Battlefield: Bad Company 2
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: Battlefield: Bad Company 2
Na amd kartach jak ide dx 10 tiez tak dobre jak na nvidia ?
Spoiler: ukázať
Na starych ovladacoch to v DX10/11 islo na ATI horsie ako na 9. Teraz je to naopak, FPS su lepsie pri dx11 (10 nehravam kedze ziaden rozdiel medzi 9 a 10 som nepostrehol, na 11 su tiene rozmazane a celkovo ta hra ide plynulejsie)mohamed napísal:Na amd kartach jak ide dx 10 tiez tak dobre jak na nvidia ?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
aj na nvidii islo cca 20fps lepsie dx9 dakedy..teraz presne naopak
OT: Nice avatarMučo Mačo napísal:aj na nvidii islo cca 20fps lepsie dx9 dakedy..teraz presne naopak

-
- Pokročilý používateľ
Podla coho odhadujete pri snajperke vysku krizika nad nepriatelom ked sa striela na velku vzdialenost ? Je pre toto dake pravidlo podla coho sa nastavuje mieritko ci to len odhadom ? Pouzivam magnum municiu a vylepsenu optiku sniperky.
Hravam s SV98 a s touto trafim kohokolvek, len problem nastava ked je nepriatel tak daleko, ze je az zahaleny do hmly ... V tedy neviem ako vysoko mam nastavit krizik nad hlavu nepriatela.
Trafit dakoho ked ide na stvorkolke alebo inom vozidle (okrem tanku) tak aj toho dam.
Mate dake svoje tipy a triky ?
Hravam s SV98 a s touto trafim kohokolvek, len problem nastava ked je nepriatel tak daleko, ze je az zahaleny do hmly ... V tedy neviem ako vysoko mam nastavit krizik nad hlavu nepriatela.
Trafit dakoho ked ide na stvorkolke alebo inom vozidle (okrem tanku) tak aj toho dam.
Mate dake svoje tipy a triky ?
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Ja tú výšku čisto len odhadujem a myslím, že to je jediný spôsob...
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
vies skusenosti 
to len treba hrat, hrat a hrat a casom budes mat pekny odhad na aku vzdialenost ako nadmierit

to len treba hrat, hrat a hrat a casom budes mat pekny odhad na aku vzdialenost ako nadmierit
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
jeden kamos dobry sniper robi podla guliciek v scope, pouziva m24/m95, uz presne vie ze aky uhol ma dat...mne zas najviac ide GOL, klasicky kriz mi vyhovuje naviac.
ak chces pozri sv98
http://www.gamereplays.org/badcompany2/ ... eapon-sv98
ak chces pozri sv98
http://www.gamereplays.org/badcompany2/ ... eapon-sv98
-
- Pokročilý používateľ
Diky za link ... len nechapem tomuto
BTW, ako sa da odomknut na M1 Garand bayonet ? http://www.battlefieldbadcompany2.com/g ... t&i=ul_bay
Je medzi zbranami a mam ju Locked
edit: ze treba
Ze nepriestrelnu vestu si dat ked sa striela na dlhu vzdialenost a magnum municiu ked na kradku vzdialenost. Magnum municia zabranuje velkemu prepadu strely na dlhu vzdialenost a neznizuje velmi damage. Preco to pouzit na malu vzdialenost tu municiu ... netusim.Depending on your play style Magnum Ammo and Body Armour are the ways to go specialization wise. If you fight primary long range use body armour for the obvious benefit, but if planning on closer range encounters use Magnum Ammo for the damage buff and don't forget that your pistol is there for a reason!
BTW, ako sa da odomknut na M1 Garand bayonet ? http://www.battlefieldbadcompany2.com/g ... t&i=ul_bay
Je medzi zbranami a mam ju Locked
edit: ze treba
reach level 50 and you need to get 5000 kills with the m1 garand
Naposledy upravil/-a Brandoo v St 17. Aug, 2011, 13:05, upravené celkom 1 krát.
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Kedy sa mi sprístupnia ručné granáty?
Stále ich nemám v ponuke
.. lvl 21.
Stále ich nemám v ponuke

Granaty mas od lvlu 1 - defaultne myslim nabidnovane na F-ku. Ak teda myslis tieto granatyFragrance napísal:Kedy sa mi sprístupnia ručné granáty?
Stále ich nemám v ponuke.. lvl 21.

Jeden kamos co to teraz zacal hravat sa ma minule pytal "na ktorom lvly dostanem nozik" ?

- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ty si do ranku 21 nedosiel na to ako sa chadzu granaty? no to je dost smutne...
potom sa mozme vsetci cudovat ked je v hre takato sorta ludi...

- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Mna najviac doraza ked hra tak 10 ludi okolo lvl 20 a jediny kto vies spotovat som tam ja a 1 recon s autospotom 

AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro ,Samsung QE55QN90B - backlight died, Poco X6 5G
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro ,