Battlefield 3
Re: Battlefield 3
ano je to svinstvo ze oni na tom makaju a davaju prachy a niekto to stiahne ale kazdy proste na to nema prachy , a ja za seba mozem povedat ze keby dali cenu napr polovicnu tak ja si to urcite kupim a aj vela dalsich cize myslim by sa zvysila predajnost mozno som naivny, ale tod moj nazor
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Mňa COD neoslovilo už pekných pár rokov naposledy keď to ešte stálo za to tak to boli tie COD, čo boli z druhej svetovej a vtedy to ešte bolo dostatočné na tú dobu. Uznávam naposledy som stiahol Modern Warfare 1 aby som len skúsil aké to je, nakoniec ma to ani nebavilo. Na ostatné COD som sa už pozeral len na YouTube a zatváral oči nad tými čo to kupujú za nekresťanské peniaze.
Keby sa o MW3 nepísalo tu na fóre tak ani neviem, že to vychádza a netrápilo by ma to.
Aby som nebol úplne OT tak dávam video na gameplay BF3 :
Keby sa o MW3 nepísalo tu na fóre tak ani neviem, že to vychádza a netrápilo by ma to.
Aby som nebol úplne OT tak dávam video na gameplay BF3 :
Spoiler: ukázať
Laro22 napísal:ano je to svinstvo ze oni na tom makaju a davaju prachy a niekto to stiahne ale kazdy proste na to nema prachy , a ja za seba mozem povedat ze keby dali cenu napr polovicnu tak ja si to urcite kupim a aj vela dalsich cize myslim by sa zvysila predajnost mozno som naivny, ale tod moj nazor
no mozmesa o tom bavit donekonecna .. chcem tym povedat to, ze to ze to stoji vela "ta" neospravedlnuje ze to ukradnes ... a ani to nemozno pouzit ako argument..a tym padom je tostale len kradez TO JE CELE tak sa nebavme o dovodoch lebo ziadny nieje padny ... ja mozem vymysliet hocjaku blbu aplikaciu a mozem zanu ziadat uplne nezmyslemnu cenu .. ale nikto nema pravo ani moznost argumentovat ze mi to ukradol preto ze je to drahe .. preco si nekupime vsetci porche ..?? no lebo na to nemame ale keby sa dalo stiahnut cez internet tak sa vyvazame vsetci ... zrazu akosi logika neplati nepusti ..
fakt uz sa o tom nebavme .. bola moja chyba zesom stym vobec zacal... viem dobre ze je to neriesitelne .. kradlo sa bude sa kradnut - warezit ..stym urcite JA nic nespravim ..mna len zarazaju tie dovody ktore pocuvam a citam ktorymi sa akoze ospravedlnuje tato cinnost, je to galakticky absurdne ..
ja chapem to co pises aj s tebou v podstate suhlasim a ntym co som pisal sa neospravedlnujem ani nevyhovaram proste to tak je a aj bude bodka
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Presne toto ja mam pri BF3Martin2195 napísal:Keby sa o MW3 nepísalo tu na fóre tak ani neviem, že to vychádza a netrápilo by ma to.
jet gameplay, http://www.youtube.com/watch?v=FzQ8GOro28Y
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
toto je tema pre BF, riesit tu COD nema moc vyznam, kazdopadne BF3 je viac k "realu" a COD je skorej akcne,rychle for fun
100 ludi 100 chuti
100 ludi 100 chuti
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
presne ohodnotil si tie hry spravne
Presne tak.Assassin napísal:toto je tema pre BF, riesit tu COD nema moc vyznam, kazdopadne BF3 je viac k "realu" a COD je skorej akcne,rychle for fun
100 ludi 100 chuti
No a vratme sa uz konecne ku Battlefieldu
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
s komara somara robite
Ved nevysolim teraz za to 40 € ale pockam ked to bude v zlave o mesiac dva boze moj
kolko hier som tak kupil
Ved nevysolim teraz za to 40 € ale pockam ked to bude v zlave o mesiac dva boze moj
kolko hier som tak kupil
vdaka bohu ... sice nebola rec o tebe ale nevadi .... boze tvoj
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ja chcem take na bok cinziaku
uz len cakam kedy zacnu jazdit taketo vlaky ...prides do restauraku, das si obed a donesu ti to v antitank mine .... vodu ti naleju do pohara v tvare granatu.....casnikcka bude nejaky sexi commander
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
Klaboor napísal:uz len cakam kedy zacnu jazdit taketo vlaky ...prides do restauraku, das si obed a donesu ti to v antitank mine .... vodu ti naleju do pohara v tvare granatu.....casnikcka bude nejaky sexi commander
Kks ale tak pekne to namalovali na tu stenu
COD na steame za 59,9e nezmozem sa na viac ako to nie Activision su ...... ale ti co toto kupia su ... bez urazky .. ale ako sebavedomie maju galakticke to sa musi nechat ..