Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
jj.. aj ja to mam dost podobne, specact platinka a normal 6 hviez zatial, na MG3 musis prist ako nanu a "vzit" sa snou, ked sa ale do toho dostanes tak je to jedna z najucinnejsich zbrani a enemy pada k zemy jedna radost
spociatku som ju neznasal a povazoval ju za najhorsiu zbran vôbec a nie len za medica, ale kedze si tiez robim platinky tak chtiac nechtiac som ju musel zacat bravat, podstatne horsia za medica je M60 a tie otrasne mieridla , to aj taka vintovka je oproti M60 luxus
spociatku som ju neznasal a povazoval ju za najhorsiu zbran vôbec a nie len za medica, ale kedze si tiez robim platinky tak chtiac nechtiac som ju musel zacat bravat, podstatne horsia za medica je M60 a tie otrasne mieridla , to aj taka vintovka je oproti M60 luxus
Spoiler: ukázať
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
ani by som nepovedal... M60 bola dost obavana zbran medikov a vela hracov dost pisalo aj na zahranicnych forach,co som cital (cez prekladac som si prelozil jednotlive thready od userov,celkom dobre neviem po anglicky) ake maju skusenosti a prirovnavali ju k neslavnym "tuberom" co vyckavali pri staniciach a cihali so 40mm gunom na hracov. Nakolko ta M60 nema problem zakillovat 2 hracov cez polku priemernej mapy bez prebijania. Ty co ju pouzivali mi daju za pravdu,teraz neviem ako je na tom,uz nehravam za zdravotnika.
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
sak vintovka je v mieritkach best..inak ja som kontaktny hrac,face to face a tam je mg3 uplne naprd so svojim obrovskym rozptylom guliek,to niekede ani nestihnem zamierit a uz som dolebugsy napísal:jj.. aj ja to mam dost podobne, specact platinka a normal 6 hviez zatial, na MG3 musis prist ako nanu a "vzit" sa snou, ked sa ale do toho dostanes tak je to jedna z najucinnejsich zbrani a enemy pada k zemy jedna radost
tak jasne ze si mg3 nevezmem napr. do conquestu v atacame, zalezi od typu hry a mapy a ku kazdej zbrani treba prisposobit styl hry, a co sa tyka M60, tak to mozno bolo na zaciatku, teraz medica s M60 vobec nevidat, preco asi...
mne sa u face to face osvedcila najviac UMP-45, s nou nieje problem zlozit aj troch naraz s jednym zasobnikom
prikladam foto ako to vyzera ked zoberiem MG3, pritom enemy neboli ziadne "B"cka s 10lvl
mne sa u face to face osvedcila najviac UMP-45, s nou nieje problem zlozit aj troch naraz s jednym zasobnikom
prikladam foto ako to vyzera ked zoberiem MG3, pritom enemy neboli ziadne "B"cka s 10lvl
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Ja mam teraz krizu, po tom co som vystrielal platinu na G3, tka si neviem najst poriadnu zbran Teraz to skusam s XM8, to sa asi najviac podoba mojej 2. oblubenej zbrani- PP-2000. No teraz hravam dost za Recona, pekne M24 a rushujem so snipkou, je to celkom sranda
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
GOL-magnum a red dot je najvacsia sranda
Pekne Bugsy...
Na tej mape som hral aj ja na opačnej strane a nič moc čo tak pozeram... A muselo to byť nedávno, keďže som tam 49lvl /teraz už 50/
Musím však jedným dychom dodať, že veľakrát hrám tak, dosť odbehujem /popritom ešte varim, alebo upratujem, resp. dávam pozor na malu ako píše ulohy.../, takže to potom tak aj vyzerá... Ale tak ja hram pre zábavu a krátenie tých pár voľných chvíľ ako na nejaké štatistiky. Ale už ma to v poslednej dobe ani moc nebaví. Napr. nedávno /2-3 dni dozadu/ som hral na Bobikoch a tak si to tam prerozdelili, že v jednom tíme 8ks lvl50 a zvyšok tak od 40-49 a na druhej strane ja sam 50lvl a zvyšok od 1-35lvl. Samozrejme sme dotávali na prdel snad 6-7 map po sebe. Ked som im napisal, aby to prerozdelili tak sa tam so mnou ani nikto nebavil resp. nikto neodpovedal. Jednopducho si chlapci z bobikov zvyšovali ego na ukor našeho znechutenia z hry. Tak som nakoniec aj odišiel a neukzal sa tam odvtedy. A čom si tak všimol tak to tam tak robia častejšie, asi chcu všetkých vyhnať inam.
PS už sa teším na BF3, dúfam, že to bude troška oživenie hry. A hlavne už nebude ten pooondiaty knife možny použit ako teraz, kde dam do chlapa takmer celý zásobník a on ešte stihne prebehnuť 3-4m a sundať ma... Mne sa to zatiaľ ešte nepodarilo, asi nemám ten správny grif na to alebo čo...
Na tej mape som hral aj ja na opačnej strane a nič moc čo tak pozeram... A muselo to byť nedávno, keďže som tam 49lvl /teraz už 50/
Musím však jedným dychom dodať, že veľakrát hrám tak, dosť odbehujem /popritom ešte varim, alebo upratujem, resp. dávam pozor na malu ako píše ulohy.../, takže to potom tak aj vyzerá... Ale tak ja hram pre zábavu a krátenie tých pár voľných chvíľ ako na nejaké štatistiky. Ale už ma to v poslednej dobe ani moc nebaví. Napr. nedávno /2-3 dni dozadu/ som hral na Bobikoch a tak si to tam prerozdelili, že v jednom tíme 8ks lvl50 a zvyšok tak od 40-49 a na druhej strane ja sam 50lvl a zvyšok od 1-35lvl. Samozrejme sme dotávali na prdel snad 6-7 map po sebe. Ked som im napisal, aby to prerozdelili tak sa tam so mnou ani nikto nebavil resp. nikto neodpovedal. Jednopducho si chlapci z bobikov zvyšovali ego na ukor našeho znechutenia z hry. Tak som nakoniec aj odišiel a neukzal sa tam odvtedy. A čom si tak všimol tak to tam tak robia častejšie, asi chcu všetkých vyhnať inam.
PS už sa teším na BF3, dúfam, že to bude troška oživenie hry. A hlavne už nebude ten pooondiaty knife možny použit ako teraz, kde dam do chlapa takmer celý zásobník a on ešte stihne prebehnuť 3-4m a sundať ma... Mne sa to zatiaľ ešte nepodarilo, asi nemám ten správny grif na to alebo čo...
zaujímalo by ma koľko ľudí tuna hrá softcore a koľko hardcore. Mohol by niekto zaviesť hlasovanie.
- bassgenerator
- Používateľ
to je asi moc neobjektivne,vacsina sa asi riadi serverom s najnissim pingom,aspon teda ja a ak je to nejaky server s mixed mode tak je to o to lepsie.
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
hardcore je v niektorych veciach dost nedomyslene napr mierenie
- bassgenerator
- Používateľ
nedomyslene a navyse si aj niekto pomaha zakreslenim bodky na stred mieridla na obrazovku,o com to potom je,navyse ked pominiem fakt,ze ani v reale nema napr. M16 prazdny kuker,ale zrejme o tom ten hc mod je,ale nieje to nejak extra zabava.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
hardcore je dobry na zabavu, zobrat brokovnicu a davat ich z polky mapy
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Ine ako hardcore u mna neexistuje... normalny mod je na smiech s tou vydrzou a so spotingom
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
zabudate, ze to ma byt v prvom rade zabava. neviem, co je zabavne na hardcore mode, kde ma cez celu mapu da nejaky 13 rocny chlapec, co v zivote nebol vonku z izby, na jeden zasah. fakt uzasna zabava
dobre povedane ...