Mam problem zo zostavou v podpise.
Asi pred dvoma tyzdnami my odisla doska ASUS M4A89GTD PRO (procik, grafiku a disk som skusal v inom PC kde vsetko slapalo tak som bol toho nazoru ze je to doska, RAMky som nemal ako skusit, druhe PC ma DDR2), tak som ju dal reklamovat. Dnes my prisla doska s tym ze ju vymenili, takze bola naozaj vadna. Vsetko som teda poskladal spat do bedne, pustim PC a nic. Vetraky sa tocia, neony svietia ale repracik ani nepipne, ani sa nic ine nedeje, ziadny obraz ani zvuk z PC nedostanem. Skusal som vymenit grafiku za MSI 8800GTS 640 MB nepomohlo, skusil som integrovanu grafiku, nepomohlo, skusil som poprehadzovat vsetky RAMky jednotlivo do vsetkych slotov, nepomohlo, tie nemam kde skusit, ale asi zle nebudu, su to 3 rozne serie od rovnakeho vyrobcu, kupovane v roznych obchodoch a v rozne dni. Skusil som HDD v inom PC tam ide, u mna nejde ani jedne z diskov. Premeral som zdroj s merakom, vsade je tolko voltov kolko ma byt. Skusil som resetnut BIOS, vybrat baterku aj PC spustat cez tlacidlo MemOK! co je na doske, nic nepomaha.
Neviete poradit co by som este mohol skusit ? uz som s toho zufali