mgr na WD
lebo ako Hard drive BBS Priorities ho mal nastaveny ako prvy a ten samsung ako druhy
Naposledy upravil/-a bugsy v St 27. Júl, 2011, 20:12, upravené celkom 1 krát.
Tak taketo nieco sa mi stalo vobec prvykrat, ze by som dal win niekde a bootmgr by sa dalo niekde inde a to som tých instalicií robil niekolko desiatok...
To HOTPLUG na poslednom obrazku je co? Ze to mozem aj pocas behu PC odpojit/pripojit?
A ešte jedna vec:
Momentálne to je nastavene na AHCI...ak sa nemylim.
este mohla nejak zblbnut aj instalacka a nejak si neporozumela s nastavenim BIOSU, teraz si spomynam ze ked som pred tyzdnom nahadzoval cisto nanovo insatalacku Win7, tak ked som si pri instalovani volil miesto kam nainstalovat system tak my ako prvy a primarny HDD ukazovalo v instalacke datovy disk, tak som instalacku prerusil, ze vojdem do BIOSU a zmenim poradie HDD tak som pozeral a disky boli nastavene spravne, tak som hodil instalacku zas bez zmeny BIOSU a na 2krat uz instalacku disky rozoznala spravne...
to sa mohlo prihodit pri instalacii aj tebe,len si si to nevsimol
No s týmto som problem nemal. Nem chapem to.... Ale no šak v podstate to ide. Možno keby som skusil odpojit WD by bolo zaujimave čo to spravi... Ale asi to bude tak ako ty hovoris, lebo ked dam prvy ten Samsung tak mi napiše niečo v tom zmysle že je to poškodene....
pepo30 napísal:Tak taketo nieco sa mi stalo vobec prvykrat, ze by som dal win niekde a bootmgr by sa dalo niekde inde a to som tých instalicií robil niekolko desiatok...
tak to uz musis vediet ty ako si to instaloval, ja som pri tom nebol
pepo30 napísal:A ešte jedna vec: Momentálne to je nastavene na AHCI...ak sa nemylim.
ak tym myslis toto tak to mas dobre, sice na nejakom väcsom vyzname ba priam nutnosti to mat takto nabera az pri SSD
tak to uz musis vediet ty ako si to instaloval, ja som pri tom nebol
Tak inštaloval som to tak ako vždy. Vybral som particiu v tomto pripade tu 50GB na Samsungu, dal som ju sformatovat a spustil inštalaciu, klasika... Preto to nechapem.