preinštaloval som systém na svojom SSD a napadlo ma, či má vôbec zmysle ho formátovať počas inštalácie windowsu?.. pokiaľ viem tie dáta aj tak v bunkách zostanú, teda výkon mi to nezlepší.. či sa mýlim?, lebo keď som vo štvrtok nahodil len na otestovanie windows, tak to bootovalo o dosť rýchlejšie (asi 1-1,5 sek.) ako teraz a hlavne ta rýchlosť bola stabilná, presne som vedel, kedy mi pri tej animácií vlajočky windowsu nabehne systém, teraz je to raz tak, potom dlhšie, kratšie atď., vtedy sa ani nezobrazila celá a už to seklo a hodilo ma to do systému, teraz sa zobrazí celá a chvíľočku tam ešte je..takže odhadom tých 1-1,5 sek. dlhšie.. niežeby mi to trhalo žili

..ale vcelku by ma zaujímalo, že čo to spôsobuje?.. ozaj a ešte počas testovania som nemal nahodené tie Intel RST drivery (nie sú na inštalačnom CD k doske a nenapadlo ma pozrieť sa na ich stránku, nakoľko som to chcel len otestovať

) neviem či tie nespomalujú boot systému

a to som mal vypnutý Hot Plug, teraz keď som ho zapol, sa to ledva týchlosťou bootovania dotiahlo na vtedajší stav bez Hot Plugu