Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
Tak tu je nieco zo vcerajsieho vecera kvalita nic moc...to je moje prve movie tak berte ohlad
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
uz sa poberam pomaly inak ten overlay plugin fachci,len si treba v nom nastavit profil bfbc2
/
kks to video,mna tam pocut ako z hajzla
/
kks to video,mna tam pocut ako z hajzla
Super, hlavne ten TS pokec No a ten cheater "no comment"... starsie hry ako COD umoznovali kazdemu hracovi spristupnit PB guidy vsetkych hracov a teda aj cheaterov, ktorych PB nedetekoval. Silna komunita ich na domacich serveroch vedela BANovat a uz sa tam neukazali.Klaboor napísal:Tak tu je nieco zo vcerajsieho vecera kvalita nic moc...to je moje prve movie tak berte ohlad
V BC2 sa da pocas hry tiez stiahnut PB log s guidami, ale ta aktivacia je v PB foldri dost zlozita. Kazdopadne je to uplne zbytocne kedze napr. SVK-ARMY a ine domace, aj CZ servery nikdo neadminuje. Vynimkou su jedine Bobici, kde je admin skoro vzdy online ci uz v hre, alebo na konzole, alebo na Mumbli.
Mne ten novy A-burner beta ani nespusti BFko a stary mi vzdy sekol PC pocas recordingu do 10-minut. Ale co som skusal softy na nahravanie tak je asi najlepsi.
Super je aj Playclaw (http://www.playclaw.com/), ale ten treba zlegalizovat, aby bol aspon na urovni A-burneru.
Uz len drzme palce nech je v BF3 ten demorecorder a bude sa nahravat vsetko a v TOP kvalite.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ta zas dnes dobre slo
i ked niekedy to lagovalo o dusu
i ked niekedy to lagovalo o dusu
no vcera zozaciatku neslo ale pak ... brokovecka nezradila
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
55 people are jealous little call of dooty children frustrated they do not have the mental capacity necessary to handle battlefield.
// btw. dnes sa pridam aj ja k vam, predvcerom som nemohol dlho mal som strasne fps dropy a nevedel som najst ze preco. nakoniec je na vine steam a na nom mam aktivovany beta trade update. takze komu padaju fpska dole ci uz v tejto hre, alebo inde - vsimol som si ze mi ide nemotornejskie aj tfko, treba vypnut ten trafeny beta update...
- System_ERR0R
- Používateľ
Ak sa chcete niekto rozohrat, tak cakam na TS...
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Je*ne ma Strasne dlho som hral heavymetal, neskor aj s vearom, okolo 170/40 score cca 28 000, tak ze nez to vypnem si to vyscreenujem... asi 3 screeny som spravil, a hned potom mi zmrzla hra... tak som si vydychol ze aspon ze som si to vyscreenoval- kuknem a screeny nikde Dufam ze to tie piny a vsetko zapocitava aj ked zmrzne hra...
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
nemaj strach vsetko sa zapocitava pretoze ja by som uz po infarkte keby to tak nebolo....tolko crashov co som maval, aj 7 za vecer.
Juuuj tak by som si zahral s vami chalani, ale som do soboty u kocky v KE tak som mimo svojho PC, ale v sobotu dojdem
Juuuj tak by som si zahral s vami chalani, ale som do soboty u kocky v KE tak som mimo svojho PC, ale v sobotu dojdem
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
- Ghost
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 14. Sep, 2006, 02:00
Nemate nejaky tip na dobry rush server?
Som hraval na SVK Army, ale v poslednom case sa tam neda hrat. Stale je jeden team v overi, proste sa vsetky 50 nardbu ku sebe a potom ten druhy valcuju.
Minule boli dvaja ci traja admini stale pri sebe a ked sa ozves ze nech s tym overom nieco spravia a nech si robia svoju robotu, dostanes mute. Mozem sa z vysoka vykaslat na taky server!
Som hraval na SVK Army, ale v poslednom case sa tam neda hrat. Stale je jeden team v overi, proste sa vsetky 50 nardbu ku sebe a potom ten druhy valcuju.
Minule boli dvaja ci traja admini stale pri sebe a ked sa ozves ze nech s tym overom nieco spravia a nech si robia svoju robotu, dostanes mute. Mozem sa z vysoka vykaslat na taky server!
- System_ERR0R
- Používateľ