Samsung Galaxy S - odišlo slúchadlo?
Samsung Galaxy S - odišlo slúchadlo?
trochu som sa cez tieto horúčavy spotil. galaxiu som mal vo vrecku. kraťasy som rýchlo prepotil.
potom som išiel volať a hľa, nič nepočuť. som myslel, že niečo je so sieťou, lebo galaxia ukazovala,
že hovor ide. potom som skúsil na hlasitý odposluch a hneď bolo počuť.
mám podozrenie, že odišlo slúchadlo. nejako sa premočilo, našiel tam pot alebo neviem čo. ale zase
sa nepotím, že by zo mňa išiel čierno-biely váh. proste niekedy som ho aj spotil a v pohode.
čo myslíte? v slúchadle ani pípnutie, je úplne hluché. nakoľko som flashol ROM, je to už bez záruky.
kde by som to mal streliť do servisu? našiel som web, kde si pýtajú 30 €. no neviem neviem ...
potom som išiel volať a hľa, nič nepočuť. som myslel, že niečo je so sieťou, lebo galaxia ukazovala,
že hovor ide. potom som skúsil na hlasitý odposluch a hneď bolo počuť.
mám podozrenie, že odišlo slúchadlo. nejako sa premočilo, našiel tam pot alebo neviem čo. ale zase
sa nepotím, že by zo mňa išiel čierno-biely váh. proste niekedy som ho aj spotil a v pohode.
čo myslíte? v slúchadle ani pípnutie, je úplne hluché. nakoľko som flashol ROM, je to už bez záruky.
kde by som to mal streliť do servisu? našiel som web, kde si pýtajú 30 €. no neviem neviem ...
Re: Samsung Galaxy S - odišlo slúchadlo?
jj a nič sa nezmenilo. inak serie ma to. lebo už som ten mobil aj surovo ponoril pod vodu a v pohode. a teraz toto
V zaruke predpokladam ze nie je
Osobne by som si sluchatko objednal z ebay; konkretne 12.99$ a vymenil.
Osobne by som si sluchatko objednal z ebay; konkretne 12.99$ a vymenil.
mnah, ebay amozon a podobné nechcem ani vidieť! strašne odrbávajú ...
dá sa to slúpchadlo dostať ešte u nás? v záruke nie je, nakoľko som preflashoval rom
dá sa to slúpchadlo dostať ešte u nás? v záruke nie je, nakoľko som preflashoval rom
Amazon a "odrbávať"?
Ebay? Od toho je tu paypal, že?
Ebay? Od toho je tu paypal, že?
počul som na nich veľa negatívnych vecí. a po pravde, nerád by som poskytoval údaje kreditky niekomu ...
radšej skúsim pohľadať, či niekomu neodišiel galaxy a nerozpredáva funkčné súčiastky. zatiaľ vďaka za help
// inak, je toto to, čo hľadám?
radšej skúsim pohľadať, či niekomu neodišiel galaxy a nerozpredáva funkčné súčiastky. zatiaľ vďaka za help
// inak, je toto to, čo hľadám?
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Kup to z ebay ak mas trosku rozumu. Niet sa coho bat, ebay chrani kupujucich OVELA viac ako predavajucich. A kreditka? Vsak si nastav limit, ked si opatrny.
Spoiler: ukázať
- Midnight
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 25. Aug, 2011, 13:12
ked si ludia objednaju veci od sellera co ma dokopy spravene 2 obchody a nulove hodnotenie tak potom jasne ze su "odrbany"
pozri sa na predajcu ktory ma dobre hodnotenie a viac predaneho tovaru a nemas sa čoho báť...
nerad by si udaje o kreditke poskytoval "niekomu" ? ak sa ta spolocnost vola PEJPAL, tak to by som sa bal aj ja ...
ked raz niekomu posles 10 € cez PayPal.. tak mu nepride a ani ta nema jak obrat o 20
http://www.ebay.co.uk/itm/Flex-Cable-Ea ... 1813wt_905
-13,75 € aj s poštou.
pozri sa na predajcu ktory ma dobre hodnotenie a viac predaneho tovaru a nemas sa čoho báť...
nerad by si udaje o kreditke poskytoval "niekomu" ? ak sa ta spolocnost vola PEJPAL, tak to by som sa bal aj ja ...
ked raz niekomu posles 10 € cez PayPal.. tak mu nepride a ani ta nema jak obrat o 20
http://www.ebay.co.uk/itm/Flex-Cable-Ea ... 1813wt_905
-13,75 € aj s poštou.
to je už jedno, ale vďaka za pomoc a snahu presvedčiť. dal som telefón do centrálneho servisu Samsung.
celá vnútorná elektronika skorodovala, resp. zoxidovala. je len zázrakom, že odišlo iba slúchadlo ...
snáď PCB nebude stáť viac ako nový galaxy S z bazáru (200+ €) achjaj
celá vnútorná elektronika skorodovala, resp. zoxidovala. je len zázrakom, že odišlo iba slúchadlo ...
snáď PCB nebude stáť viac ako nový galaxy S z bazáru (200+ €) achjaj
- thimy
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Sep, 2005, 20:00
tak tolko k "surovo ponoril pod vodu a v pohode"
daj vediet, kolko vypytali za dosku. Predpokladam, ze to bude viac ako 200€.
daj vediet, kolko vypytali za dosku. Predpokladam, ze to bude viac ako 200€.
CPU: Intel i5 3570K + ZALMAN FX70, MB: ASUS P8Z77-V LE PLUS, RAM: 16GB (2x4GB + 2x4GB) DDR3 1600Mhz, VGA: MSI GTX770 2GB + Gigabyte GTX660 OC 2GB (GV-N660OC-2GD), SSD: Samsung 840 PRO 256GB + 128GB Crucial C400 , HDD: 2x 2TB WD20EARX, DVD-RW: ASUS DRW-24B1LT, CASE: CHIEFTEC WH-02B-B-OP, PSU: Enermax MODU87+ 500W, MONITOR: LCD HP LP2275w + 2x LG Flatron L2000CP, SOUND: Logitech Z-5500, KEYBOARD: Logitech Illuminated Keyboard, MOUSE: Roccat KONE; (Odkaz)
vyreklamovali v rámci záruky a dokonca ani neriešili, že som sa hrabal vo firmvéri