GTA IV #2
Re: GTA IV #2
Praveze mody mi isli, v steamovej EFLC som mal pomenenych kopu aut a nebol s tym problem, netrebalo nic prepisovat, proste to islo. Akurat online to akosi nefachalo.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
no mne tie skiny aut zrovna nafungovali
Tento mod mi ide na steamovej verzii bez problemov.
EFLC alebo povodne GTA IV?esdxx napísal:Tento mod mi ide na steamovej verzii bez problemov.
EDIT: trochu som upravil prispevok, lebo sa nam to zamotava
Naposledy upravil/-a Papek v St 20. Júl, 2011, 13:24, upravené celkom 1 krát.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
gta IV
Zatial som skusal iba povodne. Skusim aj Episodes.Papek napísal:EFLC alebo povodne GTA IV?esdxx napísal:Tento mod mi ide na steamovej verzii bez problemov.
EDIT: trochu som upravil prispevok, lebo sa nam to zamotava
a mne to poondiate GTA nechce ist
nahodil som cistu instalaciu hry, stiahol som RGSC, updatol som na 1.0.4.0, spustil, ci vsetko funguje ... ok. Nahodil som mod a nic, zacne loadovat a padlo. Tak som nahodil novsiu verziu Xlive loadera, opat nic, potom som skusal este Aru scripthook, .net scripthook, tiez nic. Mam najnovsiu verziu DX, .net 4, ovladace atd. Ble...
nahodil som cistu instalaciu hry, stiahol som RGSC, updatol som na 1.0.4.0, spustil, ci vsetko funguje ... ok. Nahodil som mod a nic, zacne loadovat a padlo. Tak som nahodil novsiu verziu Xlive loadera, opat nic, potom som skusal este Aru scripthook, .net scripthook, tiez nic. Mam najnovsiu verziu DX, .net 4, ovladace atd. Ble...
nemas nahodou zapnuty MSI Afterburner? vtedy to vzdy crashne
mne to ide vpohode
mne to ide vpohode
5600X | Ninja4 | B450M Pro4 | 16GB DDR4 | Aorus RX6800XT |WD Black NVMe 1TB| Seasonic G12 650 | NZXT S340
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
a vies ze hej? idem to vypnut a vyskusat, co to spravi.
EDIT: OMFG po********** afterburner. Takze to uz ide, vyzera to paradne, mam pocit, ze to nema vykonovy vplyv na hru, ide mi to rovnako dobre ako predtym, hram 1680x1050, textury high, ostatne very high, viewing distance 40. Zostava i3 530@4,4 GHz, GTX 560Ti@default. Takze spokojny.
EDIT: OMFG po********** afterburner. Takze to uz ide, vyzera to paradne, mam pocit, ze to nema vykonovy vplyv na hru, ide mi to rovnako dobre ako predtym, hram 1680x1050, textury high, ostatne very high, viewing distance 40. Zostava i3 530@4,4 GHz, GTX 560Ti@default. Takze spokojny.
ok tak este raz aby to kazdy videl
pri spusteni ENB modu musi byt MSI Afterburner vypnuty
pri spusteni ENB modu musi byt MSI Afterburner vypnuty
5600X | Ninja4 | B450M Pro4 | 16GB DDR4 | Aorus RX6800XT |WD Black NVMe 1TB| Seasonic G12 650 | NZXT S340
Tak nova (finalna?) verzia mi nejde vobec. Hra sa naloaduje, no par sekundach mi to padne.
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Este taka otazocka. Robi ta hra problemy pri vymene CPU ? Treba to znova instalovat a aktivovat ? Konkretne mam teraz nainstalovane datadisky...
a aka hra s niecim takym mala problemy ?
aj ked u tohto skvostu by ma ani taka absurdnost uz neprekvapila ..
aj ked u tohto skvostu by ma ani taka absurdnost uz neprekvapila ..
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Niekde som to cital, ze s tym problemy boli. Pri recenzii. Neslo to po reinstalacii a po revoke. A mas pravdu ta hra je skvost, ked sa clovek prenesie nad tie technicke veci, je to jedna z najlepsich hier
no dovolim si nesuhlasit .. ale hadat sa nebudem ..