NTB/Tablet pre VS
NTB/Tablet pre VS
Povodne som si chcel kupit Asus eee Pad Transformer, no android a iba 16 GB HDD ma velmi odradzuaju,
nasiel som ale iny, HP... nie je to tablet, ale dotyk obrazovka, http://www.notebookhp.sk/Notebook-a-tab ... DVDRW.html
co na to vravite? Kedze pre svoje studium potrebujem nieco take male , lahsie, s dlhou vydrzou a kvalitnymi crievkami?
nasiel som ale iny, HP... nie je to tablet, ale dotyk obrazovka, http://www.notebookhp.sk/Notebook-a-tab ... DVDRW.html
co na to vravite? Kedze pre svoje studium potrebujem nieco take male , lahsie, s dlhou vydrzou a kvalitnymi crievkami?
Spoiler: ukázať
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Re: NTB/Tablet pre VS
ak chces nieco na studium a nie len hracku na prednasky tak urcite nieco s windows a normalnou klavesnicou.... a pod 12,1" display by som tiez nesiel... bude ti treba pisat rozne prace, mozno pouzit obcas programy len pre windows... cize ziaden android by som nepokusal:)
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
prave preto sa vzdavam moznosti android,
doteraz som mal 10' eee 100H a bol som spokojny
doteraz som mal 10' eee 100H a bol som spokojny
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
ja uz mam 4 tablet pc....(10rokou uzivania):
- na android zabudni - ten je na zabavu, 2.x su uplne naprd, 3.x som v ruke este nemal (je to mozno lepsie)
- ipad - to iste = na pracu zabudni ale zabavu sa mi to obzvlast paci!!!! (seriozne onom uvazujem - do gauca v obivacke)
takze ostavaju tablet PC....
- k nam sa ich vozi minimum....
- su tu FS - skarede a drahe
- Ikonia tab W500 je pekna len ma mali vykon.... a ten uzatvaraci mechanizmus sa mi ties nejak nepaci...
- a potom moje oblubene HPcka:
- najlepsie co mozes mat je 2740p - len stoji cez 1000
- ja mam starie 2730p a aj 2710p - pokial tam vrazis SSD a 4Gb ram tak su to super pracovne stroje (v renew programe za da zohat 2730 za prijemnich 500stovak... - co je dobra kupa)
- MT1 som mal na test a je to velka tucna krava s dvd mechanikou (MT2 bude to iste len v ruzovom) - to su zenske poocitace... (ktory chlap si kupi notebok s ornamentami....)
- ties zacinam pokukovat po novom booku a poskulujem po tomto:
http://news.cnet.com/8301-17938_105-200 ... -computex/
- mali by sa niekedy na jesen objavit
- na android zabudni - ten je na zabavu, 2.x su uplne naprd, 3.x som v ruke este nemal (je to mozno lepsie)
- ipad - to iste = na pracu zabudni ale zabavu sa mi to obzvlast paci!!!! (seriozne onom uvazujem - do gauca v obivacke)
takze ostavaju tablet PC....
- k nam sa ich vozi minimum....
- su tu FS - skarede a drahe
- Ikonia tab W500 je pekna len ma mali vykon.... a ten uzatvaraci mechanizmus sa mi ties nejak nepaci...
- a potom moje oblubene HPcka:
- najlepsie co mozes mat je 2740p - len stoji cez 1000
- ja mam starie 2730p a aj 2710p - pokial tam vrazis SSD a 4Gb ram tak su to super pracovne stroje (v renew programe za da zohat 2730 za prijemnich 500stovak... - co je dobra kupa)
- MT1 som mal na test a je to velka tucna krava s dvd mechanikou (MT2 bude to iste len v ruzovom) - to su zenske poocitace... (ktory chlap si kupi notebok s ornamentami....)
- ties zacinam pokukovat po novom booku a poskulujem po tomto:
http://news.cnet.com/8301-17938_105-200 ... -computex/
- mali by sa niekedy na jesen objavit
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- Toman
- VIP
- mne napriklad kurzorova sipka a mis....
- 2.x je urceny pre telefony..
- a 3.x HW este poriadne nedorazil.... - ten si musim poriadne "omakat" v ruke... a potom sa uvidi
- 2.x je urceny pre telefony..
- a 3.x HW este poriadne nedorazil.... - ten si musim poriadne "omakat" v ruke... a potom sa uvidi
Asi ta prekvapim, ale mysku aj klavesnicu viem na android pripojit cez USB host aj na mojom Galaxy S2, myslim, ze na tabletoch by nemal byt problem tiez.
Napr.
Neberte to tak, ze vas tu chcem o niecom presviedcat, len som zvedavy, co Vas od AOS tabletov odradza, osobne o nejakom totiz sam uvazujem a hladam + a - .
Napr.
Neberte to tak, ze vas tu chcem o niecom presviedcat, len som zvedavy, co Vas od AOS tabletov odradza, osobne o nejakom totiz sam uvazujem a hladam + a - .
nejako ste sa odklonili od mojej otazky, chcem do skoly, max 12 palcov, max do 660€
cize brali by ste na mojom mieste ten HP?
cize brali by ste na mojom mieste ten HP?
- Toman
- VIP
- ja som s timi HP ckami spokojny, par X boli aj na reklamaciach (len prkotoni) a zo servisom som bol spokojny (datalan), 2710 padla z 1.5m na beton a ide doteraz...
- po case si tam mozes dokupit interny 3G modem a SSD
- ak ti nevadia na tej TM2jke ornamenty a zbitocna dvd mechanika (hrubka) tak by si mohol bit spokojny
- po case si tam mozes dokupit interny 3G modem a SSD
- ak ti nevadia na tej TM2jke ornamenty a zbitocna dvd mechanika (hrubka) tak by si mohol bit spokojny
ak si pozornejsie precitas nadpis tak sa da dedukovat ze ta mechanika sa k tomu dava zadarmo ako externa mechnika, cize aspon dufam to nema za dosledok hrubku notebooku.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
mne to rpide ako predrazene HP trocha no ak mas prachy tak preco nie
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24