Nastavenia-Hratelnosť-upraviť ovládanie-pokročilé nastavenieBumpy_SK napísal:mam problem, mam driving force GT v drivroch nastavene 900 stupnov ale v hre to zabera len cca 300 stupnov... neviete kde sa to nastavuje v hre?

Nastavenia-Hratelnosť-upraviť ovládanie-pokročilé nastavenieBumpy_SK napísal:mam problem, mam driving force GT v drivroch nastavene 900 stupnov ale v hre to zabera len cca 300 stupnov... neviete kde sa to nastavuje v hre?
hm prekvapivo máloReMm1 napísal:Pixel napísal:Mam to sancu rozbehat aspon na medium na 1680x1050 s mojim orezavatkom z podpisu ???
Ja to dám na max s mojou zostavou.
denné závody tak okolo 50-70
nočné závody tak okolo 25-47
Nemeral som to len tak čo som si všimol počas hrania![]()
Ale myslím si že ty s tvojím rozlíšeným to dáš
dexter napísal:hm prekvapivo máloReMm1 napísal:Pixel napísal:Mam to sancu rozbehat aspon na medium na 1680x1050 s mojim orezavatkom z podpisu ???
Ja to dám na max s mojou zostavou.
denné závody tak okolo 50-70
nočné závody tak okolo 25-47
Nemeral som to len tak čo som si všimol počas hrania![]()
Ale myslím si že ty s tvojím rozlíšeným to dáš
hh tak to som si nevšimol že by niekto gumoval toto nie je HPSTENLY napísal:citovať predchádzajúci príspevok ???![]()
na štarte je to predsa logické... však všetci gumujú... dym je sakra náročná záležitosť...
je to šprint, btw asik to máš zle nainštalovanéReMm1 napísal:hh tak to som si nevšimol že by niekto gumoval toto nie je HPSTENLY napísal:citovať predchádzajúci príspevok ???![]()
na štarte je to predsa logické... však všetci gumujú... dym je sakra náročná záležitosť...![]()
a Inač už dlhšie mi vŕta hlavou čo je toto, táto časť sa mi ešte neotvorila a začala sa objavovať po nainštalovaní DLC. Objavovať preto lebo raz tam je a raz nie.