Asus gtx570 dcii problem
Re: Asus gtx570 dcii problem
Ukazuje mi min.0.913-max 1.000 .. tak ako som to mal aj predtym ...a je to divne lebo to bola prva vec ked to neslo..skontrolovat ci je dobre zapojena+kable..
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Hm..zaujimave.
Treba ju poriadne otestovat, ako bude stabilna v hrach.
Treba ju poriadne otestovat, ako bude stabilna v hrach.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
1.Co mas za zdroj ?
2.mozno kable co idu do karty budu vadne a nenapajaju kartu naplno
2.mozno kable co idu do karty budu vadne a nenapajaju kartu naplno
mam fortron 650w aurum 80+ modular.. ty si mi poradil celu zostavu v nakupnej poradni... teraz hram witchera 2 uz 2 hodiny a vsetko v pohode..
sorac...ja ze mi odpisuje kyselinka
sorac...ja ze mi odpisuje kyselinka
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Jasne uz si pamatam, z agemu
Ked ti to fici uz 2hodky, tak je mala pravdepodobnost, ze ti to padne. No cert nikdy nespi
Ten zdroj je dobry, treba skusat dalej.
Ked ti to fici uz 2hodky, tak je mala pravdepodobnost, ze ti to padne. No cert nikdy nespi
Ten zdroj je dobry, treba skusat dalej.
Myslel som simaticm napísal:sorac...ja ze mi odpisuje kyselinka
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Velmi zaujimave veci sa deju s touto grafikou ...
Ked bol v nej povodny BIOS, tak padala v hrach. Ked som dal ten Asus BIOS tiez padla hra, upravil som len maximalne povolene napatie a uz bolo dobre. Alebo skusal som nedavno dat spat ten opravny BIOS, upravil som povodny BIOS. Zvysil som napatie ktore moze grafika pustat do GPU od 0.9755 - 1.255V povodne to bolo 0.9505 - 1.1005V a vysledne napatie som ocakaval 1.038mV. No namiesto toho je 1.012mV, tak som skusil narocnu hru BC2 a zatial nepadlo.
Ked bol v nej povodny BIOS, tak padala v hrach. Ked som dal ten Asus BIOS tiez padla hra, upravil som len maximalne povolene napatie a uz bolo dobre. Alebo skusal som nedavno dat spat ten opravny BIOS, upravil som povodny BIOS. Zvysil som napatie ktore moze grafika pustat do GPU od 0.9755 - 1.255V povodne to bolo 0.9505 - 1.1005V a vysledne napatie som ocakaval 1.038mV. No namiesto toho je 1.012mV, tak som skusil narocnu hru BC2 a zatial nepadlo.
Spoiler: ukázať
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
ten comp som mu skladal ja....je pravda,ze som ho neskusal v hrach,ale pri taktovani CPU a testovani sa mi nikdy nestalo,ze by ma vyplo,seklo atd.....myslel som,ze to bude v kabloch,lebo cesta zo SVK do IRL je dlha a pocitam,ze s tou krabicou nezachadzali asi tiez v rukavickach.Preto som bol prekvapeny,ked mi matocm pisal,ze mu to nejde.Najskor som myslel,ze to bude tym OC,ale ako vravim,testoval som,v pohode drzalo.Matocm,dufam,ze ti to uz ide v poriadku a v pohode.
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Ono je dost mozne, ze sa po takej dlhej ceste trosku povytiahla z PCI-E slotu. Este ked ju mali nahodou nalezato, zakladovkou smerom hore. Preto zrejme tie problemy aj v 2D.
Vyzera ze je to vsetko ok. Vcera som hral bc2 asi 1hod, crysis 2 1hod a witcher 2 asi 4hod a ani raz to nepadlo.. Este dneska pohram a uvidim.. Dik
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Len ak ju budes chciet reklamovat, tak treba vratit povodny BIOS. Ale ak bude dead grafika, tak netreba
Spoiler: ukázať
Dufam ze nebudem musiet reklamovat. Ale stary bios mam zalohovany..
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Netreba nic vracat. Ak si tam dal ten bios co som postol, tak to je original (neupraveny) bios z oficialnej stranky, priamo na tvoju kartu
Super.Dik
- bako84
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Zdravím ako tak čitam tento priecnik myslím si ze mám podobný problém ale z grafikou palit geforce 570 uz naozaj neviem co skusit pretoze ces afteburner som skusal meniť napatie dokonca aj na 1060mV ale stale aj na defoulte mi BF:BC2 asi po 10min hra spadne rovno do modrej obrazovky a nasleduje reset ostatne hry padaju ,obrazvka preblikne a vrati sa to spat do hry ale stím ze to začne trhať a pomoze zasa len reset.Zdrol mam corsair 750
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Vytiahnut grafiku a pichnut poriadne spat do slotu. Vyskusat prekontrolovat kable, ci su dobre pozapichovane, popripade vyskusat napojit na grafiku ine kable (6piny). Ake mas maximalne teploty v hre?
Skusal si pridavat volty aj cez Vtune? Aku presne verziu palit 570 mas (obycajnu, alebo Sonic, alebo Sonic Platinum)?
Skusal si pridavat volty aj cez Vtune? Aku presne verziu palit 570 mas (obycajnu, alebo Sonic, alebo Sonic Platinum)?