Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
No ja som to skusal a po hracovi co bol odo mna na 5-10 m na 4 strely ani ho nepoškodilo...
Spoiler: ukázať
Ano mal...
Mal som SPAS a municiu pre broky a magnum ammo
Mal som SPAS a municiu pre broky a magnum ammo
musis zamierit pravym ked mas hento ammo, inak sa skoro neda trafit.
NJ stal som a vtedy sa ten križik da na taky malý a tak som streli 3x a potom este 1 raz bez mierenia smerom na neho a nic.. Potom ma už zbadal a oddrbal. Tak asi som važne lama...
Jo a ešte som si všimol, že sa teraz dosř rozmohlo na viacerých serveroch s tým vela hráčov hra... Je to trápne aby ma niekto s brokovniscou sundal na 80-100 m ... Ved je to do neba volajuca blbost, ale čo už... Snád sa v 3 pokračovaní príbehu dočkáme lepšieho vyladenia hry ako aj samotných zbraní....
Jo a ešte som si všimol, že sa teraz dosř rozmohlo na viacerých serveroch s tým vela hráčov hra... Je to trápne aby ma niekto s brokovniscou sundal na 80-100 m ... Ved je to do neba volajuca blbost, ale čo už... Snád sa v 3 pokračovaní príbehu dočkáme lepšieho vyladenia hry ako aj samotných zbraní....
Naposledy upravil/-a pepo30 v Št 25. Aug, 2011, 19:58, upravené celkom 1 krát.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
len si ho netrafil,to sa stava ,hlavne teraz
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
heheh, najlepsie je na tom vsetkom ked mi to "framedrobne" s tou mojou konfiguraciou tak s brokoko akurat trafim hraca na ktoreho som ani nemieril a je po nom!
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Tento koment ma na PGSku úplne zabil
nesuhlasim prave naopak... BF je akoby hra pre male deti...kadejake nezmysli upgrade az do aleluja...toto je hra o teame (MoH) a nie kilovani vsetkych okolo...je to hra o pribehu vziti sa a spoluciteni z ludmi ktori obetuju svoje zivoty doslovne pre nič...
chalani, rpg vs infantry a tiez c4 su na vacsine serverov zakazane, ci?
aka je vasa oblubena mapa? ja teraz hravam prakticky vyhradne panama canal, s kamosom na oldmengaming serveri...
aka je vasa oblubena mapa? ja teraz hravam prakticky vyhradne panama canal, s kamosom na oldmengaming serveri...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
hej, je to zakazane na vela servroch,ale vela lam caka zakempenych v hustine ci okne aby ti to pustili do chrbta..
ine je ,ked raketou zabijes vojaka v budove, v ktorej sa skryva , to je ok
a hravam podla pingu
ine je ,ked raketou zabijes vojaka v budove, v ktorej sa skryva , to je ok
a hravam podla pingu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
to je velmi zakerna kombinacia, brokovnica, krizik, magnum municia a lvl. 50pepo30 napísal:To čo je?
Jedneho som mieril sniperkou ... ledva som ho nasiel skade ma dava, taky bol maly a on mi slahne headshot z tej prvej brokovnice
Velke + pri natahovacich brokovnicach je vediet rychlo natahovat ... ze ked sa vystreli tak rychlo na pistol a spat ... potom ma takmer full damage a funguje ako automaticka brokovnica.
Vcera som skusil ten neostad podla receptu Oki-ho a .. ako povecsine som stym nic netrafil ale ak obet zastala na mieste tak po namiereni na hlavu z cca 30M padla na supu nuz kvalitna glupocina ...
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Arica harborzuzkaaa napísal:chalani, rpg vs infantry a tiez c4 su na vacsine serverov zakazane, ci?
k tym brokovniciam...
ja si dnes letim v heli (apache ci ako) a bum - chlapik ma dal za letu s m870-kou
ja si dnes letim v heli (apache ci ako) a bum - chlapik ma dal za letu s m870-kou
"There’s a troll within every man that stirs when you put a keyboard in his hand"