Zdravím.
Mám uTorrent, momentálne mám v zozname "Sťahované" asi 5 torrentov. Stále keď som zapol PC, ako prvé som zapol uTorrent a spustil som sťahovanie všetkých torrentov. Všetko nabehlo okamžite...
Teraz keď spustím PC, normálne zapnem uTorrent a keď spustím sťahovanie všetkých súborov tak najprv ich všetky "Kontroluje". Presnejšie: označím všetky torrenty, kliknem na tú zelenú šípku (Štart), a namiesto sťahovania začne všetky súbory kontrolovať (postup kontroly mi ukazuje v %) Tá kontrola trvá dlho. Predtým mi všetko začalo sťahovať okamžite.
Mimochodom. Pri tej kontrole mi HDD ide na 100 %
V čom je problém ? Ďakujem
Problém s uTorrentom...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Problém s uTorrentom...
v ničom je to bežný postup pri prerušení, hlavne násilnom, sťahovania
Spoiler: ukázať
Takže nie je problém v softvéri ani hardvéri, že ? (Najprv som myslel že je to chyba HDD, lebo neviem prečo pri tej kontrole ide HDD na 100 %)dexter napísal:v ničom je to bežný postup pri prerušení, hlavne násilnom, sťahovania
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
pri vypinani pc najprv vypneme program a potom pc a ked aj vypiname utorrent, je dobre zastavit torrenty s cervenym stvorcekom
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
HDD ide pretože to ozaj kontroluje tie súboryVortex napísal:Takže nie je problém v softvéri ani hardvéri, že ? (Najprv som myslel že je to chyba HDD, lebo neviem prečo pri tej kontrole ide HDD na 100 %)dexter napísal:v ničom je to bežný postup pri prerušení, hlavne násilnom, sťahovania
Spoiler: ukázať
tak tak. Ked tahas daco objemnejsie, tak to hodnu chvilku trva kym to skontroluje. Niekedy sa mi aj stalo, ze sa mi to stahovanie nejak potentovalo a nestahovalo to ten subor, stacilo ho vsak dat overit a rozbehlo sa to. Takze urcite to ma svoj vyznam
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438