pouzivas pri zapnutom BFBC2 aj nejake utility na spravu grafickej karty?? MSI Afterburner alebo Sapphire Trixx... ? ak ano skus ich vypnut, ja mam ten isty problem, no myslel som si ze je to problem len u HD6000 serie, zrejme nie... problemom je PunkBuster nejak sa "bije" spolu so zapnutymi utilitamy na spravu VGApepo30 napísal:hra sekne seboiu tak že zmrzne kompletne cely komp a musí nasledovat trvdý reštart... Nová inštalaciu widiel 7 HP 32 bit, nová inštalacia hry.... teploty procáku a grafy ok.
Asi pred týždnom bol upgrade PC na core i5 2500k, 4 GB ddr3 Kingston, asus p8p67 evo. Doteraz bez problemov už asi týžden. Nič netaktovane zatial všeko default.
Idem ešte skusit Crysis, či to bude robit.
Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
Spoiler: ukázať
Nemam nic spolu s tym zapnute. Ale ksd tak teraz nad tym uvazujem zacim si stale viac mysliet ci nie je zlh
pamatovy modul. Skusim ich najskor prehodit do inych slotov a vyskusat aj samostatne. Este musim ofdskusat ci to robi aj pri inych aplikaciach prip.pretestovar nejakym softom...
pamatovy modul. Skusim ich najskor prehodit do inych slotov a vyskusat aj samostatne. Este musim ofdskusat ci to robi aj pri inych aplikaciach prip.pretestovar nejakym softom...
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
a ked ti zamrzne pc tak ide z reprakov nejaky zvuk ? nieco ako brbrrrrrrrrbrbrbrbrrrrrrrrrbrbrbrrbrbr ?
Ani nie myslim ze je ticho odskusam.
EDIT: Takže repraky su ticho.
Skusil som teraz aj Crysis a všetko na high asi pol hodinku, všetko ok bez problemov...
Takže parada, čo mam skusit tu hru zase preinštalovat? alebo prípadne PB skusit ešte raz inovovat?
EDIT2: PB aktualizovaný, nepomohlo.
EDIT3: Je možne nejakým sposbom pozriet nejaky crash report alebo niečo podobne? Lebo mne nehodi žiadny bluescreen nič, len sekne obraz a už PC na nič nereaguje...
EDIT: Takže repraky su ticho.
Skusil som teraz aj Crysis a všetko na high asi pol hodinku, všetko ok bez problemov...
Takže parada, čo mam skusit tu hru zase preinštalovat? alebo prípadne PB skusit ešte raz inovovat?
EDIT2: PB aktualizovaný, nepomohlo.
EDIT3: Je možne nejakým sposbom pozriet nejaky crash report alebo niečo podobne? Lebo mne nehodi žiadny bluescreen nič, len sekne obraz a už PC na nič nereaguje...
Takže skušal som menit nastavenia DX v nastaveniach, skúšal som to spustit ako správca, vypnut firewall, nahodil najnovšie ovladače na graficku kartu, PB aktualizovany, teploty ok, ine hry idu ok....
Aaaach jo. Mam taky dojem že sa na tu hru "Battlefield BUG company 2" vyjebem a počkam rovno až na BF3.
Aaaach jo. Mam taky dojem že sa na tu hru "Battlefield BUG company 2" vyjebem a počkam rovno až na BF3.
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
co myslis ze ti BF3 pojde lepsie, ja to hram v pohode na mojej shitnej konfiguracii... tak vyhod rovno komp z okna.
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Myslíš? Prečo potom všetko ostatne ide jak ma? Crysis - ok, Call of dutyy world at war - ok, Battlefield 2 - ok.
Ešte skus mrknut na moju zostavu či by to malo stačit na tu hru?
Ešte doplnim, že je to takmer vždy presne po 10 min....
Ešte skus mrknut na moju zostavu či by to malo stačit na tu hru?
Ešte doplnim, že je to takmer vždy presne po 10 min....
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
nechce sa mi cutat dozadu.... mas ten procesor pretoceny alebo na zakladnych taktoch, hra najviac vyuziva prave CPU... tak neviem
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Všetko default, nič netaktovane.
Tak som este teraz skusil dat DX 9 a zatial sa zda ze to ide...
Tak som este teraz skusil dat DX 9 a zatial sa zda ze to ide...
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
pepo ono tento isty problem som maval aj ja, ale to som nehral na severi ani 5 min a bum a robilo to brbbbbbbbb, skus hrat na serveroch kde nieje punkbuster, mne to tam islo
Neviem ci to je novym ovladacom, alebo novou grafickou kartou, ale hra mi pada do windowsu po nahodnom case (moze to byt minuta, moze to byt 40 minut). Proste padne do windowsu bez akehokolvek chyboveho hlasenia alebo "zamrznutia".
Nieco podobne hlasi aj typek tu - http://www.overclock.net/nvidia-drivers ... -help.html
Vzdy mam s BC2 zapnuty aj afterburner, zeby to bolo sposobene tym?
Nieco podobne hlasi aj typek tu - http://www.overclock.net/nvidia-drivers ... -help.html
Vzdy mam s BC2 zapnuty aj afterburner, zeby to bolo sposobene tym?
pouzivas pri zapnutom BFBC2 aj nejake utility na spravu grafickej karty?? MSI Afterburner alebo Sapphire Trixx... ? ak ano skus ich vypnut, ja mam ten isty problem, no myslel som si ze je to problem len u HD6000 serie, zrejme nie... problemom je PunkBuster nejak sa "bije" spolu so zapnutymi utilitamy na spravu VGA
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
tak mam to nahodene par dni a zda sa ze to daco robi,tie prepady fps niesu az tak brutalne a caste,ale nehral som velahulo92 napísal:http://www.battlefield-3.cz/mozne-vyres ... ykonu-cpu/
Pokud stále hrajete Battlefield: Bad Company 2 můžete se setkat s tím, že PunkBuster (soubor PnkBstrB.exe) začne z ničeho nic využívat neúnosné množství výkonu Vašeho procesoru a Vám tak ve hře pořádně klesnou FPS. Pokud Vás tento problém trápí, mám pro tu možné řešení tohoto problému. Na serverech Evan Balance je nyní dostupná testovací verze pbcl.dll souboru, která tomuto nesmyslně vysokému využívání výkonu procesoru zabraňuje.
Nepomohlo, stale to sem-tam crashne do desktopu. Co som cital, je to bezny problem pri fermi. EA slubili ze to patchnu uz par mesiacov dozadu, ale stale nic... myslim, ze us sa na to vyseru a sustredia sa na BF3.pepo30 napísal:pouzivas pri zapnutom BFBC2 aj nejake utility na spravu grafickej karty?? MSI Afterburner alebo Sapphire Trixx... ? ak ano skus ich vypnut, ja mam ten isty problem, no myslel som si ze je to problem len u HD6000 serie, zrejme nie... problemom je PunkBuster nejak sa "bije" spolu so zapnutymi utilitamy na spravu VGA
Ja sa skor obavam, ze uz to nebude take dobreako BC2, co sa tyka map... Co som videl videa z alphy, bolo to viac menej v mestskom prostredi a to neni to prave pre BF.