DVD-R necita!!!
- combo
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 01. Jún, 2004, 14:00
DVD-R necita!!!
Zdravim. Mam tu dost velky problem. Takze, po pripojeni DVD ROMKY spolu s DVD napalovackou mi ani jedna s mechanik necita media DVD-R. Necita vsak len prazdne media ked do mecaniky vlozim napalene dvd tak sa rozbehne bez problemov. Skusal uz aj prehadzovat jumpre dal som novy kabel atd atd. Este nieco ked dam jeumper do polohy cable select tak sa mi ani nenacity win a bios nepozna mecaniky. Prosim pomozte uz som s toho zufaly
AMD Athlon XP 2500+ Barton@3200,chladiè cpu Speeze cooper eagle, 2*512Mb 400MHz GoodRam Dual, MB Abit NF-7 S v2.0 , Sapphire Radeon 9800, DVD/RW HP dvd640i LS, WD 40Gb,Maxtor 120Gb SATA, zdroj 400W Gembird,myš Logitech mx1000
hm
mne to napriklad vyhodi prazdne cd ako priecinok... ziadna chyba.hanni napísal:Necita prazdne media?Ako to myslis?Na prazdnom mediu ani nema co precitat....tiez ked dam do napalovacky prazdne medium a dam ho napr. v Total Commanderi precitat,tak mi hodi chybu,ze v napalovacke nie je ziadne medium.
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
combo, chces tym povedat, ze ked das prazdne DVD do napalovacky, tak sa ti neda napalit? Z toho co pises mi to tak vychadza... Ak je to tak jak pisem, tak skus DVD citacku odpojit a nechaj iba DVDRW a skus ci ti to bude nacitavat prazdne media na napalenie...
Spoiler: ukázať
ja mam tiez podobny problem ktory som zistil len teraz ked dam napalovat na DVD-R znacky VANGUARD ktore je 8x da mi ponuku iba ze mozem palit 2x a ked dam burn tak mi vyhodi dvd ze je prazdne ze mam vlozit prazdne dvd s opzadovanym formatom ???? som toho blby :8O: idem skusit dat new firmware ..btw mam LG 4163B a firm je tam A105 idem dat A106 a uvidim