DVD-R necita!!!

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
Používateľov profilový obrázok
combo
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 01. Jún, 2004, 14:00

DVD-R necita!!!

Príspevok od používateľa combo »

Zdravim. Mam tu dost velky problem. Takze, po pripojeni DVD ROMKY spolu s DVD napalovackou mi ani jedna s mechanik necita media DVD-R. Necita vsak len prazdne media ked do mecaniky vlozim napalene dvd tak sa rozbehne bez problemov. Skusal uz aj prehadzovat jumpre dal som novy kabel atd atd. Este nieco ked dam jeumper do polohy cable select tak sa mi ani nenacity win a bios nepozna mecaniky. Prosim pomozte uz som s toho zufaly :help:
AMD Athlon XP 2500+ Barton@3200,chladiè cpu Speeze cooper eagle, 2*512Mb 400MHz GoodRam Dual, MB Abit NF-7 S v2.0 , Sapphire Radeon 9800, DVD/RW HP dvd640i LS, WD 40Gb,Maxtor 120Gb SATA, zdroj 400W Gembird,myš Logitech mx1000
hanni
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 02. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa hanni »

Necita prazdne media?Ako to myslis?Na prazdnom mediu ani nema co precitat....tiez ked dam do napalovacky prazdne medium a dam ho napr. v Total Commanderi precitat,tak mi hodi chybu,ze v napalovacke nie je ziadne medium.
andynko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 31. Dec, 2003, 08:00

hm

Príspevok od používateľa andynko »

hanni napísal:Necita prazdne media?Ako to myslis?Na prazdnom mediu ani nema co precitat....tiez ked dam do napalovacky prazdne medium a dam ho napr. v Total Commanderi precitat,tak mi hodi chybu,ze v napalovacke nie je ziadne medium.
mne to napriklad vyhodi prazdne cd ako priecinok... ziadna chyba.
jcdenton12
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jcdenton12 »

a co by asi tak na prazdnom mediu mala precitat :lol:
inac v TC to hodi chybu v priezkumnikovy prazne DVD/CD
kde sa ti zda nejaka chyba :?:
bolo by celkom zaujimave keby na prazdnom mediu nieco precitala :roll:
...
SurrendeR
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa SurrendeR »

combo, chces tym povedat, ze ked das prazdne DVD do napalovacky, tak sa ti neda napalit? Z toho co pises mi to tak vychadza... Ak je to tak jak pisem, tak skus DVD citacku odpojit a nechaj iba DVDRW a skus ci ti to bude nacitavat prazdne media na napalenie...
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Asus ROG Strux GTX 1080 8GB || 4x16 GB RAM 3200MHz CL14 G.SKILL || NVMe - 1000GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x3TB WD RED || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Seasonic Prime Ultra 750W Gold || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour
Evil
Ban
Ban
Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Evil »

ja mam tiez podobny problem ktory som zistil len teraz ked dam napalovat na DVD-R znacky VANGUARD ktore je 8x da mi ponuku iba ze mozem palit 2x a ked dam burn tak mi vyhodi dvd ze je prazdne ze mam vlozit prazdne dvd s opzadovanym formatom ???? som toho blby :8O: idem skusit dat new firmware ..btw mam LG 4163B a firm je tam A105 idem dat A106 a uvidim :?

Návrat na "Pevné disky, SSD, M.2, úložný priestor a mechaniky"