Mirdis: Tie male potvory Bitspower su fakt dobre , si predstav ze ani na mojich 19/13 sa mi nikdy hadica nevysmykla

Je pravda ze trochu sa hadica uvolni s fitingy, tak 1mm , ale dalej sa uz nepohne ... Tento jav sa mi prejavuje hlavne na fitingach co su na bloku z CPU , pretoze tam su hadice nasponovane, trochu ich taha ...

Vsade inde drzia uplne super bez pohnutia , cize vrelo ich mozem doporucit na 19/13 hadice
Stahovacie pasky nepouzivam nikdy , len tam spatia , kto sa ale boji , nech si ich da
Kyselinka: Samozrejme nad backplatom na GPU sa uvazovalo uz davno , len ten tam bohuzial nenarvem ( teda aspon nie bez nejakej velkej upravy )... Musel by som donho spravit min. 4 velke diery na 4 velke skrutky co idu z EK bloku ktory je na karte ... Tiez je otazne ci by potom stacila dlzka skrutiek co drzia samotny velky pasiv , kedze by museli ist este aj cez backplate ... A 30€ dat zan je vcelku dost .... Do karty az tak vrazat nejako nechcem, kedze karty menim casto .... GTX 580 nevyzera zle

Velky pasiv Swiftech som bral naschval , pretoze ho narvem aj na referencneu GTX 580 kedze maju rovnake PCB ,vlastne kedze maju rovnake PCB , tak upraveny backplate by som narval aj na GTX 580 ze ano
No porozmyslam nad nim ...