Gabo: No skoda tej farby, ale nevadi ..... Je to mozne
Nakoniec sa cervene Bitspower O kruzky zohnat nepodarilo

tak ostavaju na fitingach Phobya.
Dnes som sa pustil do nahodenia BitFenix predlzovacky a fitingov.
Povodny kabel ( napajanie 2x magma ) napojeny do dosky v prednej casti. Vpredu tam spatil , takze putoval dozadu.
BitFenix 3pin predlzovacka
Predlzovacka nahodena ku kablom z predneho panela ( tie su tiez mierne upravene, lepsie zafuknute atd )
Bitspower Matt Black Compression Fitting 19/13
Povodne som chcel vymenit fitingy na CPU a VGA, kedze mi ale nepripadalo moc rozumne rozoberat obidva okruhy, rozhodol som sa rozobrat zatial iba jeden a venovat sa iba jemu , konkretne okruhu co chladi CPU.
Po rozobrati okruhu, som si vsimol na problem, ktory som ocakaval. 19/13 compresne fitingy na radiator proste nenasrobujem

Problem spociva v tom, ze benchtablet ma v danom mieste od vyroby "hranu" ktora zabranuje pouzitia velkej fitingy. Nepasuje ani 90° fitinga.
Ukazka:
Riesenie ? Mohol by som tu hranu odrezat, ale do benchu zasahovat nechcem... Takze ??? Predlzenie zavitu ...
http://www.tichepc.sk/Bitspower-1-4-Mat ... 1013005014
Vyska predlzenia je 7.5mm , co by malo stacit , teda dufam ze to tam narvem
Neostavalo mi teda nic ine, len nahodit fitingy tam kde mi zatial pasuju . 2x na CPU , 1x na vystup z pumpy a 1x na vstup expy.
Nahodene fitingy vyzeraju velmi dobre, podla mojich predstav ,kvalita je niekde inde ako u Alphacool .... Nazivo v rukach vyzeraju este lepsie ako takto na fotke, kto raz kupi neolutuje, odporucam
Phobya O kruzky tesnia , nic netecie , takze je to OK ...
Ostala mi este jedna 90° fitinga , tu nahodim neskor...
V kosiku sa uz zbieraju dalsie veci na "upgrade" ako spominane predlzenie zavitu, Lamptron FC5, dalsie Bitspower fitingy atd ..
ericc64